Връщане към работния процес по време на криза

Как фирмите ще осигурят сигурност на служителите си?
11 май 2020 20:58, Екип на Bulgaria On Air
1

Два месеца след обявяването на извънредното положение, поетапно правим опит да се върнем към стария ритъм на работа. Доколкото това е възможно. За много фирми 14 май ще е първият работен ден след дългата пауза.

Пред ръководителите обаче има много сериозен въпрос – как да организират работната среда така, че да са спазени всички противоепидемични мерки – отстояние от около два метра между служителите, постоянна дезинфекция и осигуряване на предпазни средства.

Разговор по темата с Георги Първанов от  Българската асоциация за управление на хора в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: кризакоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Велес преди 3 години
Нямам думи! Как е възможно правителство , парламент. министри, политици, да дъвчат вече няколко дни как да разрешат спортовете на открито, как да пуснат ваучери за почивки, да отворят кина и театри, фитнес зали....Еййй... Направете така, че да заработи промишлеността, да заработят програмисти, ИТ специалисти, помогнете реално на селското стопанство! Давайте субсидии само при доказана произведена продукция, а не на обработени декари! Трае се до време, и после... Ще им избият чивиите на хората!