Заразените с коронавирус минаха 2000, има случай на дете на 4 години

15 души са излекувани за денонощието
Обновена: 12 май 2020 08:15 | 12 май 2020 08:09, Александър Попов
163
Заразените с коронавирус минаха 2000, има случай на дете на 4 години
Снимка: Министерски съвет

Новите случаи на заразени с коронавирус са 23, от тях са приети в болница 13. Така общият брой вече е 2004.

Сред тях е дете на 4 години, което е прието в Инфекциозна болница в София.

През последните 24 часа са направени 1079 теста. 

10 области са активни, като след направена проверка новорегистрирано лице с коронавирус не е на територията на Смолян, заради което областта е извадена от активните области. 

В София има 9 нови случая, Ямбол - 4, Плевен - 2, Благоевград - 2 случая, Пазарджик - 1, Бургас - 1, Кюстендил - 1, Пловдив - 1, Сливен - 1 и Хасково 1 случай.

Има 4 нови случая на заразен медицински персонал - един лекар и три сестри. Два от тях са в Плевен, другите в Бургас и Пазарджик

Излекувани са още 15 души, като общият им брой е вече общо 476, съобщиха от Националния оперативен щаб.

Починали са 93 души, няма промяна от съобщените два случая вчера в 17 часа. Средната възраст на смъртните случаи е 66,7 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВГЗ "Жалко, че хора като Ботев и Левски дадоха живота си. Всичко е било напразно."
122
0
 
11
 
! Отговори
До 129 преди 3 години
Каква Варна бе ееей? Тук имахме 5 човека на кръст в болницата и няма нито 1 починал! Като лъжеш, проверявай фактите поне и си измисляй по-убедително!
121
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прегледах форума.Герб пуснали ***. Дали им маски, но не им дали опорни точки и те само това повтарят маски, та маски...Правете си сметката бе.
120
6
 
10
 
! Отговори
Сталин Й. В. преди 3 години
В София, болниците Токуда и св. Иван Рилски предлагат, даже по-точно казано притискат и изнудват близките на починали от естествена смърт пациенти, които не са били болни от COVID-19 и не са били даже заразени да бъдат вписани с причина на смъртта корона вирус, като болниците изплащат по 1500 лева на случай. Такива случаи има и в Пловдив и Варна. Има пуснати жалби до прокуратура, здравно министерстви о други институции. Разследващите журналисти отказват и не смеят да се заемат със сигналите!!!
119
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 129, може да иронизираш но не са рекли не са го направили.
118
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До кризата Има една група в образованието, която е сключила синдикално споразумение зад гърба на народа и си получава заплатите и осигуровките без да се напряга. Един градоначалник го каза завчера в новините, но народа не му дреме.......
117
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дръжте мерките още 10 години :)
116
1
 
2
 
! Отговори
120 преди 3 години
Аз съм прав!
115
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До az "Сиромашка кръв искате да пиете пак." да не се налочиха
114
6
 
6
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
Уханката колко ли ще издебне през днешният слънчев ден?! Китайският Комунизъм вече е известен като Коронизъм, това ще остане в историята като най-тираничният режим в историята на чвочеството...
113
2
 
14
 
! Отговори
Бойкоеб преди 3 години
Вие искахте Бойко, да ви управлява и наставлява, защото той е вашият интелектуален и духовен уровен, който нема как да прескочите, поне не в този живот. Така се установи Диктатурата на Електората, в която Бойко управлява доживот. Нема откъде да се вземе критичен материал, който да има друга парадигма в съзнанието си. Ако го има, Диктатурата на Електората ще отпадне от само себе си. Електорат са и избраните от вас управляващи. Те нема как да са по-различни от вас, понеже са вашата пред. извадка!
112
1
 
3
 
! Отговори
121 преди 3 години
Обяснение няма .... Нормални за слабихарактерните селенета.
111
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъй като съм в безкрайна неплатена отпуска, вече отивам към трети месец без заплата. Работодателят категорично отказва да ме съкрати, а от Бюрото по труда пари за безработица не ми дават и никой не иска да ми разгледслупая, следователно съм решил, че.от ден днешен, никога повече няма да се осигурявам над минималната и ще проповядва всички така да правят.Аман уе!
110
8
 
1
 
! Отговори
TOP SECRET преди 3 години
Как от 52 сегашни напълно съществуващи Държави влизащи в териториите на тогавашна Османска Империя само България и Русия освободени или били те под робство???Санстефанския предварителен мирен Договор не е Освобождение на България а 100% Дезинформация и Манипулация
109
4
 
5
 
! Отговори
БКП преди 3 години
До V Ще победим заразата, колкото успяхме и с комунизма!
108
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ок - който го е страх от Covid-19 да се заключи в някое мазе и да седи до 2035-а там.Оставете другите да си работят и живеят. Има два варианта - продължава си живота, умират 100 болни от тежки заболявания, който немаше и до измата да избутат, а вие се престрашавате и излизате.Другият вариант - умираме всички престрашили се. Тогава вие с прът ще щракате, защото остава много работа и имущество за вас! По-малко конкуренция и повече ресурси!!!Обяснете еми, кое да ме му харесате :)
107
0
 
4
 
! Отговори
кризата преди 3 години
Дава много работа за едни и безработица за други....
106
5
 
6
 
! Отговори
Дай Боже! преди 3 години
До умиране без отърванеКраят на БКП да настъпи! Всички Комунисти К19 ще измрат до един!
105
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ се прецакаха, не с въвеждането на мерките, а с продължителното им задържане и глупости от рода на 5000 лева, че си минал през парка, за да си спестиш час обикаляне до работа.Сега ги е страх, д си признаят, че с направили грешка и става все по-трудно да се откажат. Типично за такива хора.
104
1
 
9
 
! Отговори
V преди 3 години
А ко стана с ЕЦБ туу .Германците не щат да дават пари за хартийките му .ЕС ту ще го окончват май ;) И реколта таз година няма да има .Украйна обмисля да забрани износа на зърно. А България ко ще прави? И туризъм няма да има .То хубу война с вируса ,ама при войните проблемите почват като дойде ред да се плаща цената на войната. А тая ще е от скъпите .