Заразените с коронавирус минаха 2000, има случай на дете на 4 години

15 души са излекувани за денонощието
Обновена: 12 май 2020 08:15 | 12 май 2020 08:09, Александър Попов
163
Заразените с коронавирус минаха 2000, има случай на дете на 4 години
Снимка: Министерски съвет

Новите случаи на заразени с коронавирус са 23, от тях са приети в болница 13. Така общият брой вече е 2004.

Сред тях е дете на 4 години, което е прието в Инфекциозна болница в София.

През последните 24 часа са направени 1079 теста. 

10 области са активни, като след направена проверка новорегистрирано лице с коронавирус не е на територията на Смолян, заради което областта е извадена от активните области. 

В София има 9 нови случая, Ямбол - 4, Плевен - 2, Благоевград - 2 случая, Пазарджик - 1, Бургас - 1, Кюстендил - 1, Пловдив - 1, Сливен - 1 и Хасково 1 случай.

Има 4 нови случая на заразен медицински персонал - един лекар и три сестри. Два от тях са в Плевен, другите в Бургас и Пазарджик

Излекувани са още 15 души, като общият им брой е вече общо 476, съобщиха от Националния оперативен щаб.

Починали са 93 души, няма промяна от съобщените два случая вчера в 17 часа. Средната възраст на смъртните случаи е 66,7 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 69Аз и друго се питам: Значи, разрешиха кината, театрите, музеите и други културни заведения, като жизненоважни, обаче детските градини остават затворени... понеже те не са жизненоважни???!!!
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обществото ни е болно, загнило и умиращо.Ако наистина искаме да го спасим, няма да е с хапчета, а със скалпел.Ще се реже всичко, до здраво, заради полумерките вече 30+ години.
61
1
 
13
 
! Отговори
До 70 преди 3 години
К19 не убива,а е катализатор на придружаващите забилявания! Например ако страдаш от диабет може да ти остават 13 години живот,но К19 ги съкратява на 10 дена ! Не разбрахте ли накрая какво е К19 ?! Кой е твърдял някога,че К19 сам по себе си е смъртоносен?! Ай,стига сте остроумничали и сте се правили на оригинални !!
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 70Дефинирай "отлично здраве".
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67Това което описах е наблюдение на факт.
58
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой тук има ли близък или познат който през последните месеци да е бил в отлично здраве и внезапно да е починал от корона вирусът? Моля споделете.
57
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До "има случай на дете на 4 години" защо упоменавате това в заглавието. Може би за да плашите хората, което е едното и второто за да оправдаете това, че детските заведения не работят от доста месеци, но си получават заплати и осигуровки. Това ме натъжава меко казано, защото образователното ведомство е привилегировано и влязло под кожата на управляващите. Един друг министър го отнесе, за сега. Безобразие е това.
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПопулизмът освен да обещаваш е и да плюеш по другите.Ти си от втория вид.Българинът и на това кълве.
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До чудноКакво значи не вярваш?Няма симптоматични.Всички контактни на старите болни са проверени.Какво очакваш?Да хващат хора от улицата и насила да им правят тестове ли?
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 63Обясни.
53
5
 
7
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
Кой точно ще работи???Дълга тема ,но на кратко:Тези,които са безработни п***разити,които казват" аз за 800лв няма да работя,ще се върнат доста хора от чужбина,защото конкуренцията тук би довела до вдигане на БВП и стандарта.Да,прав си,че няма грамотни хора,но в не всички производства се иска грамотност,а труд.И друго-хората ще имат стимул да се ограмотяват.От където и да го погледнеш само конкуренция на трудовия пазар би довела България към просперитет.Нищо друго !
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 50Ти си типичен популист.
51
2
 
6
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
Как е Уханката, тази слънчева сутрин, дебне ли ви?
50
3
 
10
 
! Отговори
УГЗ преди 3 години
Мина 1 месец от обявяването на карантината и се появиха първите oтлaчaлки, с изгнили мозъци, които бяха последвани от други слаби умове и последваха първите oткaчалки. Хора без кауза в живота, без нравственост и духовни ценности, принизени до скотове, за които единствената грижа се свежда до пълнене на тоалетните, а малкото останали хора с разум се страхуват да кажат какво мислят.Представям си, ако имаше обсада и трябваше да търпим лишения дори само 6 месеца, щяхме да се самоизядем взаимно...
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хотелиерите и ресторантьорите, с други думи собствениците мутри от прехода, които си изпраха парите в този бизнес, сектора в сивата икономика, който не декларира нито приходи, нито реални заплата, сега иска данъчни облекчения. Нека първо да почне да си плаща данъците, а след това да иска данъчни облекчения.
48
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Сред тях е дете на 4 години, което е прието в Инфекциозна болница в София."Ауууу, при лошия чичко доктор Мангъров?*** как така? Няма ли да го лекува добрият чичко генерал Майтапчийски?
47
3
 
7
 
! Отговори
до 55 преди 3 години
До АнонименИ като се преорентира производството в Източна Европа, кой по-точно ще работи?В БГ квалифицираните кадри са кът. Наред с корупцията, липсата на кадри е най-съществената спънка пред работодателите.
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не разбраха, че проблема е в болниците. От там се разпространява вируса.
45
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добрият сценарий за България: Доказване,че вирусът е из/пуснат от лабораторията в Ухан.Следват мъстити санкции от целия свят към Китай.Индустриалният им и не само той рейтинг се срива.Голяма част от световното производство бяга от Китай и се преориентира къде ? В източна Европа и Индия.Това ще е супер за България.А и вече няма да ни плашат работидателите,че ако искаме много пари,щели да отидат в Китай ! Ай,дано стане.Тея китайци работят за 10лв на ден.Обезценяват ни труда и ни конкурират яко
44
11
 
14
 
! Отговори
seira преди 3 години
"КОРОНАКРИЗАТА" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!