Заразените с коронавирус минаха 2000, има случай на дете на 4 години

15 души са излекувани за денонощието
Обновена: 12 май 2020 08:15 | 12 май 2020 08:09, Александър Попов
163
Заразените с коронавирус минаха 2000, има случай на дете на 4 години
Снимка: Министерски съвет

Новите случаи на заразени с коронавирус са 23, от тях са приети в болница 13. Така общият брой вече е 2004.

Сред тях е дете на 4 години, което е прието в Инфекциозна болница в София.

През последните 24 часа са направени 1079 теста. 

10 области са активни, като след направена проверка новорегистрирано лице с коронавирус не е на територията на Смолян, заради което областта е извадена от активните области. 

В София има 9 нови случая, Ямбол - 4, Плевен - 2, Благоевград - 2 случая, Пазарджик - 1, Бургас - 1, Кюстендил - 1, Пловдив - 1, Сливен - 1 и Хасково 1 случай.

Има 4 нови случая на заразен медицински персонал - един лекар и три сестри. Два от тях са в Плевен, другите в Бургас и Пазарджик

Излекувани са още 15 души, като общият им брой е вече общо 476, съобщиха от Националния оперативен щаб.

Починали са 93 души, няма промяна от съобщените два случая вчера в 17 часа. Средната възраст на смъртните случаи е 66,7 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравейте ЦИРКАДЖИИ, какво ще идва ли пика, платото, чувалите................... кога щеше да е в началото на април, после по Великден, после по 1-ви май, после по Гергьовден, ся кога да чакаме..... 24 май ?
42
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Софийските болници нарочно напомпват статистиката. Пуснаха тук и там, където нямаше в по-слабо заселени райони и на места, където не им е жал, за да вдигнат бройката и да оправят статистиката в угода на манипулацията/
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 43Не си прав. В България ако си популист винаги срещаш одобрение сред стадото. Само трябва да обещаваш, обещаваш. И така докато не се обърне каруцата и тогава рЕзко всички овце спират да блеят и започват да гледат едно такова замислено. Ако вършиш работа, от друга страна, ти реват защо не им обещаваш ....
40
1
 
16
 
! Отговори
Копче преди 4 години
А бе, много нагли тия хотелиери и ресторантьори, беее - искали 5% ДДС, искали мярката 60/40 да им е до края на годината, искали данъци да не плащат, щото нямали пари. Ама ай, сиктер, беее. Хората, които останаха без работа как трябва да си плащат всичко? Пишман бизнесмени. С протести плашели. Лигльовци. Бощо ше им клекне, щото няма избор. Бойкот на всички хотели и ресторантьори!!!
39
2
 
19
 
! Отговори
ВГЗ преди 4 години
Завидна е упоритостта с която племето иска да се затрие.На глед нормални хора, мозъците им започват да изгниват след 1 месец в къщи.Ако недай си Боже има война, ние сме жив зян.Злобно, предателско и егоистично племе, което цял живот е карало като орел, рак и щука, заради ината си.Жалко, че хора като Ботев и Левски дадоха живота си. Всичко е било напразно.
38
9
 
11
 
! Отговори
Ужасен от Ужасена преди 4 години
За ужас на управляващите животът ще си продължи нормално по стария НОРМАЛЕН начин.
37
6
 
17
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Какви мерки очаквате да се спазват от народ, който си честити след баня и бръснене? Ами те нямат елементарни хигиенни навици повечето, да не говорим за такива сложни понятия от две думи като "социална дистанция". Тъпо но факт - на опашката ще ти се лепне да ти диша във врата, а в автобуса ще те прегази за да стигне до празна седалка. Просто са си такива.
36
9
 
14
 
! Отговори
чудно преди 4 години
аз изобщо не вярвам, че тези дни има по 20-30 заразени САМО, нещо се прикрива, правят се малко тестове умишлено, щото останахме и без лекари. Но всичко това ще е на наш гръб после.
35
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде пак недоволни!У нас съпротивата е генетично предаваема мисловна форма.Недоволни от всичко и всички!Българина дори и в началото да е впечатлен от някои,веднага обръща гьостерицата и започва да го налага.Вероятно г***ньо използва недоволството като своеобразна форма на защита и си мисли,че като е недоволен всъщност не е прецакан.Вероятно мрънкането му създава псевдосамочувствие на победител!Може да се влачи по корем,но от инат никога няма да признае ,че някое правителство е направило добро!
34
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Златенаспокойно Човек,вчера гледах стадото по улиците как щъка.Беше понеделник, работен ден.Не са ли на работа........??От къде имат доходи за заведения и Едене по улиците ,при положение че в къщи е в пъти по- евтино да се храниш.
33
4
 
19
 
! Отговори
Като преди 4 години
До Ужасенаискаш може да стоиш в къщи до трето пришествие! Въпросът е, че стоенето в къщи е нож с две остриета. А КПП са безмислени след като от границите влизат заразени. Значи ние ще стоим затворени, а някакви ще идват от вън ще минават през цяла България с такси , за да се приберат по домовете и да правят купонил
32
9
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Доктор Менгелегъров какво ще каже по въпроса?
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
'' Сигурно ще ни кажат стойте си в къщи.Ми ние това й правим. ''.......................ами щом чакаш някой да ви каже какво да правите - ще стоите гладни.Господ затова ви е дал мозъци за да разсъждавате, а не да чакате някой да поеме отговорност за живота ви вместо вас
30
21
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 4 години
Това със сигурност е един стандартен грипен вирус.Времето се затопли и новите заразени намаляват.Типично за грипните вируси.Доц. Мангъров, русенският доктор Тодоров и другите честни Лекари с главно Л, откога ви го приказваха това !?Нямаше кой да ги чуе.Хиляди съсипани бизнеси. Стотици хиляди безработни ...Кому беше нужно всичко това ?
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само с бобена пръдня може да прогоним вируса.
28
4
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Номер 2000 печели ваучер за почивка.
27
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"15 души са излекувани за денонощието"15 души са ОЗДРАВЕЛИ САМИ, освен ако не сте открили ЛЕК за който останалия свят не знае.
26
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ужасенакакво да ти кажа Човек, откриха телефони линии за лигльовци дето не издържат натоварването, а ние сега дето сме в потрес от стадното поведение на населението на кого да се жалваме......кой да ни чуе.???????Дори да се обади ,ква е файдата.Сигурно ще ни кажат стойте си в къщи.Ми ние това й правим.Само че това не ни разрешава проблема с другият допълнителен психологически натиск от Безумни работодатели и от Гаврата на МОН.
25
7
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Ужасената да си завие главата с алуминиево фолио, че 5G не прощава :))))))))))))))))))
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пратениците на една партия са обсебили форумите...