Коронавирусът премести жриците на любовта онлайн

COVID-19 засегна дори и най-древната професия
17 май 2020 21:00, Нели Христова
35
Коронавирусът премести жриците на любовта онлайн
Снимка: БГНЕС

Коронавирусът промени животът ни. Промени и бизнесът, които продават телата си, за да печелят пари. Сега те трябва да се съобразяват с препоръките за да се предпазят от COVID-19. Вместо на улицата, сега можем да намерим жриците онлайн.

На практика COVID-19 успя да промени и най-древната професия.  Не само заради предпазните средства. А и защото само няколко дни след като в България беше въведено извънредно положение и се забраниха социалните контакти, в интернет заваляха обяви. Те се публикуват обикновено в сайтове за запознанства.

„Знаем, че предлагането на сексуални услуги в България е незаконно, т.е това е престъпление. Ето защо никой няма да си позволи или малко биха били онези, които биха рискували да създадат сайт, в който официално да се предлагат сексуални услуги”, обясни Любомир Тулев,  експерт по киберсигурност, пред NOVA.

Част от жените и мъжете, които имат обяви в такива сайтове твърдят, че парите си изкарват само онлайн. Защото е бързо, лесно и удобно. Всъщност до еротична виртуална среща, обикновено по Скайп, се стига за минути. Първо обаче, когато клиентът е нов, задължително се отделя време за презентация на услугата. А след това и за указания.

„Шоуто ми е 10 минути, 25 лева е. На описание пишеш „книга” или каквото искаш там, „комунални услуги”, „подарък”, „рози””, обяснява на клиента си жена, предлагаща еротични услуги.

„Основанието за превода може да е най-различен и е трудно доказуемо, но не могат да избягат от това, че са получили тези пари”, обяснява Тулев.

След като плащането за нечия  плът приключи, парите отиват по сметката на този, които е пуснал обявата, за секунди. И така се стига до същинската част.

А онлайн забавлението може да излезе доста солено. Въпреки първоначално обявената ниска цена.

„Скъпи, всичко е допълнително. Виждаш ме само гола на камера, всичко друго се плаща”, обявява предлагащата сексуалните услуги.

При други – нищо не се заплаща допълнително. А между еротиката, споделят и проблемите си. Свързани с професията и пандемията. И казват, че въпреки че са се съобразили с правилата, при част от тях има спад в бизнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
Пишем истини срещу жените ***
25
1
 
2
 
! Отговори
минутка за реклама преди 3 години
Сутринта бяха статии от гладните брокери, сега пък за гладните труженички...
24
3
 
8
 
! Отговори
До 22 муспи преди 3 години
Какви евреи, свикнали сте винаги да се оправдавате с евреите. Евреите ли ви карат да пишете глупости срещу жените ?! Евреите ли ви карат да си изоставяте жените и децата и да сте безотговорни ?!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много често в това сайтче се пишат статийки за тия май писатели са им клиенти а писалтелките са клиенти на някое жиголо
22
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една жена не е ли девствена на 30 40 години явно е от тия дето са строшили поне 100 или 1000 различни и не става з анищо или е от тия дето от ученички са платени и имат 100 или 1000 или тнт а българина ако е от девствените дет не са докосвали жена и на 50 и н а120 години е по-нормален от тия българи дето са 40 50 и тнт годишни *** с пари и обсъждат при коя от тия да отидат
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проститутките са отпадъци и съответно някой *** би отишъл при тях нормалния мъж ако е нормален предпочита никога да не е пипал жена дори и да е станал 105 110 годишен пенсионер но не и ***
20
1
 
5
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
А ти да не си от тия дето се радват ,че на п р т к и ако е така сигруно харесваш и татуировки и тнт явно си от 80 те %
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23и ти ли си от тия дето говорят от името на цял народ? Щото като гледам как им върви бизнеса ще излезе, че "българите" за които говориш нямат и 20% от населението.
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквато и и да им е тарифата българин на такава не би отишъл дори и да е 40 или 100 годишен мъж който никога не е е ал жена на такива ходят само от ония дебелите мъже с пари дето искат само да е а т слаб и безработен дори и пари да има не би отишъл на жена която кой знае на ден колко мъже минават през нея а ако стажа и е години ....
17
4
 
2
 
! Отговори
муспи преди 3 години
До Анонимен - Ако вместо "вие" беше "евреите" всичко би било ясно, иначе си е поредното празно разприказване.
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако жените имаха полза от пpocтитyциятa, вие щяхте да я забранитe!Нещо като изборите - ако те решаваха нещо, щяха да ги забранят.
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГРОБАР 19Хаха *** готиния коментар, супер интересен! Сам ли го измисли?? Умрях от смях! Направо комик!
14
8
 
8
 
! Отговори
Подарък преди 3 години
На един приятел му подарихме еротичен сеанс по скайп. Една, тя е " известна" си вади от пощата разни работи ( плодове, зарчета, шоколадови яйца) и после ти ги праща по еконт. Тоз нашия вече две седмици ходи с нови слънчеви очила. Тя му ги прати с пожелание : Приятно лято!
13
6
 
7
 
! Отговори
До 7 / До 4 преди 3 години
"Аха, *** все сте с готови оправдания. НСР ще докара шериат в Европа и такива като теб мюсюлманите ще ги прeбивaт с камъни."Защото си мислите, че жените примират да се занимават с гнусотиите ви по цял ден! НСР няма да докара никакъв шериат, вас мъжете ще ви чипират и при най-малкото провинение ще ви спират електронните пари (книжни пари няма да има), ще губите и работата си. Тогава ще се молите за едно парче хляб, умирайки като гладни кучета по улиците, но никой няма да ви даде от страх.
12
6
 
14
 
! Отговори
!? преди 3 години
Много ме кефят оправдания от рода "Завърших икономика, но плащат малко.", и на мен ми плащат малко но не съм тръгнал на обирам апартаменти, да продавам дрога, до сея канабис, да пребивам хора за пари..., а си кретам със заплатката и си плащам данъци и такси. То и висшето така го е изкарала.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само, че такива сайтове вече има, ами дори не е незаконно. Незаконно е сводничеството и организираното предлагане. Другото си е легално.
10
4
 
19
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Точно с 2 клика може да откриеш поне 5 сайта за сексуални услуги в БГ. Тоя Тулев от Марс ли пада ?
9
2
 
18
 
! Отговори
Эга ти эксперта преди 3 години
Любомир Тулев, експерт по киберсигурност: "Никой няма да си позволи да създаде сайт, предлагащ сексуални услуги."
8
6
 
17
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
А що не се нахранят онлайн тия жрици бе, ей така както си гледат две кифтета на монитора
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жриците освободиха ОколоМръсното, защото там сега работи Борисов!

Спонсорирани публикации