Ангелкова: България е добра дестинация за туризъм

Причината е малкият брой на заболели от коронавирус
20 май 2020 12:23, Нели Христова
76
Ангелкова: България е добра дестинация за туризъм
Снимка: БГНЕС

Това, което се постигна като споразумение между Борисов и лидерите на съседните страни, е от 1 юни да се отворят границите без карантина. Ние предложихме да се пътува с декларация, така че да не се създават допълнителни усложнения. Предложихме и да се пътува не само по бизнес, но и с цел туризъм. Тепърва ще се уточняват детайлите", обясни министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова тв.

Още по темата

"Това, което е изключително важно за нас, е вътрешният пазар и ние, българите, да изберем България за своята лятна почивка. На следващо място е регионалният принцип и възможностите за пътуване между съседните на България страни. Водят се интензивни разговори с държави, които са със сходна епидемична обстановка, за да може от 15 юни да се възобновят и чартърните полети", обяви тя.

Според Ангелкова предимство за страната ни е фактът, че броят на заразените е малък. По този начин България се рекламирала като туристическа дестинация. Относно протестите на превозвачите, Ангелкова заяви, че исканията им са обсъдени с министра на транспорта Росен Желязков. Тя увери, че никой няма да бъде изоставен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
19
 
6
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Да оплювате човек за външен вид, говори много лошо за вас. Сигурно си мислите, че сте микс между Леонардо ди Каприо и Ален Делон ? А сте просто някакъв " анонимен ". Министърката със сигурност изглежда по - добре от вас. Специално от тия, дето я плюете, изглежда по - добре. Със сигурност.
29
3
 
22
 
! Отговори
жерб победа преди 3 години
българският фекал - най-здравословния фекал! откриваме нова спа ниша - фекални бани. Елате ни вижте!
28
3
 
22
 
! Отговори
решение преди 3 години
предлагам летуването на Черноморието да се направи задължително със закон. Полицията да следи facebook и всеки да е длъжен да качи по една семейна снимка с фекал в ръка
27
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Ангелкова: България е добра дестинация за туризъм''Тоя кон защо не отиде да подиша въздух около варненското езеро,че и да се изкъпе във фекалиите там дето се трупат от скъсаната фекална тръба,чийто ремонт с европейски пари направи ГЕРБ и Бойко отряза лентичката?!!!Туризъм ли?Във фекални води?Не мерси!
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неземна красота, като сградите по черноморието! Направо губя ума и дума!
25
2
 
21
 
! Отговори
Плееееевски оле! преди 3 години
Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал
24
1
 
15
 
! Отговори
Кой? преди 3 години
Ще го лекува като се разболеят ? Ангелкова ли ?
23
2
 
23
 
! Отговори
до Светозар преди 3 години
Типично герберастко мислене тип: виж мутрата има ланци, коли и къщи, ти какво имашСмешен си.
22
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментарите на работническата класа винаги са ме забавлявали много :)))
21
1
 
10
 
! Отговори
Хорни Катър преди 3 години
Мнооо е сексиии...ррррр
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 17И какво ще оправите с калашниците, че не можах да разбера :))))
19
30
 
6
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
И да оплювате жената, тя е министър и то на такова важно перо, като туризма. А вие сте просто " Анонимен " от форумите. Е, кой е по - добре ?
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е малко са заболелите :) хайде вкарайте ни повече :))
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно само калашници и *** е оправията.
16
2
 
32
 
! Отговори
ако можеше.. преди 3 години
Тази ако можеше щеше насила да ни завлачи в хотелите на Пеевски и Домусчиев.Общо взето те двамата са дето и дърпат конците - и се чудеха каво да измислят за да накарат хората да не отидат пак в Гърция.В момента на Пеевски хотелският му бизнес му е особено критичен ,защото заради mъnomuяma си след атаката над Божков (който също е лекe) му фалираха Лафките.В Техномаркета и при Киа-та му паднаха драстично продажбите и е нагънал здраво Ангелкова да му вдига оборотите в хотелите по морето.
15
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако нямаше епидемия... съм съгласен с Ангелкова, но в този случай това ми звучи прекалено АБСУРДНО.Тази година просто трябва да се пропусне ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Няма, как да ходи човек насам натам без да знае изобщо дали не е заразен и да разнася вируса по места където вероятно няма.
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ангелакова, колко съветски туристи ще докараш с платени чартъри от българския бюджет?
13
2
 
20
 
! Отговори
Деян преди 3 години
Ти още ли не си подала оставка?!?Не те искаме,махай се!!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коня на какво е?
11
4
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Това момиче е не само грозно,но и неинтелигентно/тъпичко/