Кметът на Созопол зове за повече българи на Черноморието

Държава, общини и бизнес трябва да се обединят
2 юни 2020 10:05,
66

Летният сезон започна, а курортите ни са в трескава подготовка да посрещат туристи. Тази година цените на шезлонги и чадъри по Черноморието са доста по-ниски, а 23 плажа можем да ползваме безплатно.
Още по темата

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев заяви в "България сутрин", че цените там може би ще бъдат намалени наполовина, а плажовете ще се борят за статут на "син флаг".

"С това нещо ние ще повишим качеството на услугата в пъти, това ни е обяснено от концесионера на плажа", допълни Янакиев пред Bulgaria ON AIR.

Според него трябва да се правят опити за договаряне на условията относно карантината със страните, които са "вносители" на туристи у нас, а ние преговаряме с тези, към които "изнасяме".

"Трябва всички да бъдем ръка за ръка - държава, общини и бизнес", категоричен бе Янакиев. Той заяви, че градът не е пълен, но има туристи, а покрай 24 май те са били доста.

"Друг е въпросът тази гледка да можем да я видим по-рано от 1 юли. Истинският сезон винаги започна от там нататък. Ще съм щастлив, ако юли, август и ако е хубав септември, българите предпочетат да летуват на нашето Черноморие", заяви кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сериозно? 20 години кой изгони българите от собствените им курорти ? Даже къмпингуването забраниха за да не ходят хората безплатно никъде .Сега голям рев . В Албена заградили с едни бариери все едно е военна зона и вземат 20 лева вход за 24 часа ...ай сиктир
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нивото на бг туризма не е като на ЛОШИЯ БАЛКАНТУРИСТ! за по младото поколение, ме ви ли прави впечатление, че за всичко хубаво в България се говори в минало време, младежите сами да си направят извода за 1989.
27
0
 
10
 
! Отговори
ЕДИН РОМ ОТ ШЕКЕРА.. преди 3 години
ИДЕМЕ КМЕТЕЕЕЕЕ......ЧЕКАЙ НИ!
26
0
 
12
 
! Отговори
Цоко преди 3 години
Флага е кафяв, кмете. И няма нужда да се борите за него. От тука ви го слагам(и не само аз) за целия сезон по цялото Черноморие. То кафявото тия дни вече от космоса се вижда как пъпли от Варна на юг.
25
3
 
3
 
! Отговори
До кмета преди 3 години
Той знае ли следната зависимост, герб некадърници антибългари доходи мизерия емиграция смъртност. Ключова е първата дума..... Иначе целия бг туризъм ще е стане гръцки и турски
24
0
 
11
 
! Отговори
A преди 3 години
Вие краднете повече от обществени порчки, далавери, надувайте цените, а ние с мизерните заплати ще спестяваме цяла зима за да ви дойдем на помощ, за да не би, сакън, да ви паднат печалбите.
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Митьо,и ти ще изядеш дървото таа година барабар с корените
22
0
 
8
 
! Отговори
hhh преди 3 години
Пак ще се обедияваме /около парите/. Ще повишаваме услугата в ПЪТИ. Досега защо не се обединявахме, защо нямаше качествена услуга ? Ще изчакам няколко години, да се повиши още повече качеството !
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зов за помощ
20
3
 
7
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Те 8 лв. паркинг на денонощие за Несебър не щат да плащат,та цели 20 лв. в Созопол, ли ?!
19
1
 
9
 
! Отговори
магапас преди 3 години
сагапо поли :))))
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да питам.Защо гръцките кметове не ни канят така,а сами си ходим там?А, кмете?!
17
0
 
24
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Созопол ми е било любимо място за летуване. Беше градче с атмосфера, с чар, с всичко. Откак влезнаха мутрите всичко се съсипа. Хотел връз хотел, няма място за паркиране, няма място за нищо, няма въздух. Как да дойдем бе кмете, кажи как?
16
19
 
1
 
! Отговори
Тони преди 3 години
Чест и великолепие господин Янакиев ! СОЗОПОЛ- най-прекрасния черноморски град, с най-хубавите и чисти плажове, няма съмнение, че града ще е пълен и преди 1ви юли.Промените вече са очевадни, предстои и силен септемврийски сезон
15
0
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
идем, кметееее... Опа объркал съм се със Созополи в Гърция, да ме прощаваш.
14
2
 
14
 
! Отговори
жерб победа преди 3 години
летуването на Черноморието трябва да стане задължително. Друго спасение няма :))))
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя кмет къпе ли се в морето да го удари по челото някое кебапче изходено от турист?Ако се изкъпе ще дава интервю от WC-то!Зове той....
12
1
 
8
 
! Отговори
още нещо преди 3 години
Гледай подсъдимия кмет на Несъбър, сещай се за Созопол !
11
0
 
10
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Тръбата с фекалиите къде е изкарана - на пристанището както преди, или вече е удължена до плажа?
10
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-хубаво място от Созопол- стария град на нашето черноморие няма!

Спонсорирани публикации