Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!

Премиерът подчерта, че мярката 60/40 няма да продължи безкрайно
Обновена: 3 юли 2020 13:04 | 3 юли 2020 12:39, Веселина Йорданова
250
Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че не е укорима комуникацията на президента Румен Радев с бизнесмена Пламен Бобоков и заяви, че той лично също му е помагал.

Още по темата
Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш аз съм девица, смята Борисов.

На самия Бобоков аз съм му помагал, това са български инвеститори в други държави, това не е лошо, не е укоримо, изтъкна той. Борисов водил бизнесмена в Узбекистан, помагал му за инвестиции в Румъния, Турция и смята, че това е нормално.

Премиерът обаче посочи, че е "далеч от мъжкото" да се показват съобщения след години. Аз не съм момиче да си пазя есемесите, каза той. Борисов подчерта на няколко пъти, че не води война с президента Румен Радев.

Сутринта премиерът е имал среща с Щаба за ситуацията с коронавируса.

Усилваме болниците, така че да свикваме да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения, каза премиерът. Той подчерта, че новата мярка 60/40 е с огромен финансов ресурс над 1 млрд. лв., но това не може да продължава безкрайно. Затова се радваме, че икономиката започва да работи, заяви премиерът, който откри логистичен център в Пазарджик. Според него именно това е темата на деня, че има работещи заводи.

Радвам се, че българите са толкова дисциплинирани в чужбина. Като влязат в България започват оплакванията, коментира той и пътуванията в Гърция, като подчерта, че у нас няма такива изисквания за декларации.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
7
 
! Отговори
Чекмеджар преди 3 години
На тебе, Партийо любима, дължим това, че всичко има метро, ремонти, магистрали, градини детски и едва ли такава друга ще намерим (със толкова милионери). Ти пазиш ни от БСП-то, благодарим ти за което! И за цената на пюрето, и за *** във морето, за твоето червено минало и за децата ни заминали, за въздуха, богат с олово и за пристанището ново на Отманли, покрай сарая. Признателни сме ти за рая! Благодарим за ДДС-то, благодарим за ДПС-то, за свлачищата укрепени и за имотните замени, за лъскавите сгради с псалми, за медиите ти фекални, за обръч
118
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавната банка Бойко Борисов Раздава е купила акции от Първата Инвестиционна Банка АД. При това, за цели пет лева за акция при пазарна цена от около 2 лева и петдесет стотинки. Толкова за финансовата грамотност на министър председателя и депутатите от партията му. Като допълнение, ТОЙ иска и чака лихви за тези акции, а не дивиденти. Наистина е само един шофьор на портмонето на България, известен като министър на финансите !
117
7
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Срамувам се от БокоЯ кажи къде пазарува Бойко с банкноти от по 500 евро? Сигурно от някой Кореком :))) Хахаха, другаре аграре , много сте ми смешни, като малки дечица без зъби. Наивни и глупави
116
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Историята с Илия Златанов е доста интересна-Въобще не се учудвам и със сигурност е така -та бих допълнил----Осемте джуджета и Прасчо ))
115
5
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Пост 117 аз го написах. Да се знае от дрогарете. От сайта пак са ме изхвърлили от регистрацията.
114
0
 
2
 
! Отговори
Зъл Пинчер преди 3 години
А тоя Бобков е мега-глупeндер да си даде доброволно телефона на Гешев. Даже паролите си дал вика...Оле майко. Защо си даваш паролите, айфоните не ги пробиват дори и за ФБР. Много си...
113
2
 
9
 
! Отговори
Срамувам се от Боко преди 3 години
Той нареч журналистките ***.Той нарече всички бЪЛГАРИ ***..Срам ме е от него.Който има милиони евра в шкафчето си в банкноти по 500,нека му се радва...нотой каза-Аз НЕ съм *** АМА Вие сте прости,затва съм богат,а вие сте БЕДНИ...
112
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 114"...а шкафчето с пачки евра е само върха на айсберга. говорим за милиарди отклонени средства по офшорки и чрез обръчи от фирми и подставени лица"===Ахахахаха...Ще има милиарди, какви ти милиарди, трилиони дори в офшорки, банки и обръчи от фирми, ама ще си държи по гангстерски, като наркотрафикант пачки в чекмеджето, кюлчета злато и пистолет отгоре....Ахахахахахаа. Ай ти Луно, Луно, земьо македонска ....Ахахахаха :)))
111
0
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,защо след като бобоков обяви,че ще публикува чатовете си с вас,си призна,че си му помагал.
110
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка-съд-затвор По възможност съда в Хага ,защото престъпленията на дон Бидон са срещу цялата нация.
109
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бъркате се нещо. каскета не е на държава работа, той е на работа при Лойко и Дебелян, които му казват кого да разследва и кого да оклепа. държавата се ползва за бухалка от подземния бос Буда, а шкафчето с пачки евра е само върха на айсберга. говорим за милиарди отклонени средства по офшорки и чрез обръчи от фирми и подставени лица, с парите се купуват и фалшифицират изборите вече 11 години. кради, за да имаш да си купиш избори, за да продължаваш да крадеш е схемата
108
0
 
12
 
! Отговори
Ами сега преди 3 години
Добре, сега не трябва ли и Борисов да се разледява и да му се пускат чатовете. Той сам признава за същите действия като на Радев. А според прокуратурата това е престъпление.....А ако не е, за какво ни занимават какво си пишел Бобоков с президента???
107
1
 
10
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 3 години
ГЛЕДАЙТЕ ИСТОРИЯТА НА ИЛИЯ ЗЛАТАНОВ В НЕТА!!!ВИЖТЕ КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ И САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ КАКЪВ ЧОВЕК Е БОЙКО ,ГЕШЕФ И СВИТАТА МУ!!!
106
0
 
6
 
! Отговори
Бацинка преди 3 години
Не е лошо да си покръкваш, защо се криеш ве бацинка?
105
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
както е помагал на Черепа с Горанов и Менда ли??? за каква комисионна е помагал? 20%? 50% ще му се върти нещо в дупарата с 200 скоро време в централния софийски
104
1
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Винету каза ХАу и иска да изпуши Лулата на Мира с Льотчик-изпитателя-на Пушенето ще присъстват генерал Деси а от вражеската страна жрицата на любовта направила снимките с нощното шкафче-За свидетели ще се повикат Мисирките за да увековечат трайният Мир! Бизнесмените които са предали вождовете показвайки стари СМСи-ще бъдат надлежно разпитани и икономически изтезавани,като ще им се осигури безплатен билет за Дубай-Там има шанс да спечелят от Национална Лотария и да изперат парите си-АЙ ЧестиТУ!
103
1
 
12
 
! Отговори
бай Х преди 3 години
бойче какво се офлянкваш че не подаваш оставка
102
3
 
16
 
! Отговори
ВЯРНО ЛИ Е,ЧЕ преди 3 години
Бойко Борисов е прочел само една книга през живота си?Той така твърди,но аз и на това не му вярвам.Според мен е прочел ПО-МАЛКО ОТ ЕДНА.
101
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тулупа всичко ще си признае ,само за острова в Гърция и къщата в Барселона не
100
3
 
14
 
! Отговори
Деян преди 3 години
За повече от 11 години на власт не успяхте дори да вкарате страната в Шенген.Корона вируса е мач за вас от две полувремена,второто е икономиката и вие се провалихте с гръм и трясък.Оставка на вас и карантинните ВИ мерки от чумаво време!

Спонсорирани публикации