Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!

Премиерът подчерта, че мярката 60/40 няма да продължи безкрайно
Обновена: 3 юли 2020 13:04 | 3 юли 2020 12:39, Веселина Йорданова
250
Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че не е укорима комуникацията на президента Румен Радев с бизнесмена Пламен Бобоков и заяви, че той лично също му е помагал.

Още по темата
Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш аз съм девица, смята Борисов.

На самия Бобоков аз съм му помагал, това са български инвеститори в други държави, това не е лошо, не е укоримо, изтъкна той. Борисов водил бизнесмена в Узбекистан, помагал му за инвестиции в Румъния, Турция и смята, че това е нормално.

Премиерът обаче посочи, че е "далеч от мъжкото" да се показват съобщения след години. Аз не съм момиче да си пазя есемесите, каза той. Борисов подчерта на няколко пъти, че не води война с президента Румен Радев.

Сутринта премиерът е имал среща с Щаба за ситуацията с коронавируса.

Усилваме болниците, така че да свикваме да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения, каза премиерът. Той подчерта, че новата мярка 60/40 е с огромен финансов ресурс над 1 млрд. лв., но това не може да продължава безкрайно. Затова се радваме, че икономиката започва да работи, заяви премиерът, който откри логистичен център в Пазарджик. Според него именно това е темата на деня, че има работещи заводи.

Радвам се, че българите са толкова дисциплинирани в чужбина. Като влязат в България започват оплакванията, коментира той и пътуванията в Гърция, като подчерта, че у нас няма такива изисквания за декларации.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давай Бойко!!!
78
1
 
11
 
! Отговори
УЙкипедия за вас преди 3 години
Психопатията е разстройство на личността [1], днес класифицирано като антисоциално личностно разстройство, подтип психопатия (DSM).Лъжи и манипулация Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи.Човека е болен просто
77
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе Бацето пак е номер едно,а ти си оставаш под прикритие в панелката си!
76
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой не кърка е червен !
75
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце, остави глупостите ами кажи какво обеща на чеха срещу тези 60 млн. за акциите на банката? На какво пак си ни насадил?
74
2
 
13
 
! Отговори
Асс не кръкам! чесно преди 3 години
Защо лъже, че не покръква?Няма нищо лошо в това - нали на другия ден е станал пак в 6-7 и започва да си бачка. Няма нищо притеснително в покръкването, ако не прекаляваш, а Бойко не прекалява очевидно.Проблема е защо го крие... според мен лъже просто за спорта. Или като го питат нещо за личния му живот, първата реакция е да скрие и излъже. Не знам. Нема логика иначе.Всеки покръква, нормално е.
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е-е-е-е-е, ама да си подредят опорните точки, за да не се получава разнобой. Онзи тръгна да дере президента с тъпия нож, накрая ще се окаже, че го насецва и на който не трябва. Уж са чели дебелите книги на КГБ-то. Нали там писало, че най-важното в едно разследване е да се води така, че случайно да не разкриеш някой от своите.
72
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхме на едни снимки една гола "девица" по корем напреко на кревата.
71
0
 
22
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Когато тръгнеш по спиралата на лъжите, започваш да се оплиташ.Добър манипулатор е, но вече никой няма съмнения, че е психопат и лъжец. Те психопатите са най-големите манипулатори - прочетете дефиницията в уйкипедия
70
10
 
3
 
! Отговори
ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ преди 3 години
Ха ха ха, Кауна е девица. Прецедента е корумпиран до костите си.
69
0
 
27
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Започвам да мисля, че ББ лъже за всичко, което казва.В много откровени лъжи го уличиха, и то след най-голямото кръстене и клетви, които съм виждал.Хората са си го казали. Накарайте го да ви погледне в очите другия път и да каже пие ли, праща ли смс-и на олигарси и т.н. Ако започне да мига, да се поти и да гледа надолу, значи лъже.
68
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много избирателно работи Гештафен. На ръба съм да си помисля, че работи за Пеевски
67
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Тиква мина и г-жа Лъжа по лъжи.
66
0
 
14
 
! Отговори
Мутра Рекетьор преди 3 години
Никой не го е виждал да пие... това не значи че не пие сам в спалнята. На снимките, има една бутилка Чивас, която седи на едно и също място в различни дати.Лега си към 9-10 гъл-гъл от бутилката, почва звънене на Божков, Златев, Бобоков и към 11:30 - 12:00 е зананкал. кво толкова лошо има пък.Нали не се олива, що лъже че не си покръква? То човещинка - сега хората го използват срещу него.
65
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А как са обягнали на прокуратурата тези смс-и? Защо не публикуваха и тях? Гешев да каже
64
0
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
ЖАЛБА СРЕЩУ МРЪСНАТА ГУГЪЛСКА ЦЪРКВА !Гугъл подменили църквата в бг като институция с невидимите си слушалки, за какво им се плаща на тия иди0ти, след като всеки може да е на тяхно място и ***, диктуват им наготово текстове в главите и ушите, за какво им се плаща тогава?? Някои от нашите си свещенници които могат малко да мислят, не мислят така, че Бог всичко може, то не е белег на интелект това,а е някакъв ислям за всемогъщия Бог, който е всъщност сатана и нищо не може освен да съсипва
63
0
 
9
 
! Отговори
- преди 3 години
Остави това, кажи за пачките, златото и барселонската инвестиция!КОЕ ЕУКОРИМО И КОЕ НЕ - НАРОДА СИ ЗНАЕ!!!
62
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Факт 55 за строенето не знам , ама за ремонтите на ремонтите на ремонтите никой не може го стигна Още не приключил обекта и се започва ремонт на ремонта на ремонта Как няма да е така като 10 пари отиват в шкафчето , а 2 пари остават за обекта
61
1
 
16
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
"Борисов водил бизнесмена в Узбекистан, помагал му за инвестиции в Румъния, Турция и смята, че това е нормално." Бобоков: Е, боссс, не си платих дължимото към теб и наистина това е укоримо, че и повече от укоримо, наказуемо е и ти ме наказа с Бухалката си. Бие ме, но не ме убивай! Обичам те! Твой Бобоков!
60
0
 
27
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Докато не излезе смс с Бобоков и БМБ президента РАДЕВ беше затънал в блато!!!! А сега не било укоримо! БМБ е проклятието на България.... Какво да коментираш, действия трябва и народен съд