Радев: Моето шкафче е празно и не режа лентички на прескъпи обекти

Президентът заяви, че "метастазите на алчността пълзят към планината"
Обновена: 4 юли 2020 17:19 | 4 юли 2020 17:19, Веселина Йорданова
508
Радев: Моето шкафче е празно и не режа лентички на прескъпи обекти
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев заяви, че никой бизнесмен не го е упрекнал в рекет и корупция.

"Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави знак на равенство между неговите и моите отношения с бизнеса. Държа да подчертая, че тези отношения са коренно различни. Общувам с българския бизнес, който произвежда, изнася и пълни хазната, но не и с този бизнес, който я празни със скандални обществени поръчки, където основният диспечер на порциите е министър-председателят", заяви Радев, който днес изкачи връх "Зъбчето" в Рила.

Още по темата
"Знаете чий пиар е ходил всеки месец в офиса на г-н Божков, уж за да отказва нещо си. Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти, които започват да се разпадат още със самото помпозно откриване", допълни държавният глава.

По думите му българските планини са извор на здраве и това, което се случва е тревожно. След като съсипахме сами морето си, метастазите на алчността, на злоупотребите вече пълзят и към планината. Багерите не са се посвенили да се качат и на Рилските езера, които няма нужда някой тепърва да преоткрива, за да ги показва на българите.

Докато се намират вратички в закона и личните интереси надделяват над обществените, пред очите на хората най-безсрамно ще се лее нов и нов бетон. От всички нас зависи това да спре, категоричен е държавният глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


508
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Радев разбираме, че е:- "независим"- "рискувал живота си за НАТО"- шкафчето му е празно....остава да каже и че е девствен и да го пратиме в манастир за монахиня.
382
16
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
До KONSTANTANTINOW,Само така ще спре геноцида над българския народ ,който извършва оня индивид от банкя,не заслужава и името му да напиша.
381
17
 
21
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
3 : Продължение до " другаря" Радев ! ... Другарю Радев Вие сте военен, и знаете много добре, че когаго има атака, има и контра атака! Има една хубава, умна българска поговорка : " ДА БИ МИРНО СТОЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО !". Поговорките са мъдростта на българина! Какво става с Узунов и Бобоков, това не е петно, уж което се хвърля срещу президента, това е много по-сериозно! Атакувате г-н Гешев, но той си върши работата,г-н Гешев не Вие е виновен,че дава гласност пред обществото
380
12
 
8
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 3 години
Г-н Радев, моето чекмедже е пълно.
379
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, стига си хленчил, а си дай оставката, като не можеш да управляваш !
378
27
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев,ама ти предаде България,в полза на крадливите олигарси,заради които България е зле и вместо да защитиш държавата,защити престъпниците-олигарси и убийци!
377
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диспечера на порциите вече не може да заспи след снимките в спалнята му!!!! Само като се сети, че са могли да използват личния му пистолет и припада като девица от паник атаки!!!!
376
26
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво правиш срещу 110к годишна заплата, без разходите.? Няма ли да излезеш да кажеш, какво си направил. Твоята заплата е в пъти повече от на Премиера, а той не е спрял да работи. Давай да чуем. Обществото иска отчет.
375
25
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото, което не ви харесва у Радев е, че НЕ е про.ста.к.
374
25
 
21
 
! Отговори
Спиро преди 3 години
То не само шкафчето ви е празно, другарю Радев! Главата ви също е празно и там е големият ви проблем!!!
373
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бе то шкафчето на радев може и наистина да е празно, за разлика от ГАРДЕРОБА, например! то бобоков, узунов и др здраво се грижат за това!
372
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радев, за разлика от бойко, само приказва и нищо друго не прави! само някое коремно може да врътне! никаква отговорност! така са тримата амигос (радев, нинова, мангъров)! а относно снимките на шкафчето, може и деса да ги е правила с новото дронче през някоя скучна и безсънна нощ, докато мъжлето е ходело по баирите с някои снажни момчета!
371
11
 
12
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
2 : Продължение до " другаря" Радев ! ... и се съмнява, че всичко това се прави зад гърба Ви, че Вие научавате последен! Обществото разбира, че не сте глупав както г-н Борисов, да си държите парите в нощното шкафче, и за това, може би, Вашето шкафче е празно, но по принцип, пари могат да се държат, да се скрият на много други места! Това е много добре, че общувате с българския визнес, нали изборната Ви кампания бе изцяло финансирана от дарения! "Другарю" Радев, Вие сте военен и
370
14
 
16
 
! Отговори
радио Ереван преди 3 години
Питат радио Ереван: Вярно ли е, че Бокьо качва нощното си шкафче с чекмеджето с пари, в багажника на джипката си, та като го подгонят когато е на път, да има пари за бягството си? Радио Ереван отговаря: Това е половината от парите му. Той има две шкафчета - едното в багажника на джипката, второто в спалнята му.
369
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не сме добре платени,тази сутрин сме трима на смяна а откакто Цвък се махна сме зле с парите.Ама пишем-Шехерезада бди.
368
12
 
9
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 3 години
Току що каскетурата съобщи, че в дома на един от заподозрените е открита подозрителна ролка тоалетна хартия, с 125 къса. В момента спецагентите броят отделните късове, и те скоро ще бъдат публикувани в масовите медии.
367
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега не разбрах Цвета каква е-умна или ....само целуната ,пачките къде са ги видяхме .
366
3
 
9
 
! Отговори
Грипен преди 3 години
5 млн. бисквитки а?
365
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не сме имали по-алчен и нискокултурен премиер досега.Така ни излага пред света,толкова глупости натвори,че с години ще плащаме за неговата глупост
364
13
 
20
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Твойто шкафче е празно ама на Деси е пълно след разговора с Бобоков. Провери там за джобни умнико