Радев: Моето шкафче е празно и не режа лентички на прескъпи обекти

Президентът заяви, че "метастазите на алчността пълзят към планината"
Обновена: 4 юли 2020 17:19 | 4 юли 2020 17:19, Веселина Йорданова
508
Радев: Моето шкафче е празно и не режа лентички на прескъпи обекти
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев заяви, че никой бизнесмен не го е упрекнал в рекет и корупция.

"Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави знак на равенство между неговите и моите отношения с бизнеса. Държа да подчертая, че тези отношения са коренно различни. Общувам с българския бизнес, който произвежда, изнася и пълни хазната, но не и с този бизнес, който я празни със скандални обществени поръчки, където основният диспечер на порциите е министър-председателят", заяви Радев, който днес изкачи връх "Зъбчето" в Рила.

Още по темата
"Знаете чий пиар е ходил всеки месец в офиса на г-н Божков, уж за да отказва нещо си. Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти, които започват да се разпадат още със самото помпозно откриване", допълни държавният глава.

По думите му българските планини са извор на здраве и това, което се случва е тревожно. След като съсипахме сами морето си, метастазите на алчността, на злоупотребите вече пълзят и към планината. Багерите не са се посвенили да се качат и на Рилските езера, които няма нужда някой тепърва да преоткрива, за да ги показва на българите.

Докато се намират вратички в закона и личните интереси надделяват над обществените, пред очите на хората най-безсрамно ще се лее нов и нов бетон. От всички нас зависи това да спре, категоричен е държавният глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


508
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
4
 
8
 
! Отговори
Шехерузада преди 3 години
И им го рече......."Знаете чий PR е ходил всеки месец в офиса на г-н Божков, уж за да отказва нещо си."Какво ли отказва господжата пък всеки месец!!!!!!
342
9
 
15
 
! Отговори
До 385 преди 3 години
Дори и да е най-интелигентния (доста съмнително за военен), това не означава, че не е ***. Реално по-голям *** от Радо шишарката като президент никога сме имали. Изненадващо елементарен и плосък тип! Според мен трябва да се ожени за Цецка Цачева. Много си подхождат и по Ентелегентност. Мани я тая Деса п.ростакеса Радо. С Цецка сте си лика прилика.
341
7
 
11
 
! Отговори
h1ze преди 3 години
като бях малък мечтаех за лампата на Аладин, сега мечтая за шкафчето на Борисов! :D
340
4
 
9
 
! Отговори
Селски пръчкииии преди 3 години
Като ви чета коментарите още 5 века няма да се оправите, ама хак да ви е, каквото повикало това се обадило, злобата, завистта, простотията, явно е обсебила по голямата част от стадото в тъй наречената територия, така, че никой не трябва да роптае, каквито поданниците такива и оправниците, късмет на оптимистите и много им здраве на песимистите и да не забравя, няма нужда да ме апострофирате, първо, че съм далече, второ, че съм вече друг поданик и трето изказвам си мнението и не ме интересува нищо
339
3
 
6
 
! Отговори
Бе Дайнов преди 3 години
Ти каза най-голямата смешка !
338
9
 
14
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Моето шкафче е празно - специално съм го изпразнил, за да можете да го снимате !
337
11
 
17
 
! Отговори
Шкафчето ти празно преди 3 години
Но банковата ти сметка е пълна ! А лентички просто не режеш никакви !
336
14
 
18
 
! Отговори
апо преди 3 години
Какъв президент е този чу кун дур бре ???Та той за председател на ТКЗС не става.С тази аграрна физиономия , перманентно изразяваща печал и злоба , ми прилича повече на механизатор , чието руско тракторче едновременно се е счупило , свършила му е нафтата и е спукало гума , затънало на сред нивата и го пердаши яка градушка последвана от порой.Съвсем скоро голямото гребло на историята ще го изрине и запрати на торището в ъгъла на безславните парашутисти осъдени на забвение !
335
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев плаче като пеленаче...дайте му един биберон бе !Орезили българското офицерство с перманентния си скимтеж.Даже и червената Мафия не му обръща внимание, защото държанието му е унизително.Не е независим, а по-скоро пълен самотник.
334
15
 
23
 
! Отговори
Оффффф! преди 3 години
Да, Радев не реже лентички на прескъпи обекти, ама той и на евтини обекти не реже, защото това не му е работата. Работа е на Бойко.С какво са му пълни шкафчетата, не ми е работа да обсъждам, но да го играе беквокал на Васил Божков е меко казано недостойно. Наистина ли иска да го свързват с тая история? Не можа да се стърпи тъппакът!Да си катери баирите и да върти коремни за пред комсомолките, само да не се излага с такива приказки, защото така излага и нас.
333
19
 
9
 
! Отговори
Русофил преди 3 години
Kakво пишете форума простотия,Живков беше патриот но селендур.Радев е най -интелигентния човек в тази *** на управление.Само че наглоста на ГЕРБ няма измерение за толкова години кражби с кой ли не и схеми на Цветанов,Станишев не компетентен с Гергов мижитурка.Борисов ОСТАВКА кой спи с пистолет мутрата и без коментари.Плюете по Радев но нивото му е високо колко езика говори и е пилот.Не е пожарникар.
332
5
 
13
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Това на Рила с багерите и чакъла е уникална простотия... Нямам думи.
331
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все си мислех, че Радев като затвори устата на Радевица, ще е по-добре за него, но съм се излъгал.Доказа за ситен път, че работата на военните е да си стоят в казармата.
330
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До gosho376Българският народ ще е още по-доволен ако е така!!!
329
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво лошо има Бойко с Делян и над тях Доган да ни управляват още 10г.
328
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диспечера на порциите вече не може да заспи след снимките в спалнята му!!!! Само като се сети, че са могли да използват личния му пистолет и припада като девица от паник атаки!!!!
327
11
 
11
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 347: Руският доминирал на Радев? Все същият *** си по опорна точка. Дори на икономическият форум в Петербург президента Радев говори на английски.За пореден път се убеждавам, че тролването по гербаджийска опорна точка води до прогресивно о'глупяване.А от Бойко ще чуеш само п'ростотии и банкянски хумор.
326
9
 
14
 
! Отговори
@ @ @ преди 3 години
Експериментът пенсиониран фЪтмak да работи като президент се оказа неуспешен.Време е фЪтмaka да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.
325
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 367Щом парите са в чекмеджета на българи, това е добре, а не в шкафметата на продажници.Както виждаш сума ти е българи чакат да отидат на почивка в Гърция, а на ходят в Русия да ги награждават с медал "дружба" за вярна служба.
324
7
 
11
 
! Отговори
кон Стипаций преди 3 години
до 362Какви факти бе , Калинков ?! При толкова отпуснати пари Бългярия трябваше да е ПОЗЛАТЕНА !Тя пак е позлатена , само че в нечии чекмеджета, нали Калинков ?!