"България Еър" добавя допълнителни честоти на полетите си до Амстердам, Атина, Цюрих, Берлин и Франкфурт

Допълнителните полети ще се изпълняват през юли и август
6
"България Еър" добавя допълнителни честоти на полетите си до Амстердам, Атина, Цюрих, Берлин и Франкфурт

Националният превозвач "България Еър" продължава да възстановява полетното си разписание, като през юли и август дори добавя нови допълнителни честоти на полетите си до едни от най-предпочитаните трансферни пунктове в Европа.  През следващите седмици "България Еър" ще увеличи полетите си до Амстердам, Цюрих, Берлин, Франкфурт и Атина.

Националният превозвач започва да изпълнява втори сутрешен полет по линията до Амстердам. Полетите ще се изпълняват до края на август, а дните на опериране се планират според търсенето на пасажерите. Първият от тях ще бъде на 17 юли.

От 18 юли до края на август, всяка събота, "България Еър" ще изпълнява допълнителни полети и до Цюрих, а от 23 юли до 6 август всеки четвъртък ще има нова честота и по маршрута между София и Берлин. Допълнителните полети до Франкфурт ще се изпълняват в периода от 25 юли до 29 август, всяка събота сутрин.

През август "България Еър" пуска нова честота и до красивата гръцка столица Атина. Допълнителните полети ще се изпълняват всеки понеделник от 3-ти до 24-ти август включително. Паралелно с това, авиокомпанята продължава да оперира по линията с редовните си честоти  всеки понеделник, сряда и петък, като пасажерите могат да се възползват и от ежедневни полети до Атина и благодарение на codeshare споразумението на "България Еър" с Егейските авиолинии.

Междувременно националният превозвач е възстановил 65% от честотите на полетите си и оперира редовно до всички вътрешни и международни линии в Европа. Единствените дестинации, до които авиокомпанията е преустановила временно полетите си, заради наложени рестрикции от местните власти, са Русия, Португалия, Израел и Ливан.

За да отговори на нуждите на пасажерите си, "България Еър" въведе специални хигиенни и организационни мерки и направи носенето на предпазни маски на борда и спазването на дистанцията от 1.5-2 метра задължително.

В допълнение, преди и всеки полет се извършва цялостна дезинфекция на всички повърхности и седалки в пасажерския салон и кабината с препарати, които са ефективни 24 часа. Всички самолети на националния превозвач са оборудвани със специални въздушни HEPA филтри, а в санитраните помещения на борда са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.


6
Още от Общество
„Българският ВиК холдинг“ ще финансира региони с ограничени водни ресурси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
V преди 4 седмици
Мутрите по морето фалираха. Хем бойко,хем вирус ,хем фекали и хем вали дъжд .Е кой ще дойде .Я по добре не хабете бензина ;) Парашутите връщат ли ги :)
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Значи не само на мен ми се струва, че думата честота е употребена не на място.
3
0
 
6
 
! Отговори
Poeblo преди 4 седмици
Браво ама да намалите малко цените, че много скъпи билети!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това с допълнителните честоти, кой недоучил го сътвори?
Плана на полетите е различна ракия, от плана на честотите.
Последния е и национален и е обнародван.
С две думи мазало.
1
0
 
3
 
! Отговори
Това преди 4 седмици
радиовръзката е сериозна работа. А да добавяш допълнителни честоти към свързочната летателна техника извън стандартите на конструкторите - още по! От заглавието така излиза.