Кметът на Бургас: Полицията сгреши, като не допуска протестиращите до "Росенец"

Според Димитър Николов точно това е покачило напрежението
Обновена: 11 юли 2020 12:24 | 11 юли 2020 12:22, Елка Василева
0
Кметът на Бургас: Полицията сгреши, като не допуска протестиращите до "Росенец"
Снимка: архив, БГНЕС

Оценявам като грешка решението на полицията за недопускането на протестиращите до парк "Росенец". Категорично смятам, че именно това покачва градуса на напрежението. Това каза пред журналисти кметът на Бургас Димитър Николов.

Той обяви, че ще отпътува веднага за парка "Росенец", след като част от протестиращите заедно с бившия правосъден министър Христо Иванов се събраха пред сградата на Община Бургас.

Още по темата

Те обявиха пред градоначалника, че протестът ще се измести пред сградата на общината, тъй като не били допуснати от полицията до имение в парка "Росенец", свързано с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Отивам на място със заявителя на протеста Христо Иванов, за да разговарям с органите на реда за осигуряване на достъп, заяви пред журналисти Димитър Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 97Е па толкоз струва ес законността. На всички - нали и леви и десни все ес слушат.
96
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Митето е брюкселски лицемер и маша... откак е известна биографията му е правил каквото му наредят...
95
1
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 109Ц. От мутраджийско робство... но ти конкретно спокойно може да си робуваш на доган, заедно с децата ти...
94
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Каза ли нещо за ценностите, Митето, зам шеф на герб?! ПП. За това, че се прави на ударен за случващото се на 10км от Бургас е ясно - брюкселското лицемерие.
93
1
 
3
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Николов , значи ти си тая турска *** дето е уредил Доган с място до брега и резиденция с пристанище без митница?Големи сте *** с Борисов , хей , ще си платите!
92
0
 
3
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
В света на телефоните кмета ще ходи лично да говори с милицията?! Алоу, за кви ни взе! Казваш им да се омитат
91
1
 
12
 
! Отговори
Joko преди 3 години
димитърчо, първо сгреши Ти ! Заявяваш на галфона от полицията, че НЕ СИ РАЗРЕШИЛ ВТОРИ протест. Трябваше сутринта да бъдеш първи и в първите редици в Росенец. Вместо това чакА да ти свирне шефът от София та да ходиш да замазваш положението. Така не стВА.
90
0
 
5
 
! Отговори
Край преди 3 години
Е те тоя е голям добряк - нокога нищо не отказва като го помили Бате.
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не си ли е закьснял с констатацията
88
8
 
3
 
! Отговори
Вуйчо преди 3 години
Поредната фейсбук пи ар революция. Изобщо за какво са тези протести в момента, някой да ми обясни?
87
2
 
5
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 3 години
Хора без пари развяват знамена под имението на човек с много, много пари. Интересно, как ли ще завърши всичко и колко е закъсняло?
86
0
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
някъде да виждате патриотарите те сега са заети да монтират рулетките наБожков по хотелите си видяхте ли за какво сте гласували не се ли срамувате
85
0
 
12
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
2002 г. главният секретар на МВР Б.Б. поднася като подарък на председателя на ДПС Ахмед Доган за рождения му ден кученце от личния си кучкарник.
84
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е Каскет Гешев? Веднага да разпореди проверка на документацията на сараите и да установи какви са резмерите на беззаконието.Нали нямало недосегаеми?Каскет, действат!
83
1
 
9
 
! Отговори
Все тая... преди 3 години
НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. Простолюдието е лениво и заспало . От години на протести и други "всенародни вълнения" без значение дали са организирани от БСП... ДПС ... ГЕРБ ... АТАКА ... или партията на Любителите на Бирата ... СЕ ХОДИ САМО АКО СЕ ЗАПЛАЩАТ по 20-30 лева от съответната партия-организатор И НИКОГА ДОБРОВОЛНО... с изключение на стандартните 5-6 гл0пака. Основните ЮНАШКИ протести ще са както до сега по форумите в Интернет. Смели юнаци ще пишат минусчета и ще се заканват един на друг.
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туй място,тоз парцел е държавна собственост и не му мястото на Доган да строи или да му строят сараи как резиденция за симпатизанти и парламентаристи от групата му от туй,че им бил почетен председател,нито е председател с право за надследство на чужд имот,че още внушено за държавна собственост за които няма такива правила,че бил някой си,който бил избиран за някое си време можел как по наследство да си присвои държавен имот застроен за държавни цели как гранична линия понеже е под охраната обект
81
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
92 Какъв ГЕРБ те гони бре, ти имаш ли идея от коя година са тия Сараи, Герб не ги е имало когато са били забъркани тези каши! Лошото е че изобщо нямаше да се повдига този въпрос, ако Дпс с Бсп/ бкп сега управляваха, защото това са сложни ЗАРЕДЕНИ С ЕТНИЧЕСКИ БАРУТ въпроси! Ето ти въпрос защо този театър не го игра те по време на Тройната коалиция, или преди това? Не знаехте ли че Доган има Сараи там? Ето ви " законноста" колко ви струва!
80
0
 
1
 
! Отговори
Аз си знам за мене: преди 3 години
Ни награда ни поощрение, но не и наказание!
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сидеров беше осъден на затвор когато се бунтуваше че турци и араби искупуват земята в Добруджа и Северна България и същевремноо в 1992 г. сидеров беше член на СДС когато приеха реституцията.
78
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ангелакова: Елате, елате, елате на българското Черноморие!А сега: Забранено, забранено, забранено.