Коронавирус и в Президентството, Радев с отрицателен тест

Предприети са мерки за нормална работа на институцията
353
Коронавирус и в Президентството, Радев с отрицателен тест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев се е тествал за коронавирус, тестът му е отрицателен.

Причината е, че през изминалите почивни дни служител на президентската институция е дал положителен тест.

Още по темата

Във връзка с това са направени тестове на президента и непосредствено работилите с него, които са отрицателни, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Предприети са мерки за нормалното функциониране на президентската институция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
14
 
2
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До До Тикволандия: Каква е алтернативата? Нито БСП нито десните партии поотделно могат да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните -десни. Но в името на България може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Според мен това е пътят. Сега ГЕРБ се е срастнала с държавата. След такова правителство, като се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа от избитрателите.
177
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Къде е ЦветановНещастен комунист ..,от името на кого говориш ...Вярно е ,че по земята е в повече тръните и бодлите...,но в България май станаха повече...
176
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ви е страх от президента, сън не ви хваща, да не би да отидете на посещение в Северна Македония :) Шегувам се :) :)
175
3
 
19
 
! Отговори
1 преди 3 години
ТАЗИ СЕЛСКА МРЪВКА ОТ СНИМКАТА СИ ПРАВИ СМЕТКАТА ГРЕШНО!!!!!
174
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо всеки един ден се показва и пледира човек нарушаващ конституция,разединител,руснак и невероятен ***...Този трябва да бъде отдавна изритан..,,повтарям изритан от президентството..
173
2
 
21
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Най - страшния вирус на света е червения вирус . Вие протестиращи какво искате , да го натресете отново в България . Гледам повечето протестиращи са ходили прави под масата при промените , други са били в топките на бащите си в този период и нищо не им е ясно . Излизат на запад и си мислят , че и тук трябва да имаме същия стандарт . Да ама БКП и БСП не дават , защото дават на техни хора , които станаха неимоверно богати и сега ги подгони прокуратурата . Проблема е в червените-там търсете крадене
172
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тикволандия - "вече му идва края."На всички ни идва края, на Бойко - след 10-тина мандата; на пРезидентчето - в затвора, а на теб - в Тикволандия :)
171
2
 
3
 
! Отговори
Стоедин преди 3 години
До *** 177 - много готино си го измислил пич, кефи!
170
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев се похвали как адвокатските колегии го подкрепяли, кои по-точно - адвокатите на олигарсите ли?
169
14
 
1
 
! Отговори
Къде е Цветанов преди 3 години
Около Боко се спи споко.Борето атакува само Президента и с предателите атакува Корни зада разбият БСП, защото ако в събота наместо на Бузлоджа бесепе изсипе своя електорат пред МС, ще бъде най големия позор за какъвто и ще да е Министър председател-български от време оно.Не сме гласували за Радев, Корни, нито за БСП.За СДС и ГЕРБ гласувахме, но ако наесен има избори за Корни ще гласуваме защотото тази Жена има достойството и силата да се опълчи на предателите в бсп и Едноличната власт на бащицат
168
2
 
15
 
! Отговори
До Тикволандия преди 3 години
ТикволандияМоля те кажи каква е алтернативната Слави бсп дпс да България, кой да изберемТези дори мнозинство неговата да направят толкова много се мразят.И накрая цирка е ясен.Герб още 4 години
167
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияНяма смисъл да пишеш в тази тема, тролчетата е пазят ревностно, освен ако искаш да ти цъкат автоматично по 10 минуса :)
166
2
 
15
 
! Отговори
Стоедин преди 3 години
Много се радвам за другаря Радев. Както и за неговата другарка! Живи и здрави, нищо не правят, големи заплати, НСО мерцедеси по бутиците, короната вирус не ги лови. Пък и знае как да говори човека! Е, малко с клишета, но има хора да му вярват! Браво! От друга страна пък чува се май е национален предател, ама нищо де...
165
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияИ Радев е като Борисов. Учил е в НАТО и САЩ на държавна издръшка и сега се карат кой да командва една загиваща държава.
164
2
 
18
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
На Дондуков 2 проведоха и тест за интелигентност на целия президентски екип!За всеобща народна радост, резултата е ОТРИЦАТЕЛЕН.
163
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали уж щяхте да махате Боко Мутрата, какво стана? Нали уж мутри вън, мутри вън, а пък мутрата си седи вътре? Изпратете му поне един дрон с граната през прозореца на кабинета му, за поздрав от Черепа.
162
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияВсички треперим от юмручето на пРезидентчето!
161
2
 
18
 
! Отговори
ОСНОВЕН ВЪПРОС: преди 3 години
КОЙ ПЛАТИ ЗА ТЕСТОВЕТЕ НА ТУЙ?
160
20
 
2
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 162: България стана Тикволандия при управлението на бат'ти Бойко. Но вече му идва края. Преди Бойко успяваше да подаде навреме оставка за да спечели пак следващите избори. Този път обаче президентът Радев го заклещи в ъгъла като му поиска оставката. Няма как да я подаде и след това пак да се представя като "баш бабаит".Нека се държи до последно - и ще загуби като за последно.
159
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На хазаина май не му остана много време. Протестите са единствен шанс за него.Службата за охрана е пред разпад,шефа и - в оставка,Доган,Пеевски,Гешев и Борисов се отказаха от нея,прокуратура и съдебна власт открито неглижират Радев, ЕС въобще няма да обърне внимание на смешния плач на ДСБ и ДБ,които станаха пета колона на комунистите. Даже може би ще бъдат изхвърлени от групата на консерваторите в ЕП.Предстои Най-интересното от последните години! И този път наистина комунизма ще си отиде!! '