Президентството: Без коментар на "медийното правосъдие"

Прокуратурата очаквала отговори за "концепцията му за мафия"
440
Президентството: Без коментар на "медийното правосъдие"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентството оставя без коментар "медийното правосъдие на главния прокурор".

Още по темата
Така от прессекретариата на президента отговориха на оповестените днес от държавното обвинение записани телефонни разговори на бизнесмена Васил Божков, в част от които се споменава и името на президента Румен Радев, предаде БНР.

Преди публикуването на записите говорителят на главния прокурор Сийка Милева призова президента да отговори "как концепцията му за мафия в Прокуратурата кореспондира с връзката на представители на организирана престъпност със случващото се през последните седмици".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
7
 
20
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
Народа е казал че глупавия помни а умния си записва. Е прокуратурата и Гешев си записвали и то съвсем легално чрез СРС-та на човек срещу когото са повдигнати един куп сериозни обвинения. А БСП още дълго ще помнят какво им се случи днес и какъв автогол си вкараха. Лошото е че с това протестите срещу когото и да е губят смисъл тъй като от тук нататък те ще се подлагат на съмнение дали са легитимни или някой ги е планирал предварително. Еми това е приказката за лъжливото овчарче по истински случай.
345
4
 
17
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
А га Радев пита Борисов защо не дава на експертиза аудио записа и снимките не рива а? Радев "надпартийния" и БСП си вкараха най-смешния автогол в историята. Те не сметнаха че е добре да стоят колкото е възможно по-далеч от човек срещу когото има повдигнато толкова много и толкова сериозни обвинения като Божков макар и чрез прокси като Паунов? Ама и той едно ми ти прокси... Хем в коалицията на БСП хем от партия с оригиналното им име БКП. Другари за толкова ли глупави ги мислите симпатизантите ви?
344
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственият коментар на този смешен президент е да се извини на българския народ и да си облече сам раираната пижама.
343
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори Янукович се представи по добре от нащо Радев. Избяга достойно в руския рай, а Радев още чака. Какво чака, незнам!
342
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев - Фигаро тук, Фигаро там !
341
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев ветото стана фигурант ха ха. Този е ГолЕма фигура. 2,5 милиона българи трябва да се срамуват, че са гласували за тази смешна ***.
340
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13"Няма смисъл да коментира записи със съмнителен произход."И какво им е съмнителното, след като и комуниста, и "журналиста" си признаха? *** веднага се дистанцира от Паунов - не бил социалист, комунист бил, а в стил "Бабикян" Оги Дебелото рече, че не се можел да коментира, щото се стяга за затвора. Като видна плеймейтка *** Ламбата (Гьотевата светлинаь а и пъченето пред ламби и микрофони) просто завижда, че покрай Черепа поизостана от медийното обожание.
339
37
 
7
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Всички Българи на площада!! Да подкрепим Българския президент в борбата му с мафията на Борисов!!
338
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде се бе Радев, къде си бе ***... ??? Къде си бе, "фигурант"??? Не ти виждам юмрука, къде е... ?? При Деса *** ли си, къде си??? Къде си, бе влечуго, къде се покри??? Няма къде да ходиш, Гешев те чака. И шведите не са те забравили, а Решетников е особено нетърпелив да те види...!!!
337
1
 
30
 
! Отговори
Даааа преди 3 години
Черепа хвърли едно ГолямоГовно върху вентилатора и се покри. Успя да си изтегли част от милиардите в Дубай но сина му остана заложник в България. Не е лека съдбата на крадците.
336
16
 
6
 
! Отговори
до Мунчо преди 3 години
Бе, той президента бе се кротнал, Деса не сме я виждали от европредседателството, но те не го оставят! Нападнаха го и получиха двоен пас! Не някой друг, а в записа лично Чекмеджеску дава ценни указания и инструкции коя негова метреса в коя телевизия да отива и какви позорни точки да следва в хуленето на президента! Ама и той много кротък! Подбра ги както се полага чак когато го нападнаха....
335
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - "браво, да се снимаш с тях и да си ги закачиш на стената :)"Ще закача "черепчето" ти на стената!
334
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - "браво, да се снимаш с тях и да си ги закачиш на стената :)"ТЕБЕ СПЕЦИАЛНО ЩЕ ТЕ ИЗДИРЯ!
333
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - "Тия от редакцийката "доброволно" ще ни донесат "IP-тата" вимани го тоя - некоя мекa киткa от на Костя Копейкин ще да е. Днес показваха един подобен. Изтъпанил се самичък в центъра на Монтана правителството да сваля!
332
3
 
27
 
! Отговори
Историк преди 3 години
Мая Манолова, още известна като сестра Галева, е ветеран-превратаджия. Който си го може, може. Тя е Кимон Георгиев на нашето време.
331
4
 
27
 
! Отговори
Myнчо преди 3 години
бил много пpocт човек. Абе знаеш, че си се ocpaл до yшите, кротувай си там до края на мандата, вземай си 15-те бона, не си първия крадец, дето ше му се размине.Ама то тръгнало за още да ламти!Тия поговорки забрави ли ги бе?Хем ***, хем голям!Г*з глава затрива!
330
0
 
19
 
! Отговори
местен свинар преди 3 години
Кратко и точно - Без коментар на медийното правосъдие и напъните на чебурашките тук!
329
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казаха,че искат Радев са вземе властта и да вкарат Бойко в затвора и да го убият с инфаркт в затвора,дали е вярно,един Господ знае,но писаха за това!
328
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иво 348Деса е забелязана да излиза с тежък куфар он БНБ и след това е потеглила в посока летището. Може би са се срещнали там.
327
0
 
25
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Радева къде изчезна? Егати сливата