Президентството: Без коментар на "медийното правосъдие"

Прокуратурата очаквала отговори за "концепцията му за мафия"
440
Президентството: Без коментар на "медийното правосъдие"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентството оставя без коментар "медийното правосъдие на главния прокурор".

Още по темата
Така от прессекретариата на президента отговориха на оповестените днес от държавното обвинение записани телефонни разговори на бизнесмена Васил Божков, в част от които се споменава и името на президента Румен Радев, предаде БНР.

Преди публикуването на записите говорителят на главния прокурор Сийка Милева призова президента да отговори "как концепцията му за мафия в Прокуратурата кореспондира с връзката на представители на организирана престъпност със случващото се през последните седмици".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
0
 
27
 
! Отговори
До 251 преди 3 години
Никой не е над закона означава,че няма недосегаеми.И в Президентството също.Сега по-ясно ли е ?
285
0
 
19
 
! Отговори
от Архиерейството преди 3 години
Пристигнаха много предложения от обикновенни миряни Васил Божков (Черепа) да бъде канинизиран като мъченик в борбата срещу прокурорския произвол. Вече има постъпило анонимно дарение за няколко милиона лева за храм на бъдещия светец.
284
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заех си че Хр. Иванов и Радев са комбина. С Божков зад гърба.
283
1
 
12
 
! Отговори
Конгломерат преди 3 години
Тука става нещо ама какво много интереси много играчи много нещо.
282
4
 
21
 
! Отговори
Р.Гадев преди 3 години
Правителството на Божков е готово, само чакаме Бойко да падне и корупцията в България изчезва с магическа пръчица. Много е просто, просто трябва МОЕТО правителство да е на власт.
281
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, Плевнелиев нарече Русия Агресор и си оттегли с достойнство от втора кандидатура, а ти се гънеш като червей и не смееш да постъпиш като всеки български офицер ! Оставка, рапорт даден и Кръгом марш !
280
1
 
15
 
! Отговори
Божков преди 3 години
Пауне, ти ли си бе ?!
279
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички които са на хранилката на Боко,като изнасилени запищяха да го бранят.Отивате си ***,които десет години смукахте от кръвчицата на българите.Вие от "Дондуков"-1,всичките сте за при бай Ставри.Весело шествие,радости и празнуване ще настанат по улиците и площадите на бедна България.България която крадохте по-вече от десет години.Тролски съсли,защо не пишете за пачките с евра и кюлчетата злато върху шкафчето на Борисов?Правите се на разсеяни,когато дебелият идва към седалището ви.
278
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, Черепа ти праща оборката на жълтите павета, а ти се скатаваш в Президентството. Фигурант !
277
1
 
10
 
! Отговори
поправка преди 3 години
скРъндза към протестиращите
276
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз лично смятам,че Радев и антураж трябва да бъдат съдени за опит за преврат ! Това си е така ! Да,не е чрез силата на армията,но чрез силата на компроматите,фалшивите новини и манипулациите! Вярно е,че има доста какво да се желае в социален аспект,да бедни сме,но България уцели коловозите на правилния път.Тепърва тръгваме след 30 години преход.Нормално е тези неща да стават бавно.Тази дълбока корупция и шуробаджинащина е пуснала корени и трудно се изкореняват.Трябва да сме с Европа !
275
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Народене се оставяй да бъдеш въвлечен в опита за пълзящ преврат който се развива пред очите ни!-------------Явно Василев не е плащал добре,защото неговите марионетки нямаха такъв успех,но Божков е бил голяма скъндза към протестиращите ,но много ларж към Мая и останалите платени марионетки на постове и медии,***,да клатят правителството!
274
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев дойде като аслан, а си отива като поcран !
273
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев слез при протестиращите и им кажи как ще правиш правителство на Божков. Ог. Стефанов си призна, ти нали си офицер, човек с чест признай си. Или си п.о.д.л.о.г.а .
272
4
 
19
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Колко хора от президенството си накупиха апартаменти покрай тези паспорти. Десито и тя сигурно е намазала, Румен едва ли е е видял някой лев. Но така е, Десито изисква много поддръжка.
271
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не му се отдава мисленето на Радев! Ама никак! Предател!
270
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората са на площада , троловете на ГЕРБ тук !
269
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един генерал - армия, два генерала - война !Единия трябва да си отиде и това е Радев Фигуранта.До последно той не разбра законите на Цивилизацията, а си остана при Устава на БНА - Кръгом марш, и пак напред!
268
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За първи път след 30години аз видях подсъдими олигарси и едри мошеници,видях наистина удар срещу сивата икономика,видях твърдост за спазване на законите.Видях наистина действаща прокуратъра за разлика от Татарчев,Филчев,Велчев.И на фона на това президента иска оставка на Гешев! С какви аргументи бе,клепоухи?С това,че съветниците ти са мафиоти и корумпирани изчадия и бяха погнати?Защо не ги освободиш както Борисов освободи Цветанов?!Когато има тумор той се отрязва,а не се обвинява диагностика !
267
3
 
27
 
! Отговори
РумеГадев преди 3 години
Колко години се лежи за държавна измяна? Питам само за един приятел.