Хората на протеста искат по-добро бъдеще за България!

Антон Койчев: И други интереси са представени на площада
Обновена: 18 юли 2020 13:57 | 17 юли 2020 23:07, Веселина Йорданова
400

Пореден ден на недоволство. Хиляди протестиращи се събраха в столицата. Припознават ли се хората с десните политически формации в страната? Според председателят на СДС-София и общински съветник д-р Антон Койчев повечето от хората са родени след настъпването на демокрацията.

"Съвсем ново поколение хора, които нямат спомени за онези времена. Това се отразява и дава по-различен профил на протеста. Тези, които са там чистосърдечно - желаейки по-добро бъдеще за България, трябва да бъдат чути, имат какво да кажат. В същото време не мога да не изразя безпокойство, недоволство от факта, че много други интереси са представени на този протест. Те правят опити да доминират, снощи част от протестиращите бяха разумни и изолираха провокаторите", каза Койчев за "Денят ON AIR".

По негово мнение най-старата дясна демократична партия в България е дала решение за излизане от кризата още преди година.

"Нашите тези бяха артикулирани и от някои от участниците в протеста, а именно, за да можем да излезем от тази политическа криза, ние настояваме за свикване на Велико народно събрание. Мнозина искат конституционна промяна", обясни общинският съветник за Bulgaria ON AIR.

Според Койчев СДС е поставило България на европейски основи.

"Влизаме в чакалнята на еврозоната, в същия ден обаче се свиква протест, президентът излиза с вдигнат юмрук като партизанин на 9-ти септември, както го определиха. Вместо да се зарадваме на този голям успех за България, ние отново сме разделени", добави гостът.

Според него успешните хората в политиката са тези, които обединяват, а не разединителите. По думите на Койчев "Да, България" и "Демократична България" не са десни партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Главанаке да, ама въпросните млади явно мечтат за това, за което си мечтаят и от бсп! а то не е здравословно!
241
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нимавайте много коя партия ще изберете! не се поддавайте на емоции! прочетете коя партия какво е направила през целия преход, какво е обещала и какво е изпълнила! защото каквото е правила досега, същото ще прави и в бъдеще! в интернет има всичко! и умната, а не русата!!!
240
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само младия премиер с харема и другите безпартийни може да управляват но все още няма партия на безпартийните така ,че пак голяма част от народа няма да гласува за никой
239
10
 
6
 
! Отговори
Главанак преди 3 години
Поклон доземи на младите!Благодаря им от все сърце и ги призовавам- не се отказвайте от мечтите си!Крадливата шайка е готова на всичко, само и само да остане на власт!Ние ви подкрепяме безусловно и безрезервно!
238
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само младия премиер с харема от партията на безпартийните трябва такава партия да се направи и нормалните безпартийни да дойдат на власт
237
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България се управлява от ДС чрез Пеевски и Доган. Борисов е просто фигурант. Бушонче. ДАНС също е ДС /затова беше зора Делянчо да е шефче там/. Както милионерите, така и мафиотите бяха назначени от ДС. Гешев е прокурор на ДС. Кръговете, които публично подкрепиха Гешев при "избирането" му, са кръговете на ДС.
236
6
 
5
 
! Отговори
българин преди 3 години
до 271 Хайде стига глупости бре! Във всеки млад човек търсейки правото си.Да живее в правова и добре уредена държава.Па на теб да ти се "прижиждат" внуци на бивши "комунисти" Е НЕСЕРИОЗНО! Макар че в България Комунизъм никога не е имало.Беше социализъм! Това че другарите на събранията си на ЦК на БКП помежду си Се наричаха "комунисти" е друга тема!То и ГЕРБ "управлява" 10 че и повече години.НО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЕ СТАНА ГЕРБЕРСКА нали? -:)Опитаха се другарите около др Борисов НО НЕ СТАНА!-:)
235
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТЪЙ НАРЕЧЕНОТО МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ СА ДЕЦА И ВНУЦИ НА КОМУНИСТИТЕ!!!
234
7
 
5
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ама много сте твърдоглави от ГЕРБ бре "избирателите им"?! Какво БСП все спрягате ?Каква власт ви се привижда Че ще вземе БСП? Дайте като разумни хора да се разберем! БСП НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ! Няма да "счупят държавата" по думите на вожда ви! Младите хора дошли в БГ поради пандемията .И то живели на запад.Идвайки си тук видяха.Че живеем в гето! Никаква социална система,а само "магистрали" се "строят"!Младите искат системата която е в цяла Европа! А тук я няма!
233
5
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
А това добро бъдеще.Е Несъвместимо с управлението на МУТРАТА др БОРИСОВ! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА БИВША МУТРО ОТ СИК!
232
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на никой политик не му е ясно защо протестират хората,повечето от тях също не го осъзнават,каква е точно причината за недоволството им,затова ще я кажа както аз я виждам-хората искат държава,която да се грижи за тях,когато са в нужда,която наказва несправедливостите бързо и неотменимо дори и за богатите,която ще ти подаде ръка за да започнеш бизнес или работа,да няма бюрокрация но да има контрол,институциите да служат на гражданите а не обратното,всички да са равни пред властите и правосъдието
231
3
 
8
 
! Отговори
така е преди 3 години
До Анонимен 247Първо ще направят конкурс по честност в БСП,и после ще изберат най-честния за водач!И той ще спечели изборите с 99%!И после иедене и пиене,иедене и пиене,и чат-пат сранье!Вас,комунистите,ви чака много светло бъдеще!Направо черна завист ме загриза!
230
6
 
15
 
! Отговори
Гъдьо преди 3 години
Радев е позор за България!!! В Бургас и Варна го посрещнали подобаващо с освирквания и плакати " оставка за Радето" Същото и онзи ден в Пловдив!! А какво го чака в София- бедна ми е фантазията..Фуражката фигуранта...тайничко се възхищава на Черепухин казвайки ,че звучал..." По- убедително от...обвинителите си"!?! Коментарът е за вас...
229
2
 
11
 
! Отговори
А,ааааа...НЕ ТАКА... преди 3 години
ШЕ ТЕ наГЕШИМЕ ...БЕ НЕчовек...ХА,ХА,ХАААААААААА...Я, ходи да си починеш на Халкидики у хотела на Крушовската ***!Радев и Бошков тама дават пари на калпак ,бе...!
228
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младото поколение ще разкаже играта на кирумпираните герберасти...Бойко няма да го хване сън тези дни и ще спи с патлака под възглавницата...Така е след като всички са срещу него и ще се сбъдне най-големия му кошмар - подаването на оставка,белезници и в затвора...
227
5
 
3
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Бойко е в Брюксел да получи парите за Ковид-19......ама ти хвани гората , щото комунисти , като тебе ще получат само среден пр..ъст......ха,ха,хааааааааааНЕМА ЛАБАВО!!!АКО ПОЧНЕШ ДА СЕ ОЛАБВАШ...ШЕ ТЕ "НАгешиме"
226
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков тъвъ са стигнали дънот на пропагандата и го кОпат дори.Вчера при Цеца Ризова психодеснатапребитиятедно че внук на депутат от БКП ами показали снимка на пребит през 2015 година все едно е от онзи ден пред МС!!!Лелееее,леле,то си му личеше че говори глупости,достоен внук на дедо си комуняра.Иначе Цеца е демократка и Бътъвъ не лъжат,както и другите телевизии.Пусни си едната и се сещай какво дават по другата и как не, шефове са все комунисти и техни наследници.
225
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко най-добре да хваща гората и да стане командир на партизански отряд от троловете,които е пуснал да се подвизават по медиите...мандрите трябва да си наемат охрана ,за да се пазят от крадливите тикви...
224
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми имаше и пенсия 2-3 долара.....Ама кой да помни.....
223
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато е време Борисов да отива при Божков в Дубай докато още не са му конфискували пачките и златото...а и затвор го чака,ако междувременно някой не го е пречукал...