Хората на протеста искат по-добро бъдеще за България!

Антон Койчев: И други интереси са представени на площада
Обновена: 18 юли 2020 13:57 | 17 юли 2020 23:07, Веселина Йорданова
400

Пореден ден на недоволство. Хиляди протестиращи се събраха в столицата. Припознават ли се хората с десните политически формации в страната? Според председателят на СДС-София и общински съветник д-р Антон Койчев повечето от хората са родени след настъпването на демокрацията.

"Съвсем ново поколение хора, които нямат спомени за онези времена. Това се отразява и дава по-различен профил на протеста. Тези, които са там чистосърдечно - желаейки по-добро бъдеще за България, трябва да бъдат чути, имат какво да кажат. В същото време не мога да не изразя безпокойство, недоволство от факта, че много други интереси са представени на този протест. Те правят опити да доминират, снощи част от протестиращите бяха разумни и изолираха провокаторите", каза Койчев за "Денят ON AIR".

По негово мнение най-старата дясна демократична партия в България е дала решение за излизане от кризата още преди година.

"Нашите тези бяха артикулирани и от някои от участниците в протеста, а именно, за да можем да излезем от тази политическа криза, ние настояваме за свикване на Велико народно събрание. Мнозина искат конституционна промяна", обясни общинският съветник за Bulgaria ON AIR.

Според Койчев СДС е поставило България на европейски основи.

"Влизаме в чакалнята на еврозоната, в същия ден обаче се свиква протест, президентът излиза с вдигнат юмрук като партизанин на 9-ти септември, както го определиха. Вместо да се зарадваме на този голям успех за България, ние отново сме разделени", добави гостът.

Според него успешните хората в политиката са тези, които обединяват, а не разединителите. По думите на Койчев "Да, България" и "Демократична България" не са десни партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно че сте *** показвате,дезориентирани гов..еда хванати за канарчета.Един искал президентска република щото е гадевист,друг искал да ги измете всичките 240 ур..ода като че ли извъземни са ги избирали и ще дойдат добрите марсианци,един вее знамето на ЕС и е против Божков и Гадев,друг иска гадев да го води към просия,трети си праат селфи,четвърти са за белото да се легализира и хомобраковете и малко наивници между тая гмеж.Начело един близък другар на бай тошо,психодесенМинеков и Бабикян.
221
4
 
10
 
! Отговори
6 преди 3 години
Койчев , ***,ната ти ! Ти си на висока заплата и какво ти пука за мен също д-р по педагогика с 360 лв пенсия ! Каква чакалня , какви поколения ...и пр. глупости , когато живеем като *** - за единия хляб ! Това ли ви е демокрацията ! Вън от властта и толкова !Една ваша шайка ограби България и ни третира като животни !
220
2
 
8
 
! Отговори
ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ преди 3 години
..НАЙ-ПОСЛЕ ....СИ НАМЕРИХА СПОНСОР ЗА "РЕВОЛЮЦИЯТА"...ХА,ХА,ХАААААААААА"ЛЕВСКИ" , ОБАЧЕ ....НЕ!!!МУТРАТА БОЖКОВ ОТ "НОВЕ ХОЛДИНГ" РАЗДАВА ПАРИ НА КАЛПАК ОТ ХОТЕЛА НА КОРНИ В ХАЛКИДИКИ!
219
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-после и в България да има революция...показахме,че сме народ,а не мършата на мутрите...
218
0
 
4
 
! Отговори
И аз преди 3 години
Искам,да ми се върне "войнишкия....нож",ама май остана само канията!
217
7
 
6
 
! Отговори
поздравления преди 3 години
за протестите в страната и извън нея - двойна смелост се изисква
216
2
 
7
 
! Отговори
акуд преди 3 години
електронно правителство до края на 20202г.
215
3
 
18
 
! Отговори
stiv преди 3 години
Истината е в изборите!Иначе политици-манипулатори ще превъртят народната енергия в лични победи и нови-стари кръгове.БСП,Да-България...със Берберян-заменнките,Радан Кънев-десен но ляв,Божков захапал кокала на прехода и други знайни и забравени "таланти".Трябва платформа,лидер ,кауза и последователи.Бабикян,Манукян,Диковян....стари в нов бардак.Съберете се мислете и се гответе за изборите през март.Иначе Радев ще назначава,уволнява,разпределя.....
214
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До емигрант - "и най-важното -няма да са мутри и мафиоти.'НАЙ-ВАЖНОТО ... НЯМА ДА СИ ТИ!
213
5
 
11
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Ако искате да научите нещо протестиращи , не слушайте празнодумци , а се доверете на документи и дела на персони , които ви интересуват - например предаването " документите" на ТВ Европа . На 18 07 от около 10 ч. например можете на научите някои неща за президента и не забравяйте , че ако масата хора мислят еднакво , значи никой не мисли .
212
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Монитор,статията за хотела на Нинова,купен с крадени държавни пари,достигна 223 300 четения,счупиха рекорда по четене.Не може да се отрече,че Нинова има вкус, но такъв човек не заслужава да е начело на БСП,щото не се знае какво още ще окраде от държавата,оставка на Нинова и назначаване на нов честен водач на БСП!
211
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не дрънкайте глупости от "Хиляда и една нощ" да заблуждавате хората,защото организаторите на протеста са най-алчните грабители на България и жестоки убийци,а за капак ще ви докарат и турско-ислямско робство,не виждате ли,че развяват знамената на ИД?
210
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Монитор,статията за хотела на Нинова,купен с крадени държавни пари,достигна 223 300 четения,счупиха рекорда по четене.Не може да се отрече,че Нинова има вкус, но такъв човек не заслужава да е начело на БСП,щото не се знае какво още ще окраде от държавата,оставка!
209
2
 
3
 
! Отговори
още по-малко преди 3 години
уточнение Важно е и кой прави социологическите проучвания.
208
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До русофилаАма те развяват черни знамена на ислямска държава,черния цвят е и цвета на нацистите от Германия,какво ни предлагат хората зад протеста?Ислямско-фашистка дикатура и терор?Ами не благодаря,не искаме!
207
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Бойко Борисов се беше родил в някоя нормална страна с гражданско общество, нямаше да е нещо повече от пазач на паркинг или помощник лесничей в някое село.България е страната на неограничените възможности, не Америка.
206
21
 
8
 
! Отговори
До емигрант преди 3 години
Новият ще го разбереш като свалим стария.Не бързай.Има много достойни хора за тая работа.И по-умни,и по-образовани,и по-интелигентни.и по-честни,и по-отговорни и най-важното -няма да са мутри и мафиоти.
205
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашият барба Ганьос много е ядосан,че холандския премиер поиска да се наблюдава всяка страна поотделно как и за какво харчи парите,които ще и отпуснат и го нарече полицай на Европа.Аааааа,не искаш да те контролират ли?Да гушнеш 13 милиарда и да пълниш чекмеджето?Ония не пасат трева,вожде.
204
5
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
До Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ"ПП ВЪЗРАЖДАНЕ".... само че да излезнат от сянката на светло и между хората с конкретни идеи, аргументи и имена!
203
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пък бил председател на СДС.Какво беше това СДС?