Калин Вельов: Правителството трябва да остане на власт!

Музикантът смята, че трябва да отидем на редовни избори
Обновена: 18 юли 2020 14:36 | 17 юли 2020 22:21, Веселина Йорданова
151

Eдин от най-обичаните музиканти днес положи депутатска клетва. Калин Вельов влиза като депутат в ПГ на ГЕРБ на мястото на Джема Грозданова, която подаде оставка.

Депутатът заяви пред "Денят ON AIR", че правителството трябва да остане на власт, защото моментът е деликатен.

"Ако трябва да има промени, те трябва да се случат с демократично гласуване, през март месец. Точно сега не трябва да сме политически дестабилизирани в момент на пандемия и икономическа криза", посочи той.

Вельов разказа как е минал първият му ден като депутат от ПГ на ГЕРБ.

"Първият ден беше добре, премина спокойно. Времето е пред нас. Новината дойде изненадващо, защото аз имах очаквания да стана част от ГЕРБ преди близо 4 години и бях позабравил. Сега ми е смешно, много хора са забравили, че съм бил кандидат-депутат и сега им дойде като гръм от ясно небе. Не съм размишлявал много за това, защото от много години подкрепям ГЕРБ, но също съм ги и критикувал за някои нередности. Но съм им съподвижник и сега в този труден момент не бих се завъртял котешки", каза още бившият музикант пред Bulgaria ON AIR.

Веднага щом новината за присъединяването на Вельов към ГЕРБ се разпространи, освен подкрепа, е срещнал и негативни настроения.

"Всички са много негативно настроени, има протести, но аз обичам трудностите, смело скачам в такива моменти. Семейстовото ме подкрепя в тези неща, най-негативните коментари, омраза получавам от музикалната гилдия. Голямо плюене, голяма омраза се стоварва. Нашият сектор е съчетан от индивидуалисти, трудно се обединяваме, трудно имаме единно мнение. А точно секторът трябва да приветства всички от сферата на културата, които влизат в парламента, във властта и да го приемат като шанс", смята той.

Калин Вельов изтъкна, че културата бе най-ударена от коронакризата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
32
 
! Отговори
ссд преди 3 години
О,БОЖЕ,ОЩЕ ЕДИН *** ГЕРБЕРАСТ !!!! И ОТ НЕГО ЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ АКЪЛ !!!! БОЖЕ,БОЖЕ,ОТ ТУПАНДЖИЯ АКЪЛ !!!!!!!!!!!!! СЪВСЕМ СМЕ ВЕЧЕ ЗА СМЕХ !!!!!!!!!!!
73
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самия факт , че десет човека са отказали да са депутати от ГЕРБ , а той е приел говори много за упадъка на тази партия.
72
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Псевдобитълс.
71
2
 
23
 
! Отговори
До:Странджата преди 3 години
Аз пък искам да се движа свободно из София защото си плащам данъците тук. Или това е не демократично господа-другари?========Демократично и свободно е да прайш вувузели на ТУЛУПА, без да плащаш данъци й да получаваш заплата от нощното му шкафче!
70
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя що не си тупка по барабанчетата а тръгнал и акъл да дава?!Няма и една заплата да вземе и ще е безработен!!!!
69
12
 
6
 
! Отговори
Alex2 преди 3 години
Мъка мъка и нашия фараон Радев го освиркаха. Баце се е запънал... Мъка
68
5
 
30
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Ех, че е сладур! Ама то било много сладко да има за лапане БЕ? Но е добре народа да знае, че любимците му - музиканти, артисти, певци и останалите ,,идоли" са само едни евтини келепирджии.. Тези полуинтелигенти в алчността и безскрупулността си нанесоха щети на българите, които са сравними с щетите по време на войните.
67
6
 
14
 
! Отговори
х преди 3 години
Човека ще си папка и лапка хубавата заплата, а вие клавиатурни нинджи с 600 лв ще спукате някоя вена от яд.
66
14
 
4
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
Протестъри елате в 7/8 да си направим шоуто нали сме един екип Прецедента не иска да го разпита Слави а иска да ни е началство
65
20
 
9
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Аз пък искам да се движа свободно из София защото си плащам данъците тук. Или това е не демократично господа-другари?
64
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз Коч с Брадичка НЕ е най- обичаният музикант! Оставка и за Коча с Брадичка
63
5
 
38
 
! Отговори
баi KoLю преди 3 години
Аааа искаш да изкараш по-дълго време на депутатска заплатка и на депутатски кюфтета и кебапчета......Еееееее, помним и времето когато казваше,че идеалът ти за красота е Маги Желязкова.........Какво да очакваш от тъпанджия.....или ***
62
4
 
47
 
! Отговори
българин преди 3 години
*** тъпанджия !
61
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 80.Ами амебо, стой си в къщичката и нека те крадат. Ако в сивия сектор все ти е тая кой властва. Ние ще изметем хунтата и ти ще си губещия просяк
60
3
 
49
 
! Отговори
Шаро с групата преди 3 години
Кога стана *** /ром/ , кога му почерня .... И той като другия артистичен некадърник гербер Будинов се очертават като големи натегачи. Разбира се, че искат агонията да продължи още 8 месеца, иначе губят тлъст гарантиран доход от депутатските заплати и ще трябва да се прехранват с "таланта" си...
59
23
 
8
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 3 години
Андрешковци, всички които си представят "Промяната" само със смяната на ерозиралите физиономии политици, още на другия ден ще реагират с : "Я па тоя, откъде се пръкна ?" или "Айде сега и тоя докопа кокала",...Без миене на чинии живота ви ще е вечен протест...т.е. безкрайно мъркане като Фигуранта.
58
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв обичан музикант,какви 5 лева,сЛободни съчинения.Един посредствен тъпанджия на латиноритми подвикващ от време на време.Каква наглост от негова страна изобщо да се кандидатира за депутат.Но щом Данчо Ментата и Шиши са вечните депутати,Нона Йотова и тя отчита присъствие,защо не и тъпанджия.Да не говорим пък тези които партиите изпратиха в Брюксел-циркаджии.Абсолютна девалвация на политиците.
57
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 74Ти да не разчиташ на пари от Дубай ?
56
27
 
7
 
! Отговори
ДОПИТВАНЕ преди 3 години
Кой да си подаде оставката Румен Радев + Бойко Борисов -
55
21
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 64"Всички умни и трудолюбиви българи вярват в БОЙКО БОРИСОВ" - и тролят по форумите докато чакат пари от ес, за да не умрат от глад.