Перничанка бие детето си, снима и качва клипа във Facebook

Полицията я задържа, детето е настанено в център
Обновена: 19 юли 2020 22:10 | 19 юли 2020 21:48, Екип на Dnes.bg
89
Перничанка бие детето си, снима и качва клипа във Facebook
Снимка: Facebook

В полицията в Перник е задържана майка, която малтретира детето си. Насилието е заснето на видео от самата майка, която е качила клипа във Facebook.

Агенцията за социално подпомагане се самосезира и започна спешна проверка по случая с малтретираното в Перник дете, съобщиха от МТСП.

За случая се разбра от клип в социалните мрежи, припомнят от министерството. Веднага социални работници и служители на 1 РПУ в града са отишли на адреса на 32-годишната жена и 3-годишната й дъщеря. Те са отведени в районното управление и с тях са работили специалисти от Детска педагогическа стая. За детето е предприета мярка "полицейска закрила". То е временно настанено в Център за настаняване от семеен тип в града.

Утре започва издирването на бащата, както и другите близки и роднини. Ако такива бъдат намерени и са съгласни да полагат грижи за малкото момиче, то ще бъде настанено при тях. В противен случай ще се търси приемно семейство, за да може детето да бъде в близка до семейната среда.

Клипът беше качен в социалната мрежа преди няколко часа. На видеото се вижда как майката удря дъщеря си по тялото, лицето, крачетата за отмъщение и се заканва - "понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНМожеш да обвиниш майката за насилието,което се вижда на видеото,но не можеш да вменяваш вина на майката,че била умишлено направила детето,за да задържи някой си мъж,да не си и светил или да четеш мисли,къде са ти доказателствата? Това е внушение и е подсъдимо,също и уронва престижа и,което също е подсъдимо!А детето временно трябва да се отнеме от майката,а ако не се оправят нещата и за постоянно.
20
3
 
14
 
! Отговори
До пернишки те преди 3 години
Социални ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ДА ТЪРСИТЕ БАЩИ И БАБИ. БАБАТА СИГУРНО ТАКА Е МЛАТИЛА И ТАЯ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ДА НЕ ВИ ОСЪЗНАЕМ НИЕ!!!!!
19
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В случая ако зависи от мен.Намирам бащата до него майката , сьд за изоставено дете и сьд за лошо отношение и сьд за застрашаване на живот и по 500 евро в сметката на детото до 18 години или до завьршване на вишето детето на детско селище . Да се знае с правенето на дете не оправя отношенията вече.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука пишат сто процентови психопати като ""ШибиРиби"" и тоя си ходи по улиците необезпокояван, даже пише в интернет.
17
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, какво става? Нали искахте демокрация? Ми на ви я. Айде тихичко сега.
16
0
 
23
 
! Отговори
До 18 преди 3 години
А ти гледа ли клипа? Какво като е една минута?!? В тази минута голяма, пораснала жена бие дете. ДЕТЕ! В пелени.... Детето й казва "мамо". Накрая я удря с юмрук в лицето. Какво друго чакаш да излезе?!? Може би, че детето не е нейно? Значи няма проблем? Може би, че детето не подкрепя Европа и Америка и трябва да се вкара в пътя?!? Ама давай, защитавай ***. Сигурно си приближен/а на "майката"....
15
5
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТАЯ Е АБСОЛЮТНА ГАДИНА!МАЙКИ ОБОЖАВАТ ДЕЦАТА СИ ДОРИ ПРАВЯТ ТАКИВА БЕЗ ДА ИСКАТ МЪЖ --------ЗА ТАЯ ДЕТЕТО Е СРЕДСТВО БЕТЕР МАЛЦИНСТВАТА Е!!!------НАРОЧНО СЪЗДАЛА ДЕТЕ ДА ВЪРЖЕ БАЩАТА НО НЕ И СЕ ПОЛУЧИЛО И СЕГА ДЕТЕТО И БИЛО ВИНОВНО!!!---ГАДИНА ТОВА Е МАЙКАТА
14
1
 
19
 
! Отговори
л преди 3 години
Тоя свят отива на свършване.
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИма баби и дядовци,които си отглеждат добре внуците ,по-добре дори и от родителите!
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не уточнявайте града, сами щяхме да се сетим.
11
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте ми я тая от клипа, която не е "обичана", много хубаво ще я "обичам".... Абсолютно разхищение на ДНК...горкото невинно дете.... Тая заслужава да бъде рязана с хартия бавно-полека и после посипвана със сол и лимон. Ама какво да се очаква....Перник....Ама иначе като им спряха водичката и...."молебен".....
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така социалните ще търсят бащата,за да му дадат детето. Той не се е грижел и до сега за него,отделно от видеото има информация, която колкото и непотвърдена да е гласи, че бащата не го обича. Това е достатъчно,за да има съмнения в грижите на двамата родители и не е редно социалните насила да им връчват детето само и само да се отърват от проблема,за да си пият спокойно кафето.
9
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще го дадат на бащата, така ли? Който ги е изоставил? Или на бабите, дето колко ли животец им остава. Просто внимавайте наистина много с кого създавате семейство! Печеливш изход тук няма, всички варианти са компромисни и то много, а детето ако е живяло само с майката дори най-пропдналата на света, такъв шик ще преживее надтанено в ново място, че не ми се мисли. Дано са му взели негови вещи, за да има капчица нещо познато докато го мятат от къща на къща. Какво човешко падение само..
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В истанулската конвенция се казва, че жените са само жертви на насилие и никога причина за насилие! И тази конвенция е ратифицирана в 95% от "великата" европа!
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** жена...а колко светни хора висят по инвитро клиники и дават мило и драго за дете...
6
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая си е въобразила,че детето е виновно,че не е обичана,че ако той я обича ,ще я обича и с детето и ще мине през девет планини в десета за нея,ако не я обича,няма да я заобича и без дете, вместо да му тегли един шут,тая бие детето си!Ужас!
5
0
 
19
 
! Отговори
... преди 3 години
Ще се очудите, колко откачалки са се навъдили.
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клипът е изключително тревожен. Такова отношение към дете дори от родител е недопустимо. Тъй като тази е перничанка, смятам, че трябва да бъде подобаващо наказана - "с винкело".
3
1
 
24
 
! Отговори
АмчъмдейвиС преди 3 години
Всичко е тюрлюгювеч в тая държава.....а тая плаче за бaбyна!
2
2
 
44
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Откачена. Отнемете й детето и в затвора!