Депутат от ОП: Можем да направим преценка и да видим грешките си

Огромната част не е по улиците и не иска оставка, заяви Юлиан Ангелов
37

Управляващите решиха на Коалиционен съвет какви ще бъдат кадровите промени в правителството. Срещата на коалицията започна в 8 часа в Министерския съвет, а в крайна сметка четирима министри напуснаха кабинета Борисов 3. Какво ще бъде бъдещето на управлението?

"Можем да направим трезва преценка, да видим своите грешки", каза за "България сутрин" депутатът от "Обединени патриоти" Юлиан Ангелов.

От ОП са заявили, че трябва да се отговори на очакванията на хората да има промени и повече морал в политиката.

"Няма такива масови протести, каквито е имало през годините. Въпреки това е хубаво политиците да се вслушват в това, което хората искат. Огромната част от обществото не е по улиците и не иска оставка. На България не ѝ е нужно да влиза в изборен процес. Данните на социолози показват, че при избори няма много да се промени ситуацията в парламента", посочи още Ангелов.

Вчера на първо четене в Народното събрание бе приет законопроект, с който на практика се премахва понятието "вечен длъжник". В пленарната зала бе одобрена 10-годишна давност за погасяване на задълженията на физически лица.

"Предлагали сме различни законопроекти, за да няма понятие "вечен длъжник". В България има доста хора, които дължат цял живот. За съжаление, много българи напуснаха страната заради този факт. Те предпочетоха да са в чужбина, където няма как банкови и други институции да ги издирват за такива задължения", каза в ефира на Bulgaria ON AIRдепутатът от "Обединени патриоти".

По думите му в законопроекта са защитени и интересите на кредиторите.

"Гледаме и двете страни да са защитени от закона. Тази първа крачка е в положителна посока, следваме европейското законодателство", подчерта народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Браво за Закона ,поне някаква светлина в тунела за бедните български семейства..не можем да отречем,че това е най-хубавото нещо на Правителството.Ако имаше повече грижа за хората и да няма дразги между Премиер и Президент,щеше да е прекрасно .Поне да се приеме тази абсолютна давност,че хората да сее успокоят и да почнат да живеят
29
1
 
4
 
! Отговори
българка преди 3 години
Тези наистина са много, ама много нагли. Ако спрат да говорят, ще е по-добре. С празните си приказки само влошават собственото си положение - толкова са ***,че не могат да го разберат. Валерката тези дни обясняваше, че 350 000 били гласували за тях - това БЕШЕ преди почти 4 години. Сега ситуацята е различна. И аз гласувах за ОП и съжалявам. НЕ съм очаквала до такава степен да обслужват Боко и Доган-ефенди ! СРАМ И ПОЗОР ЗА ОП! Това им беше първото и последно влизане в парламента !ОСТАВКА!
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу мутрите!
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
брей ами до сега къде бяхте бе
26
1
 
1
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
По улиците са по-будните и ненаранените от Бойко;))) Ако нараните ненараните, ще станат още по-малко. Зависи колко пари ще даде ЕС, за да даде Бойко;))) И тук вече жзависи, Бойко на кой ще даде;))) Дали ще требе да взема от курбаня на Тумбака и Винкелът или ще досипе в казаня за тях, а трохите ще фърли на врабчетата;)))
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз съм една от онези, които не гласуват и знам защо. просто отказвам да избирам между отровно, вмирисано, мухлясало, развалено или вредно. друг избор не ми е предоставян. но като човек, плащаш данъци, живеещ по правилата, имам правото да критикувам, изисквам и сравнявам. и ще го изисквам от всеки един политик или управляващ, без значение с какъв цвят се е боядисал и какво бръщолеви. мантрите 'ако се махнат тези, ще дойдат онези', вече не вървят. и се надявам, да не съм единствената.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се ослушвайте като прасета в ***. Тръгвате си,а вие "войводите",това ще ви е за последно да цапате столовите в НС. Излъгахте възрастните хора,защото сте демагози,алчни за пари.
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да обера банка и след това да направя преценка, да видя грешките си и да ми се размине с това. И да харча обраните пари...
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
огромната част не е по улиците, защото бяха в нещо като затвор за 4 месеца и всеки хукна на почивка в чужбина, въпреки отчаяните опити да се напълнят депутатските и мутренски хотели с туристи. наесен, когато българите се завърнат, сравнили дори и икономически неразвитите съседни държави с нашата, ще стане различно. и не са само сегашните хубостници управляващи, чашата отдавна е преляла отвсякъде и на всички нива.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да,ама най-много в ареста и следствието с тази програма бяха от ОП.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако един ден Борисов се чуди как изпусна питомния български народ да си припомни ВМРО.Те му съсипаха мандата и политическата кариера.
19
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало вие чели ли сте програмата на ОП!И колко много направиха през годините!Другото е хейтърство!!
18
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С революция не става!!!!Или си правиш партия с програма или се реформират традиционните партии!Това е демокрация!Иначе от метежа се възползват маргиналите!
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът не е в това кой къде е и колко хора са у тях или на улицата.Проблемът е в грешното управление на мошениците нагоре.Това ,че по-голямата част не са излязли е защото или са обезверени или знаят ,че е безсмислено.Не означава,че ви харесват ,особено пък вас ВМРО.Вижте си негодниците,може би само Искрен Веселинов е с някакви качества и е добродушен.Другото ***.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои са нужните комунистите ли!Те потриват ръце!Но този няма да минат само с камъни както 97година Този път ще я погребем тази партия!Омръзна ми от експерименти
15
0
 
18
 
! Отговори
Спрях за почивка преди 3 години
Не съм на улицата и бачкам, но това не значи, че не съм с протестиращите! Колко ти трябват, че да вденеш?! Милион, два? Не разбра ли, че с шайката ви са адмистрацията, обръча от фирми и ***? Както и няколко заблудени овце, изповядващи философията на по-малкото зло.
14
16
 
1
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
ОП ще има повече депутати в следващия парламент, а коалицията ще преследва квалифицирано мнозинство! НАРОДА е с нас, защото ние сме за България, а не за русия! Радев ще кацне в следствието , за предателство в руска полза, а мафията на божков, бобоков, пеевски, прокопа и сие ще гният в затвора, там е мястото на костов, нинова и всички крали през " прехода"! Видов ден е вече дрогари!
13
1
 
18
 
! Отговори
Дисидент преди 3 години
Хората са ви направили трезвата преценка. Ненужни сте!
12
0
 
15
 
! Отговори
Не е вярно преди 3 години
Основната ви грешка е, че сте високомерни, корумпирани и нагли. Вървете си докато още можете.
11
0
 
14
 
! Отговори
гост преди 3 години
Симеонов и Бойко се изтокова преди малко с промените в кабинета. Свърши вече - настроихте хората още повече срещу себе си.