Политици опорочавали протеста и амбициите на хората

Рокадите биха имали смисъл, ако можели да влеят нова енергия
Обновена: 24 юли 2020 21:42 | 24 юли 2020 21:39, Екип на Bulgaria On Air
34

Протестите съдържат елемент на справедливост, но когато искаш законност, ще спазваш закона. Не е никакъв протест да отидеш да спреш метрото. Това заяви Димитър Манолов от КТ "Подкрепа" в студиото на "Денят ON AIR".

"Това, което не ми харесва е, че там има много политици и виждам мазни ръчички, които се протягат към иначе чистите желания, амбиции и намерения на хората", допълни той.

Манолов добави, че на площада има много хора, които членуват в "Подкрепа" и са там, реализирайки гражданските си виждания.

"Рокадите биха имали смисъл, ако можеха да влеят нова енергия в управляващите. Този механизъм със смяната на министри девалвира. Като си сменяш министрите за щяло и нещяло няма как да убедиш хората, че това нещо се прави с мисъл", категоричен бе Манолов пред Bulgaria ON AIR.

Кабинетът готви нови социални и икономически мерки, които ще бъдат представени в понеделник.

"Говорихме с шефовете на работодателските организации, че най-разумното нещо, което биха могли да направят, е да сложат на масата и да обявят за социално-икономически план подписаното не толкова отдавна тристранно споразумение между синдикатите, работодателите и правителството. В него има почти всичко", каза още Манолов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аре стега рива, протестите против Орешарски са беле много законни, ама като същите са против вас стават незаконни, аре у ляво и вие
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казионни патерици,скрийте се вие поне!!!
20
2
 
1
 
! Отговори
в съгласие със преди 3 години
заглавието
19
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
В интерес на сигурността ,някои хора трябва да ограничат изявите си във вечерните часове.
18
4
 
17
 
! Отговори
Гербак преди 3 години
Този екземпляр, когато по времето на Миков като шеф на МВР полицаите ,,пушиха" пред МС като протест, влезе в полицейския форум с предложение - ,,Имате ли огънче!". И започна да им дава акъл как да протестират, да намалят 21 си искания за заплати, кубинки и порцион и да оставят само 6 искания, но въздействащи! на първо място ги натресе да искат 50% /петдесет процента/ увеличение на заплатата. И това изкара 8000 полицаи на протест на принципа - може и да стане! Сетне, при Бойко искаха 5 %!
17
11
 
20
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Явно е в ход операцията "Всички са маскари", която да окаля и Президента. Тази операция обикновено показва слабост и безидейност.
16
15
 
13
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Нека на подхранваме протестиращите с фалшиви илюзии! Червената номенклатура на БКП/БСП назначи сценаристите и "капиталистите" на БГ криминалния преход.Доган и Пеевски са продукт на сценаристите. Борисов и Гешев са продукт на Доган и Пеевски.А Румен Радев е продукт на Борисов.Оставката и подмяната на който и да е от тях няма да промени статуквото, докато не бъдат отсвирени сценаристите с техните безконечни сценарии.
15
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Синдикатите са на държавни субсидии и работят за този, който ги храни, т. е. за управляващите. Такива синдикати са ненужни, те просто са се впили като пиявица в държавата и смучат средства - в това е единствения смисъл на съществуването им, да осигурят средства и приличен живот на една шепа хора, правещи се на синдикалисти.
14
8
 
6
 
! Отговори
Тоя е отличник преди 3 години
Носи маската по правилата, вече ги помня, че има много фрапантни случаи. Извън класациите са един държавен глава, една опозиционна лидерка и един луд доцент. Те маски не слагат. Ако ги види Меркел, ще умре. ББ е като агънце пред тях:))))))))
13
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е пионка. България се управлява от ДС, чрез Доган и Пеевски. Гешев е прокурор на ДС. Кръговете, които подкрепиха публично Гешев, са кръговете на ДС. Синдикатите са част от структурите на ДС.
12
3
 
23
 
! Отговори
скрии се преди 3 години
що бе манолов не организираш национална стачка , да ти кажа първо нямаш членове , второ в тристранката си получаваш кинтите , не и за малкото членове които имаш , срам за нацията скрии се
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Васила ти на позитано
10
5
 
21
 
! Отговори
Васил преди 3 години
Този отдавна е на хранилката на властта.
9
15
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Не съм фен на Бойко, но не бих отишъл на протест, на който мога да се окажа до Мая, Лупи, Румен Петков, разни БСП-ари и т.н. и т.н. Към Йоло Денев нямам забележки. Даже е готин
8
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По.д.ло.га на управляващите е тоя!
7
20
 
13
 
! Отговори
Рр преди 3 години
Защо Борисов не бил в НС. Изходът според обединителя бил оставка на правителството. А какво следва след тази оставка. Обединителя е срам за народа, този какво си мисли, че шепа платени *** и той ще определят нашето бъдеще. Като свършат отпуските, народът ще го измете.
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протест на хората ,които видяха как е в нормалните страни , особено младите,не че и там всичко върви добре ,но тук нещата се свеждаха от правителства на власт-нещо да има за ядене, стари коли на ниски цени, чалга , дрехи втора ръка т н риалити в алчността си не дадоха възможност да се развие нормална икономика , а не тази на "Нашите хора" при Баце - калинките той все ги маха ама се оказа че на едното му рамо има глиган- На Корупцията,Радев също има какво да прави по това а не само приказк
5
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалка картинка, вече май шепата протестиращи се сърдят че никой не им обръща внимание и минаха по Витошка да врякат докато хапваме. После пред президентството няма никой, по жълтите павета няма никой, до университета двама трима, пред парламента някакви големи плакати на някаква партия срещу 5g и ционистите, иначе полицията затворила всичко и улиците празни. Евала на Бойко, оставя всеки луд да си покаже номера
4
11
 
11
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
р.радев опорочи протеста
3
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Синдикатите винаги са били патерици на управляващите. На всички управляващи!