Протестът в Ден 17: Пак тоалетна хартия летя към МС

Движението по бул. "Цар Освободител" беше блокирано
Обновена: 25 юли 2020 20:43 | 25 юли 2020 20:00, Веселина Йорданова
346

Снимка: БГНЕС

За 17-и ден се събраха протестиращи в центъра на София с искане за оставки на правителството и на главния прокурор.

Събралите се спряха за известно време движението по бул. "Цар Освободител" при сградата на Народно събрание-2.

Камион с озвучителна техника също беше разположен на булеварда.

Недоволните хвърляха тоалетна хартия към правителствената сграда. Към прозорците на властта полетяха и домати.

Сериозна буря обаче се разрази в столицата и дъждът се изля върху протестиращите, които сега са далеч по-малко от предишни дни.

От сряда, 29 юли, за да изразят своето недоволство протестиращите имат заявка и да разпънат палатков лагер в триъгълника на властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още по темата: протестмитингоставки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
3
 
7
 
! Отговори
нормално е преди 3 години
да сме последни в ЕС ...ние все чакаме някой да ни извади кестените от огъня ...или ес е виновен , че не санкционира корумпираните политици....но ние си ги избираме и не протестираме. за годишно увеличение от по 10-на % държавните служители избират едни и същи мошенници и никакви разкрития не могат да ги спат да продадат гласа си.малко са будните хора готово да протестират за по-добро бъдеще и то основно са в софия . то и заради това 500 години си спахме под робство
266
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До VОх на баба анализаторчето! Миналата година минахме рекорда от 39-та година за износ на ПРОДУКЦИЯ за Западна Европа. Осемдесет годишен рекорд!!! Чак при Боко го подобрихме. Та явно ти си много зле. Голям ценител съм на кафето. Но магазин за хранителни стоки в град с уж висока безработица и очевидно много паркирани коли по улиците едва креташе. Като започна да продава цигари и алкохол оживя. Българина иска софра с цигара и алкохол. Не ти е ББ виновен за това!
265
22
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ЛЯТОТО НА БОЖКОВ,твоята любима тиква,да не би да е ,от синята мафия,комунист и в червата е той.
264
21
 
8
 
! Отговори
сега е момента преди 3 години
ако позволим ББ да се добере до редовни избори чрез бюлетини ще ги фалшифицира ЦИК и няма да се отървем от него докато е жив
263
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРИНУДИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ДА НЕ ПРЕЧАТ НА ХОРАТА, КОИТО ПОЧИВАТ- ДА КРЕЩЯТ ТИХО И ДА ГИ ОСЪДИ ЗА ПОГРОМИТЕ НА ТЪЛПИТЕ!
262
6
 
26
 
! Отговори
ЛЯТОТО НА БОЖКОВ преди 3 години
ГО ВИДЯХМЕ- НИКАКВА ОСТАВКА, НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ С ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОБРАЛА И СЪСИПАЛА НАРОДА СИ- ИЗБОРИ ПРЕЗ МАРТ- ДО ТОГАВА БЕЗЧИНСТВАТА НА БОЖКОВЦИ ЩЕ СРЕЩНАТ ГНЕВА НА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА КОИТО ИСКАТ ДА ПОЧИВАТ.
261
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ПРЕСТЪПНА ОЛИГАРХИЯ ОБРАЛА НАРОДА СИ ДА СИ ОБИРА *** ПРАТЕНИ ОТ БОЖКОВ- ОТКАЗВАМЕ ДА ИГРАЕМ ИГРАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ
260
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижда се че "гладът" е излязал на площада пред Президентството !Гъ3ът на тези охранени протестиращи е хванал паежина и затова си хвърлят откраднатата тоалетна хартия от офисите си на банки, застрахователни компании, адвокатски кантори !!!
259
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде стига сте правили простотий щом като хвърляте тоалетна хартия и домати бонбони и т.н значи не съе толкоеа бедни отивайте на работа стига с тия седянки и мислете с какво можете да направите за Родината си а не с тези протести да мислите че ще можете да докатаъе комунизма и олигархията начело с президента. А пък Елена Йончева обожава да се занимава със ченгенжийски неща и обича да излага нашата Родина
258
1
 
21
 
! Отговори
Протестът преди 3 години
Като отражение на българската образователна система където критерия да четеш е да четеш бързо, логиката е заменена с назубрянето на формули и дефиниции а от историята са изтрити последните 100 години - това съзнава много лесно манипулируеми безцелни лишени от емпатия същества
257
4
 
16
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Съвет- към тормозените от гамените по кръстовищата. Вие живеете на високо а лудите са в ниското. Ползвайте земната гравитация летящи средства колкото щеш...не разчитайте на полицията да ги разкара Борисов ги е превърнал в монахини !
256
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До спешна ОСТАВКААууу,Елена Йончева ли каза така?Русначето,бивше гадже на Станишев или тази,която с БСП издигнаха Радев?Тази,която отдавна има зъб на Бойко.Ама,изобщо коя е тая Елена Йончева?Сигурно трябва да попитаме в Москва.Ще ви разкажат играта комунистите,мислете!
255
20
 
4
 
! Отговори
9 преди 3 години
По-малко са не само заради дъжда , а заради освиркването на Нинова ! Партийната й тв вече не предава пряко ! Това е сценарий на ченгето Атанасов и на министъра на Борисов с цел разцепление в мозаечната група и овладяване на протеста . Не трябва да се допусне това , защото ще има двоен негативен ефект- в услуга на Борисов и дясна насока на протеста !Обединете се център -ляво и махнете тези агенти на Борисов !
254
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова и Радев водачи на стадото към светлия стаден имунитет.Следващият протест на Арена Армеец ли ще го правят?Безотговорни към нацията предатели.
253
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шише вода, тоалетна хартия и прeзeрвaтив - оборудване за магистрална труженичка.Виждаме я на снимката горе.
252
3
 
21
 
! Отговори
Грета Тунберг преди 3 години
За протестаТоалетната хартия се прави от дървоУнищожихте цяла гора днес
251
2
 
15
 
! Отговори
протестите излизат.. преди 3 години
338 новозаразени с 2000 теста
250
18
 
8
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
А осмината алкохолика, които протестират срещу Радев още ли са там ??? Много масов протест беше!!! Особено ,когато докараха с автобуси индоезичните срещу 30 лева !!!
249
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ушевите вият от глад вече. Малко, много протестиращи ушев дреме на площада като каиш и няма кеш. Щавене, дилърчета, дрогички, кражби, отцепки, пей сърце. А сега, удрят им оченцата с пъдпъдъчи яйчица. Как ще следят зорко за спазването на законите и броят парата.
248
4
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Имам съвет към тормозените от вандалите наричащи се протестиращи . Вие живеете на високо а гамените са в ниското ! Ползвайте земната гравитация ! Инструменти и средства колкото щеш !

Спонсорирани публикации