Хайгашод Агасян отнесъл юмрук след забележка за липса на маска в рейс

Според композитора хората са потиснати, а реакциите им са непредсказуеми
29 юли 2020 09:57, Ния Христова
95

 

Композиторът Хайгашод Агасян е бил ударен с юмрук в лицето, след като направил забележка на мъж, който е бил без маска в градския транспорт. Това разказа той в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Аз съм за ясно спазване на правила, не съм полицай, но отидох и му направих забележка. Хората седяха и мълчаха. Обадих се на 112, шофьорът на автобуса каза да слезем да се разправяме вън", сподели Агасян.
 
Той смята, че реакциите на хората вече са непредсказуеми.
 
"Аз не съм възпитан така. Сигурно са много потиснати хората. Трябва да станем по-добри", категоричен е композиторът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Композиторът явно е разчитал на измисления си имидж и е говорил авторитарно и критично на човек реалист. Получил е каквото си е изпросил. Извод - Никога не се мисли за голям аристократ и повече от другите, каквито и таланти да имаш. Смешен ставаш.
65
9
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Ей хорааа вие тотално изтрещяхте ! - ако имахте оръжие като в САЩ , сигурно директно ще застреляте човек щото е без маска.---аууу Ганеца скочи за правата си...Ганец, ама той тоя без маската е бияча бе, той е агресора? Той ако е имал оръжите според тебе какво щяло е да стане, при положение, че без оръжие го е бил? Или на вас ***, тва с оръжието ви е проблем, щото тогава мускулите и шкембиту не важат пред патлака? А? Там ли боцка?
64
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
къде си тръгнал ве композиторчее.. гледай си нотите и не се бъркай в реалния живот и неща от които не разбираш.от маски няма нужда, не че вируса може да проникне и през тях, а за това че този вирус съществува само като мисловна конструкция в уплашения ви и промит мозък !не носете маски никъде.а ако ви се налага толкова - купете си една черна маска с надпис Kill Bill Gates както аз направих.
63
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей хорааа вие тотално изтрещяхте ! - ако имахте оръжие като в САЩ , сигурно директно ще застреляте човек щото е без маска.Не ние трябва да носим маски а тези които измислиха тази простотия ! - от това няма никакъв ефект , хората се озлобиха един срещу друг , океаните се напълниха с маски и ръкавици и политиците от милионери ще станат милиардери на наш гръб.Това е истината !
62
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След втория път ще престане да се прави на интересен. Като искаш маска носи си я, и шал си тури, но не досаждайи не притискай другите. Аз не искам маска!!!
61
5
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
*** народ-това е! Вчера разчистваме стари неща от един гараж. Дойде някакъв, явно на квартира в съседство и взе да дава акъл. Ние не го знаем и се опитваме да сме любезни---Тва ти е грешката. Че си се опитал да бъдеш любезен. Българина любезноста и възпитанието ги възприема, като едно единствено - СЛАБОСТ ! И се насъсва допълнително. Той си разбира от сопа, псувни и обиди. Той така е израстнал, това е негвия свят.Толкова ли па нямаше една щанга у тоя гараж де го чистите?
60
2
 
17
 
! Отговори
У преди 3 години
*** народ-това е! Вчера разчистваме стари неща от един гараж. Дойде някакъв, явно на квартира в съседство и взе да дава акъл. Ние не го знаем и се опитваме да сме любезни, но той се меси и обяснява как бил "6 месеца вътре.." за каране пиян, но ченгето ххх го прецакал, защото той не бил блъснал или убил човек, даже и куче не бил блъснал. Само карал!! и т.н. Това е наш сънародник и утре може и Вие да го срещнете! Правете си сами изводи..
59
5
 
12
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Ми толкова му стига мазгата на алкашин!Защото дори и в сънищата си не може да се докосне дори до това което е творил този Голям Човек! Поклон пред Хайгашод Агасян!
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 43Това не е меродия точно. Когато не спазваш мерки, ти се правиш на мерудия, за да се покажеш мъжкар и непукист
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименБраво. Ей това е съвременното българско виждане. Всеки сам за себе си и само слободията му оттърва. Ама същети слободолюбци реват ако на тях нещо лошо им се случи и кълнат другите, държавата, ЕС, световният империализъм или каквото и да е там, но не тях си самите.
56
7
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
единственото, което ме успокоява като чета български коментари в български форуми е, че до 50 години тая държава няма да я има. и това е страхотно !!! Природата си знае работат.
55
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до ВинетуЕ нали това казвам за снимката с Меркел.Какъвто вожда такова му и племето.Има и нов запис да го чуеш какво и на кого гонабива Винету!
54
5
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
И аз бих го надънил тоя отворко ако ми се направи на интересен!--горния коментар казва всичко. Издава характеропатията на българина:1. Първо мъжкарееш се на база силата-т.е. ако тоя отпреде може те смачка си вземаш г*за под мишница и не се "светкаш"2. Невъзможност за следване на правила. Затова и единствено тук сред себеподобни може да живеете. Щото в чужбина знаете, че системата действа: що бе, що ше викаш полиция бе, ела се рабереме кат мъже навън бе, къв мъж си бе, недей бе моля ти се бе
53
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много малък народ, но много ***, за мое съжаление това е моя народ. БЪДЕТЕ БЕЗСТРАШНИ И СЪЩО ТОЛКОВА БЕЗСМЪРТНИ,кой умре да умре, но на мен това не може да се случи/ девиза на 1/2 от българите/ ДРУГИТЕ ГЛЕДАМЕ
52
3
 
2
 
! Отговори
Винету преди 3 години
си носи маската и се коригира след забележка, а хората които искат да учат българите на справедливост и върховенство на закона не изпълняват и въобще не спазват хигиенните разпоредби, пък и като им се направи забележка, започват да се държат като мутри и да бият гражданите които учтиво им правят забележка. Не ми е ясно защо критиците на Боко го упрекват в простота, след като те са далеч по-зле от него.
51
4
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Няма по голям *** и егоист от българина.Пет пари не дава за другите----абсолютно, в същото време *** кат заклана св*ня за собствените си права. Това е заради увреденото съзнание на българин,виж коментарите-за колата му (ей шва убия бьие ако ми пимньитьи колътъ) му пука повече отколкото за хората около него. Българина е дълбоко вуреден д*бил който е против всякакви правила, просто защото е убеден, че е изключителен, нещо повече от останалите. И не разбира, че настоящето му е проекция на това
50
13
 
5
 
! Отговори
Коронорезистент преди 3 години
И аз бих го надънил тоя отворко ако ми се направи на интересен!
49
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 46К'ва Германия те гони като Винету си носи носа извън маската и Меркел го сочи с пръст пред цял свят?!Я си плисни водичка на очите да се събудиш!
48
9
 
18
 
! Отговори
контрол е нужен преди 3 години
Няма по голям *** и егоист от българина.Пет пари не дава за другите.За мен това не са никакви мерки,контрол никакъв .Оставят хората сами да се разправят.Достатъчно е една седмица с контрол и показване как глобяват тези без маска в градски транспорт и магазини ,без право на обжалване да видите дали няма да се спазват правилата.
47
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тънко е минал,можеше да му ядеме житото...