Емил Димитров: Защо 20 души да блокират 100 000?

Хората трябва да могат да стигнат спокойно до работа, каза екоминистърът
30 юли 2020 10:11, Ния Христова
172
Емил Димитров: Защо 20 души да блокират 100 000?
Снимка: БГНЕС

"Позволяваме на 20 души да блокират 100 000 софиянци. Хората не могат да отидат на работа и да заведат децата си на детска градина". Така екоминистърът Емил Димитров коментира блокирането на центъра на София пред NOVA. 

"Нали имаме избори, нормален ред, по който правителството се избира. Последните избори са дали това разпределение. Има хора, които не им харесва управлението и искат да има предсрочни избори, ами ако пак не му хареса след това – до кога ще бъдем без управление? Това не трябва да се случва", категоричен е министърът на околната среда и водите.
Още по темата
 
"Смятам, че кметът на София като дава разрешение за митинг, трябва да обяви ясно, че след изтичането на даденото време, останалите жители трябва да могат спокойно да отидат на работа. Градът не може да спре", заяви Димитров. Според него правителството ще издържи мандата. 
 
Той коментира и темата за критично ниските нива на част от язовирите у нас. "Няма да допусна водна криза като тази в Перник. Като министър мое задължение е да осигуря водата за питейно-битови нужди. Всички язовири, от които се точи по какъвто и да е повод имат критичен минимум. Язовир Ястребино съвсем скоро ще стигне до нивото, от което ще пазим водата само и единствено за гражданите. Същото важи за Камчия, имаме вода за пиене за 2 години, ако я пестим, а в Тича имаме за година и половина", поясни екоминистърът. 
 
"От началото  на годината обяснявам на земеделците, че трябва да намерят алтернативни източници за напояване. Ще преминем в режим само за питейно-битови нужди в конкретните язовири. Гражданите на България ще имат вода, но ако не падне дъжд ще има проблем със земеделците. Съчувствам им, но трябва дъжд и сняг", поясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
6
 
! Отговори
до 12 преди 3 години
всички разбрахме, че сте леви, а даже и комунисти, как така се правите на ДЕСНИ, защото председателя на БКП-то се оказа близък приятел на Дубай, протестирайте, но като ще е демократично, да е такова оставете моите служители ТРЯБВА да идват на работа
19
1
 
6
 
! Отговори
русенец преди 3 години
до 12-хайде у москва и пхенян
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя е за съд и затвор, както и цялото правителство и организираната престъпна групировка наречена ГЕРБ
17
7
 
18
 
! Отговори
ЛУД преди 3 години
А защо 240, съсипват живота на 6 милиона ?
16
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива като този много се радват, когато хората се скарат едни с други както в случая за блокирането на кръстовищата. Аз специално много пък бих се зарадвал да му шибна един в наглата мутра.
15
0
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
и язовирите източили чак .... цъ цъ цъ ....
14
5
 
10
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Язък за името дето са те нарекли.Да ти кажа ли защо, ти знаеш ама пак да ти повторя.Защото сте крадци.Защото сте .Защото сте престъпници.И не на последно място ,щото сте изедници.Ако не ти стига , виж лозунгите на протеста.Там има достатъчно.Ако пък сте толкова загрижени, елате срещнете се с народи си, що ви е страх от любовта му?
13
4
 
5
 
! Отговори
Бай преди 3 години
Хей пиуе със зеуе що не се удавиш някъде в някой язовир поизбор.
12
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А 240 търтея в НС как блокират цял народ?А 2013г. 10-20 умни и красиви как блокираха СУ и Орлите, но тогава не викахте.Айде у лево.
11
2
 
14
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
кой ще ви храни, баба и дядо ли с 50-те лева от Баце???! два чеса ми трябваха вчера да си прибера детето
10
11
 
27
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
А за тебе какво, палат ли? Ако безделниците от Орлов мост ми предлагат това което правят вместо Бойко - предпочитам Бойко. Безделници, налеци и неграмотници. Не разбаха, а и пишман айдуката Хаджи-незнамкойси не знае да им каже, че правата им свършват точно там където започват моите. Май идва времето на тоягите.
9
1
 
15
 
! Отговори
младенов преди 3 години
ами какво чакате - Пращайте Танковете!!
8
7
 
6
 
! Отговори
Демокрация преди 3 години
Ходи живей в хотела на Слепи глупакОставка!
7
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цяла София ще блокираме! Мутри в затвора да чукате чакъл за магистрали!
6
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не дойде снощи при двадесетте души да попиташ, корумпе?
5
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз наглец противен и вреден. За затвора си батков. И ботевите четници са били само 200. Вечерта ги преброи, когато и ние дойдем, но гледай да не си наблизо...
4
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо трима трябва да крадат от 7 000 000? Отговорът е същия.
3
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка и затвор за шайката!За тоя също!
2
8
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Ако не знаете тоя е завършил ,,Самуиловите войници,, Това е училище за танцьори в Благоевград,където на 💯 един знае. да чете и пише !
1
21
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А мутрата може да Краде и да се Гаври с цял Народ така ли?

Спонсорирани публикации