Каракачанов пита: Какво не съм свършил, за да подавам оставка?

Вицепремиерът притеснен от напрежението на Орлов мост
197
Каракачанов пита: Какво не съм свършил, за да подавам оставка?
Снимка: БГНЕС
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов изрази притеснение, че може да се стигне до конфронтации между протестиращите и тези, които не могат да пътуват заради блокадите в столицата.
 
Той призова гражданите към търпение и органите на реда към спокойствие, защото всеки има право да изразява своето мнение, но без да пречи на другите, предаде БНР.
Още по темата
Според него изкуството е да се намери диалог с младите хора и да се види това, което трябва да се направи като разумна промяна.

На въпрос кога би си подал оставката, вицепремиерът отговори:

"Ако трябва да говорим в индивидуален план, когато някой излезе и ми каже "ти не си свърши работата", подавам я веднага. Ако цялото правителство си подаде оставката, аз също ще си подам оставката. Към този момент кажете ми какво не съм свършил от това, което съм казал, че ще направя и какво не съм свършил с последните 27 г., което не беше свършено", коментира той.

Каракачанов участва в тържествения акт по присвояване на първо офицерско и първо сержантско звание на кадетите от първия випуск на възстановеното ВВВУ "Георги Бенковски" в Долна Митрополия.

Отличник на Випуск "Добруджански" е пилотът Владимир Тасков с успех от следването Отличен с 5.99 и от държавните изпити с 6.00.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка заради изтребителите модел 1974 година, които я получим я не въпреки, че сме ги предплатили.
87
1
 
5
 
! Отговори
Дилбер Танас преди 3 години
Жалко, че няма начин Яне да стане...та да види тоя!
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво свърши, бе тумбук? Платихте за изтребители втора употреба, които дори още ги нямаме. Пълен *** си.
85
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Характеристика:Притежава задълбочени познания и интереси по т. нар. македонски въпрос. Активно се включва в живота на младежката организация на Културно-просветния клуб Гоце Делчев" и стои на правилни партийни позиции по националния въпрос. Контактен е, съобразителен, наблюдателен и има положително отношение към органите на ДС", Шесто управление на ДС, 1989 г.
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Явно червените братушки не искат силна армия, затова са против Каракачанов."-Ами точно по време на "червените братушки" България имаше съвременна армия, с танкове, самолети, ракети, Кораби и подводници....Та, не всичко "червено" е лошо! Кръвта ти е червена, но не е лоша, нали? Или?
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Красимир Дончев КаракачановПартийна принадлежност:ДКМСКатегория сътрудник:Агент.Псевдоним:ИВАН.Структура:Шесто управление на ДС, отдел 03 за Борба с подривната дейност на противника по направление религия, ционизъм.Дата на привличане/назначаване:11 май 1989 г.Вербуван от:ОР Новак Новев
82
0
 
2
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
До АнонименТо, това ВМРО нема нищо онщо с онова ВМРО, което реално се разпадна, воачите на различните му крила се самоизтрепаха във вендети помежду си и накрая остана един Ванче и толкова... Това тук е аварат на онова ВМРО и ние го наричаме МВРО или МВР-О;)))А-хахахахахааааааааааааа
81
0
 
11
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Каракачамбо е дялън камък. Ако подаде оставка веднага ще го наемат от Била за рекламен агент. Е няма да е като да си агент от ДС, но пак ще е някакъв агент.
80
2
 
1
 
! Отговори
Лелпо преди 3 години
Провала беше на Малинов (ДСБ), Неджми Али (ДПС) и Бареков(просто бюрек), които не се явиха на гласуването а ни трябваха два гласа за да не мине пакета Мобилност. Тези тримата обезмислиха целия труд на всички останали.
79
0
 
12
 
! Отговори
джо преди 3 години
Според скромното ми мнение, военен министър, трябва да бъде висш офицер с генерал щабна академия. Такива недоразумения и разни бакари като воеводата нямат място въобще в армията. Това положение е позор за пагона, ако съм генерал и преврат ще направя , но този няма да го изтърпя и един ден.
78
0
 
5
 
! Отговори
АнаТема,Айдуци,родни преди 3 години
Чеверметата не свършват,та за това не трябва да си подава оставката.Ще е жалко за чеверметата,ако стори това безразсъдство.
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това което войводата произвежда най много, ще бъде цензурирано ако го напиша
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не оставите армията на професионалисти? Писна ни безделници да ни казват какво да правим от площадите
75
0
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Ами погледни си чашата ,пак е празна.Налей си бира с намалено ДДС.
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие какво искате да свърши ?Я кажете !
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВМРО-то беше оглавено от централата на ДКМС и всички останали окръжни комитети на ДКМС. Чиста проба синове и дъщери на червените номеклатурчици са до един.Ако ги попиташ каква е политическата им мплатформа,започват да плещят някакви глупости на които освен хора с изваден мозък,други няма да се хванат.Плюс това исторически погледнато,ВМРО са едни отцепници от българската държава.Гледайте какво казва Ванчо Михайлов,и ще разберете колко струват тия шмекери .Баце е като златен лъв пред тия самозванц
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой иска да сме слаби? Кой клати държавата и държавното обвинение? Ще доведете родината ни до край с тия отрови!
71
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези, които искат пълна дестабилизация на държавата, трябва да бъдат съдени. Да се снемат всички данни на безделниците, които бият стари хора и отровиха ежедневието на хората. Дано ги тръшне Ковид
70
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълен провал и по пакета мобилност на Джанбаски и Слабаков както и по истанбулската, , макар че там ще каже че не отговаря за ЕС, но все пак е в коалиция.
69
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно червените братушки не искат силна армия, затова са против Каракачанов.