Каракачанов пита: Какво не съм свършил, за да подавам оставка?

Вицепремиерът притеснен от напрежението на Орлов мост
197
Каракачанов пита: Какво не съм свършил, за да подавам оставка?
Снимка: БГНЕС
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов изрази притеснение, че може да се стигне до конфронтации между протестиращите и тези, които не могат да пътуват заради блокадите в столицата.
 
Той призова гражданите към търпение и органите на реда към спокойствие, защото всеки има право да изразява своето мнение, но без да пречи на другите, предаде БНР.
Още по темата
Според него изкуството е да се намери диалог с младите хора и да се види това, което трябва да се направи като разумна промяна.

На въпрос кога би си подал оставката, вицепремиерът отговори:

"Ако трябва да говорим в индивидуален план, когато някой излезе и ми каже "ти не си свърши работата", подавам я веднага. Ако цялото правителство си подаде оставката, аз също ще си подам оставката. Към този момент кажете ми какво не съм свършил от това, което съм казал, че ще направя и какво не съм свършил с последните 27 г., което не беше свършено", коментира той.

Каракачанов участва в тържествения акт по присвояване на първо офицерско и първо сержантско звание на кадетите от първия випуск на възстановеното ВВВУ "Георги Бенковски" в Долна Митрополия.

Отличник на Випуск "Добруджански" е пилотът Владимир Тасков с успех от следването Отличен с 5.99 и от държавните изпити с 6.00.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво си свършил тумбак войвода? Освен да разпродавате имоти и да правите обществени поръчки за наши хора няма нищо друго насреща!
67
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каракачанов първи от 30 години върна самочувствието на армията ни. Респект за всички военни!
66
11
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Тоя между другото е доста печен тип. Един от малкото честни българи в НС.
65
4
 
7
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
*** Тумбака;))) Проблемът е, че нищо не си свършил, но здраво си се наклал! А че си тотален *** . от... го потвърждаваш всеки ден с всяка една своя дума. И ти като Борисов, гато и да си отвориш лопалката по медиите, предизвикваш само смях, подигравки, презрение и откровено негодувание и омраза! Оставка!
64
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Каракачанов, трябва да е доволен от това, че първи от 30 години подсили армията!!!
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почти всичко което беше казарми и сгради на МНО беше изпокрадено и разбито.Военните , които са останали бяха ограбени от крадците на прехода.Военните постройки бяха строени от воиниците-наборници за без пари.Но бандитската приватизация изкраде всичко и труда на наборниците!!!!
62
0
 
9
 
! Отговори
Гоуна и пумия преди 3 години
Колко е доволен на снимката Ами Ко стана с пакет мобилност бре???!??
61
0
 
6
 
! Отговори
моля? преди 3 години
Каква наглост и да пита по този начин! Този който е бил агент на ДС, този човек ни управлява, той ни дава насоки как да живеем. Какво падение за Държавата с подобни хора ..!
60
0
 
8
 
! Отговори
язе преди 3 години
Вече реално разбирам защо черрните полковници в Гърция и Пиночет в Чили реално идват на власт. То на такива нагли *** само военен преврат в стил хунта им въздейства. Няма да се учудя, ако скоро бъдем свидетели и на такова чудо.
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
OK, той пита и аз да питам, все пак хората искат неговата оставка, не моята: А какво си сършил. г-н Шкембе Войвода?Армията, която следва да ти е пряко подчинена, не недоокомплектована, нодооборудвана и, като капак на всичко, не отбранява държавата (нейно задължение по конституция), а служи като "наемна" войска в конфликти, нямащи общо със страната ни!"Наемна" е в кавички, защото на наемниците плащат работодателите, на на нашите се плаща от Държавния бюджет, т.е. за сметка на пенсии и здраве
58
3
 
1
 
! Отговори
х преди 3 години
Като не сте доволни деразйте, аз турците и ПСЕВДО комунистите не ги искам отново на власт.И като гледам колко хора протестират за свалянето на сегашното правителство, май не съм само аз.
57
1
 
5
 
! Отговори
Жйо преди 3 години
Къде са му търговете за строителство - само на наши фирми с 3-4 пъти по- високи цени.
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямото освинване в българската политика и в прекия и в преносния смисъл. Алеко едва ли е вярвал, че някой ще надмине литературния му персонаж.
55
1
 
7
 
! Отговори
BILLA преди 3 години
Ми то какво е имало за вършене? А и от комсомолски секретар освен бля-бля,друга работа не чакай.Да беше изчистил поне един сандък със стари пушки,че да се снимаш за спомен че си свършил нещо.А никъде не сме чели в кой род войски си се накатавал като връзкар.
54
1
 
6
 
! Отговори
anon преди 3 години
Нищо не свърши, там е работата. А Горанов с такъв успех - приемането в чакалнята на еврозоната - и си замина. Срам. Ходи в Била - рекламно лице.
53
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не му се става от софрата, щото знае, че ще му е за последно.
52
0
 
10
 
! Отговори
Некой преди 3 години
Свърши я...! Раздаде българско гражданство на всеки, който ти даде няколко хиляди лева!
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Торбата няма да се наяде!
50
1
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 3 години
,,Как простия народ повярва, че тоя е патриот?"------------------------------------------Точна забележка и основателна! А неговите хора от ВМРО? В една телевизия - депутата Милен Влахов от МВРО - тоя доцента от ВТУ, дето повече прилича на коч, отколкото на доцент! С двете си деца - момче около 20 и момиче в ученическа средношколска възраст. Оказа се, че момчето не желае да има задължителна военна служба с което патриотите са се заели, а момичето не е чувало за Гоце Делчев! ,,Патриоти"!?!
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това мазно нещо, трябва да го изритат от МС незабавно. Не знам как после ще измият след него и след колко време ще се измирише.