Орлов мост остава блокиран, протестиращите не пускат градския транспорт

Представители на Столична община не успяха да ги убедят дори само 2 линии да се пропускат
Обновена: 31 юли 2020 07:36 | 31 юли 2020 07:32, Елка Василева
309
Орлов мост остава блокиран, протестиращите не пускат градския транспорт
Кадър: БНТ

Спокойно е тази сутрин на Орлов мост, където за втора поредна нощ протестиращите останаха на импровизиран палатков лагер.

При тях дойдоха представители на Столична община, които разговаряха в опит да бъде пуснато движението на градския транспорт. Искаме диалог и разбиране, заявиха пред БНТ от Столична община.

Още по темата

Протестиращите обаче са категорични, че няма възможност да бъде пуснато движението на градския транспорт, дори само на част от линиите, съответно две линии.

Гражданите от палатковия лагер са снабдени с вода и храна, а до късно снощи на кръстовището имаше музика, танци и барбекю. Въпреки блокадата в късната част на вечерта протестиращите пропуснаха няколко автобуса от линиите на градския транспорт.

Протестиращите не отстъпват от исканията си и заявиха, че ще останат на Орлов мост, докато правителството и главния прокурор не подадат оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като бързат, да си се връщат на село. И без това затлачиха и унищожиха хубавия град. Не се диша вече. Че и от колите не слизат.
60
6
 
14
 
! Отговори
! преди 3 години
Мисля, че скоро тия ще бъдат разхвърляни!
59
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам ви днес всички които трябва да отидем на работа масово да звъннем на 112 и да се оплачем че незаконно е затворен Орлов мост! Длъжни да по закон да реагират и да отчетат сигнала! Ако не го направим, всеки ден ще е така!
58
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Въпреки мощната ми памет, не мога нито да потвърдя, нито да отрека", добави Дончев и заяви, че публично не може да се говори така в никакъв случай."............ верно ле бре, казал ли го е? Егати, този ни мисли за ***!
57
5
 
24
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Главният протестър на Орлов мост е Тихомир Валериев Василев, син на приватизатора на хладилният завод Мраз и агент на ДС Васил Василев. Повечето протестъри са деца на червената номенклатура, превърнала се за една вечер в крупни капиталисти.
56
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите били безделници. То пък хунтата се е преработила-от данъците и от дрането на кожите. Като бързат-има велосипеди и ходенето пеш е здравословно.
55
7
 
30
 
! Отговори
Нали преди 3 години
Вижте ги хубаво какви ги вършат, добре ги огледайте и си правете сметката, дали ще гласувате за Да България. Вижте какво искат за "ваше добро". Например целият град да се натъпче в метрото,че хубавичко да се развърти короната. Или например да ви натресат служебно правителство шест месеца преди избори, по време на една от най-големите кризи в историята. Изме.т!
54
1
 
10
 
! Отговори
Anonimna преди 3 години
До 52 кой си ти че ще ми казваш как да гласувам *** такъв научи се ти да гласуваш
53
1
 
9
 
! Отговори
Мдаа преди 3 години
Така е,когато има демокрация и свободия. Нали си искаме стария комунизъм и тагуваме за него.Я си представете някой срещу комунизма да блокира Северна Корея или пък Китай или пък Русия? Има една приказка - внимавай какво си пожелаваш и лично съм патил от нея.
52
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се протестира.
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слава богу има и мислещи хора(не протестиращите, а от коментиращите). Тези нарочно си търсят конфликт и след това не дай си боже някой да пострада от искащите да може минат или от блокиращите ще има хипарските живот имат значение и прочее простотии. Както писа някой глоби за всички всеки ден. Те нямат право да са без лични карти, така че ако нямат полицията има законно право да ги прибере, да им напише акт/фиш и т.н. и да ги пуска утре пак да протестират и да ги глобява.
50
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам ви днес всички които трябва да отидем на работа масово да звъннем на 112 и да се оплачем че незаконно е затворен Орлов мост!
49
11
 
2
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
До Анонимен: Ами кога да поискат. То България си е в постоянна криза. Сега ще е вирусът, после ще е връщането на откраднатите заеми, след това и нещо друго. Мутрите не вън от България, а в затвора, сега
48
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** от герп още не проумяват, че това е краят им и скоро идва часът на възмездието. Ще се инатят до последно, докато се заразят още по-вече хора по улиците, но властта трудно ще я даде. Знае какво го чака след това, затова ще държи до края.
47
6
 
20
 
! Отговори
До32 преди 3 години
Последните избори ги организира Румен Радев и пак спечелиха ГЕРБ.Какви измислици дрънкаш?Не може да ви го побере главата,че са избраното от народа правителство.
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ 10 НОЕМВРИ! ТОЧНО ПРЕДИ 30 Г ПОМНЯ В ОТПУСКИТЕ ОТ КАЗАРМАТА ХОДЕХ В ГРАДА НАИСТИНАТА. ТАКА СИ ОСТАНАХМЕ- С НЕСБЪДАТА ДЕМОКРАЦИЯ!
45
9
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
Братя протестиращи,за бога ,пуснете индивида с джипа,днес имал много строителни обекти,да инспектира.
44
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПешоПешка, същият протест, със същите хора, през 2013 искаха свалянето на Орешарски. Все *** (Хубави, Умни, Интелигентни)!Тогава не ревахте, а Туквун и Плезиента подкрепяха, настояваха, искаха, призоваваха ... за оставка!Е, сега е същото!Не харесвам организаторите (ДСБ, ДайБългария...), но съсм съгласен с исканията им и ги подкрепям (исканията)!Иначе съм пряко засегнат от блокадата - ходя по час и половина пеша до работа и обратно, вместо с колата, т.е. губя по 3 часа на ден!ОСТАВКА!
43
6
 
9
 
! Отговори
Хитър ход преди 3 години
Абе тея да не са на Бокича хора?Настройват обществото стещу протестиращите и хоп ГЕП на власт отново
42
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предсрочни избори! Сега и веднага! Ако Борисов спечели отново протести!!! Всичко ще затворим. Избори до дупка докато се научите да гласувате ***!!!!