Орлов мост остава блокиран, протестиращите не пускат градския транспорт

Представители на Столична община не успяха да ги убедят дори само 2 линии да се пропускат
Обновена: 31 юли 2020 07:36 | 31 юли 2020 07:32, Елка Василева
309
Орлов мост остава блокиран, протестиращите не пускат градския транспорт
Кадър: БНТ

Спокойно е тази сутрин на Орлов мост, където за втора поредна нощ протестиращите останаха на импровизиран палатков лагер.

При тях дойдоха представители на Столична община, които разговаряха в опит да бъде пуснато движението на градския транспорт. Искаме диалог и разбиране, заявиха пред БНТ от Столична община.

Още по темата

Протестиращите обаче са категорични, че няма възможност да бъде пуснато движението на градския транспорт, дори само на част от линиите, съответно две линии.

Гражданите от палатковия лагер са снабдени с вода и храна, а до късно снощи на кръстовището имаше музика, танци и барбекю. Въпреки блокадата в късната част на вечерта протестиращите пропуснаха няколко автобуса от линиите на градския транспорт.

Протестиращите не отстъпват от исканията си и заявиха, че ще останат на Орлов мост, докато правителството и главния прокурор не подадат оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
6
 
0
 
! Отговори
до 241 преди 3 години
Бездомен скоро ще си ти, като ти се наложи да връщах всичко, което си откраднал от държавата.
200
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До TrudiОхааа 40 лева ... Ми ся за 5-10 минути бива. Добра парица е!
199
1
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
До Анонимен 221 В момента у нас е такава анархия, че не може да се каже кой е нормален и кой не.
198
1
 
12
 
! Отговори
Trudi преди 3 години
До 222Директно ти казвам.Пред Аванти , Връбница 2 на входа на Северния парк, някакъв паля.чо предлагаше 40 лв да идеш на протеста, ама да те снимат задължително камерите. Пък после може да си ходиш.Завърти се може и да те огрее, 40 лв са си 40 лв. Ахахахахах, клошарии, вие ще ми подменяте вота за смешни пари ли??? Даже и на римляните дават повече.
197
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой от моите познати не протестира. Откъде са тези парашутисти дето блокираха движението хич не ми е ясно
196
0
 
10
 
! Отговори
Народа! преди 3 години
До Анонимен 239Виж ся! От бездмоници, де живеят под и на мостове, съвети не искаме!
195
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз живея на Орлов мост и блокадата грам не ми пречи. Борисов обаче ми пречи.
194
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
жалки платени матрьошки
193
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе държавата, протетираите, короната,кризата айде хубаво ... ама мойта нафтичка кой ша га плати?
192
1
 
14
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Лично министърът на социалната политика да занесе пържоли за барбекюто, защото правителството е длъжно да осигури всичко на търтеите. Има си избори, на когото не му харесва Бойто, да гласува/да е гласувал.
191
12
 
0
 
! Отговори
до 229 преди 3 години
Ползвайте велосипеди, тъкмо малко да намалите обема на охранените си герберастки дирници.
190
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам да пртатим една водоноска с *** вода от шахта да пръска срещу крокодили на орлов мост.
189
5
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Премиерът Борисов(в...оставка) е много...интелигентен и загрижен за...народа.Призовава недоволните от блокадата да се...успокоят и да чакат реда си за...извозване с Тойотата;лично той ще се заеме.(Пресс-съобщение на МС)
188
1
 
13
 
! Отговори
Раде в преди 3 години
Много ми е и телесно защо някакъв си от Видин ще блокира ло орлов мост и ще ни пречи да се движим свободно? На тоя и всички останали трябва да им се заведе иск за ограничаване на основните ни права. Докога ще ги трием, а не пуснат водните оръдия както във Франция и в любимата им русия
187
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 225Мизеерник! Тази жена е НАЙ-ДОБРАТА СВЯТА И МИЛА ГОРДА ЖЕНИЦА!
186
1
 
8
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
Когато софиянци се оплакваха, че ги блокират с колите протестърите викаха:- "Еми ползвайте градския транспорт"ОК, софиянци слезнаха от колите и тръгнаха с градския транспорт или намериха алтернативни маршрути. Сега протестърите не пускат свободното движение на МГТ ...Потестърска логика, чичо-вуйчовото!
185
2
 
22
 
! Отговори
Xm преди 3 години
До Удивен на мерзосттаЩе ти го обясня. Появихте се някакви хора от нищото,подкрепени от Божков и депутат от левицата,доказано със запис. Това дразни хората. Искате някаква промяна без да сте подготвени за нея. Кой ще замества. Не е ясно. За да управляваш трябва да имаш изградени структури,там да се проверява кой става за депутат и кой не. А вие протестиращите какво предлагате. Кой ще определя после кой да управлява ако има избори. Каква ви е алтернативата. Нищо не предлагате като разумна идея
184
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 222Ми не виш ся то трябва са познаваш с човека шото иназе на такива кат тебе не става шото то видиш ли има много такива дето ше снасят и ша викат миии той ми даде пари и ше прецаката работата ама га имаш познат той дали ше е божков дали шей някой други звънка вика ало бате оди там на парламента или на дом дукув да протестираш и после оди един и вика на ти на теб и вади пачката и дааа и ти зимаш и ти казват да чакаш за утра пак и така
183
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ай стига сте ни занимавали с тея протести на софиянци. Пишете си ги само в софийските медии. Нас из страната какво ни интересува?
182
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Удивен на мерзосттаА не е ли съвсем логично да са мерзки - гербаджии са, все пак? В момента по лакейската НОВА дават едно истерично бабе с бaстун, домъкнато от провинцията да пъди протестиращите. Мисля, че довечера ще има неприятни случки. Редно е нормалните хора да бъдем там, за да окажем подкрепа на децата ни.