Майките от "Системата ни убива" на автошествие

Ще тръгнат от Министерски съвет към Банкя
76
Майките от "Системата ни убива" на автошествие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Майките на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива", които протестират от 1 март, организират днес автошествие с наслов "Борисов, тук сме!".

Те се готвят да преминат по пътя от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя.

Участниците в  автошествието настояват за оставката  на Борисов.

Майките, които са на палатков лагер пред сградата на правителството, ще изпратят послание до министър-председателя, в което е цитиран стих от Христо Смирненски "Два свята, единият е излишен!“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
13
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Бивш зам. Кмет на Младост нападнал възрастна жена- инвалид на улицата.Такъв морал ли одобряваш?Стани адвокат на насилника.Ще му трябва утре.
40
16
 
5
 
! Отговори
ИНФО преди 3 години
ОСТАВКА до край !!! Сега прогестираме до Край !!!!Разпъвайте палатките на всякаде
39
2
 
10
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Ти си прав, но какво предлагаш- психологична помощ ли.Може би наистина им е нужна.Щом парите ги има.А защо те, както са заедно , не се организират общи грижи за децата.Така всяка от тях ще може да си взема почивка периодично.
38
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви гнусни коментари сте изписали само! Вижте се - още от сутринта сте пълни със злоба и мpъсотии. Mизepници! Срам ме е, че живея в една държава с вас!
37
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата им са още живи. Не е редно майките да са в траур. Колкото и да са увредени, тия деца имат чувства. Не е редно да ги плашат така.Жените се стараят да са отблъскващи, но децата им къде да се скрият от тях?По цял ден в къщи гледат чeрeпи и кости, горките.
36
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А всъщност сега какво искат тези жени? Нали именно тези, срещу които врещят сега, им оправиха положението!? Преди това нокой не беше правил каквото и да е за тях.Явно тези са против всеки и всички. Поговорката Ти му дадеш пръст, то те захапе до кръста важи с пълна сила в техния случай.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво нещо е пошлото заглавие.И пропагандата.Тия жени си имат своя правда, но с джихадистките си атрибути отблъскват. Отстрани изглежда, че мразят себе си и заради страданието на децата си, искат да се самонаказват. Смятат неправилно, че хората се отвръщат от децата им и искат и те да са нелицеприятни.Затова вместо цветове на надежда са избрали този кич.А децата им заслужават обич.Жени, накичени с тия парцали не излъчват нежност.
34
0
 
8
 
! Отговори
Инфо преди 3 години
Бах ти Corona Virusa ;))Докторите се побъркаха , работят по 25 часа на ден
33
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кресливите майки се появиха
32
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оф таз система не ги ли уби вече тия
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така .Това е хибридна атака от руснаците с помощта на всички засегнати олигарси.Божков ,Златев Арабаджиев, М.Стайков.Баневи.За какво да протестирам че за 10г доходите на мен и на жена ми скочиха с 100%.Забравихме в какъв Батак бяхме тогава.
30
3
 
16
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Света се побърка. Сега пък каква е тая система "Майките ни убиват" А бабите? Герберска баба-вампир с бастууун нападнала 100 000 фенове на Радев и Божков. Бати бабата, бати протестерите, бати президента, бати държавата, бати мишоците. Бати системата
29
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 23Истината е,че Бойко,Гешев,Пеевски,Доган рискуват живота си за България,това е голата истина!Ти - извинявам се за просташкото обръщение, защото със сигурност не се познаваме - къде живееш? А може ли и аз да си рискувам живота за България по такъв начин - чекмедже с 500? банкноти, златни кюлчета, сараи като за къща на частна акватория(!) и.т.н.По скоро на такива като тебе трябва да им се отнеме възможността за размножаване - пиша го така, че да разбереш! Извинявам се за примитивността
28
1
 
8
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Света се побърка. Сега пък каква е тая система "Майките ни убиват" А бабите? Герберска баба-вампир с *** нападнала 100 000 фенове на Радев и Божков. Бати бабата, бати протестерите, бати президента, бати държавата, бати мишоците. Бати системата
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оооо, Чудо,.пожелавам ти такъв живот!!!
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не си е сложил главата в торбата - ако всички действия - които станаха известни чрез медиите - са реални ( а не ние ги хванахме-вижте как работим-да печелят точки), това им е работата.Едва ли и ББ и Гешев не знаят че има риск. Не са глупави. Дойде Гешев и ги хвана всички. Интересно, че Цацаров и Б.Велчев - явно не са работили- така излиза.
25
5
 
17
 
! Отговори
оооо чудо преди 3 години
ама тия майки дето системата ги убивала още ли не са убити ?! явно добре си живеят , протестче - парички , протестче - парички .............
24
4
 
24
 
! Отговори
Как така ? преди 3 години
Майките изперкаха съвсем. Искат държавата да им издържа болните деца че и майките.Получиха повече от работещите майки и пак недоволни. Да имаш болно дете е ужасно , но все пак трябва да имат някакво мярка.
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом за вас на първо място са пари, коли, телефони, а не пълноценен живот, ясно е защо държавата ни е такава. Няма да се оправи. Бленувайте за беемвета!
22
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 27: Не заради финансово положение , а заради безхаберността на държавата протестират. И милионер да си, това дете те прави роб до живот. Парите не са всичко!