Майките от "Системата ни убива" поеха към Банкя

Автошествието е под надслов "Борисов, тук сме!"
1 авг 2020 20:00, Петя Славова
184

Около 18:00 ч. майки на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" поеха на автошествие под наслов "Борисов, тук сме!".

То премина от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя с настояване за оставка на кабинета, без да се водят каквито и да било преговори.

"Най-недоволни сме от социалната им политика. Няма воля нещата да се променят, затова искаме оставка на цялото правителство. Всичко е замитане и на нас ни е писнало. Ние сме се сблъскали със стена от неразбиране. Очакваме нов морал в  политиката, за да оправим България", заявиха от "Системата ни убива пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнус ме е от тези. Да правиш политика и пари на гърба на болни деца е мерзост.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСравняваш се с хората от Априлското въстание ли бе ***!
11
1
 
17
 
! Отговори
въпрос преди 3 години
до 9 : сравнението ти е напълно сбъркано ! как можеш да сравняваш тия с ония ?! тия пари искат , ония са искали свобода ! на тия никой никога няма да направи паметник , тия всеки ше ги помни само с това че са платени протестиращи ! схващаш ли разликата ?
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен9 да ти имам глупавото сравнение. Откъде го изкопа не знам.
9
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са майките от "СИСТЕМАТ ни прави богати". Болни деца не се виждат но за сметка на това по репортажите видяхме чисто нов брандиран бус, автомобили, джипове.
8
4
 
27
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Е точно тези майки родили изтоди издействаха при правителствотона БорисовНай/големи превилегиии.Какво повече искат?Правителството не е ви виновноно!
7
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия не се наситиха да изнудват за пари. Айде стига вече. Май прав се оказа Валери.
6
1
 
36
 
! Отговори
КифлиНаПовикване преди 3 години
Да им пожелаем да успеят, колкото успяха с кметуването на Мая Московска!
5
34
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега псуват тази една шепа протестиращите хора но като се замислим и през Априлското въстание са били шепа хора и тях са ги псували и проклинали тогава, сега им правят паметници
4
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и какво като сте тук? Май ще се окаже прав Валери Симеонов че вие сте като трън в ***. Даде ви се всичко каквото беше възможно. Защо не се сърдите на Нинова на която не й пука за вас? Майките - и те започнаха... само те липсваха сега..Направо досада. няма какво да се правя на три и половина. ужасно ме дразнят. Не знам на тях какво обещаха. майчинство по 1000 лева? Ама че смях! Наистина. Ужасно е когато те повлече течението.
3
3
 
38
 
! Отговори
Даам преди 3 години
Тия гъски до кога ще изнудват за пари а?!
2
2
 
32
 
! Отговори
кви майки бе преди 3 години
алоооо , вие крякащите дето системата ви убивала, малко ли ви дадоха ? на моренце ви се ходи , нови телефони искате , пари за цигари и бира имате а ревете че едва ли не , умирате от глад ! майките на здравите деца нямат ли нужда от повече средства ? как може да се продавате за стотинки ? как може да сте толко безсрамни и нагли ?
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия пак се наредиха да мрънкат за пари. Бабикян по колко им обещава след "победата"?