Лицата на протестите: Недоволство, изразено в ноти

Защо е на улицата поколението след промените?
Обновена: 2 авг 2020 21:08 | 2 авг 2020 21:07, Веселина Йорданова
369

Той е от поколението, което се ражда след промените. Излиза на улицата отново заради тях. Общото недоволство показва в кадри, а своя протест изразява в ноти.

Вярва, че можем просто да живеем нормално, а пътят към промяната започва от високо. Но смята, че без промяна в нас самите, ще продължим да сме в омагьосан кръг.

Избира да остане навън с всички, които искат ново начало и по-добро бъдеще, предаде Bulgaria ON AIR.

"Роден съм във Великобритания и доста хора ме питат какво правя тук. Майка ми е българка и от абсурдите, които стават в нашата държава, няма как всеки, който милее за това късче земя, да не е тук", казва Дилън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
1
 
! Отговори
Беден IT 3000лв кеш преди 3 години
Всичкото *** тука го чакат големи нещастия с тоя начин на мислене. .ГАРАНТИРАНО (ама не от ГЕРБ) :)))))
150
0
 
0
 
! Отговори
P.S. преди 3 години
Умника ако беше написал и как да се наритват задниците и гъзовете на нагли *** лепнали еднометрови кръстове на двадесет метра от училище. Бяхме в Румъния по едно време и ни водиха да гледаме някаква нова църква.Видяното ме потресе. Млади и стари не се покланят,а лазят в църквата на четири крака като животни, като кучета пред иконите доказано сгрешени!Нито пироните са били в китките,а между лакътна и лъчева кост,нито е бил рус и синеок,нито е богочовек,мръсни ризи!Това ли искаш? Народе????
149
0
 
0
 
! Отговори
Лека нощ преди 3 години
Експерт като мен на бюро и бюрокрация не седи, освен ако не е с колелца и е оранжево! Аз работя с хора, не с бумащина!
148
0
 
0
 
! Отговори
Та аз съм експерт преди 3 години
В своята област, познавам и законите свързани с моята област, както изискванията и критериите за успешното изпълнение на поставените ми задължения. Големият проблем, че умишлено или не някой хора не разбират или се правят, че не разбират щетите нанесени от тяхното невежество или интереси! Експертите дето сме ще използвам израза"на бойното поле"никой не ни защита и не ни слуша, но обидите по наш адрес-нечестивец, сатана, дявол се чуват ясно,ама аз не съм куку Беновска!Ти или аз нарушаваме закона!
147
0
 
3
 
! Отговори
Мехуро преди 3 години
Гледаш броя коментари по статиите - тия, свързани с политика в БГ - яко коментари. Всички останали доста по-малко, но нормалния брой за днес.беге. По-интересното - в неполитическите статии яко плюсове за коментари, усмиващи герберастите. По политическите въпроси - точно обратното. Виждаме ви, платени ***. Виждаме ви.
146
0
 
1
 
! Отговори
Та от десет и повече преди 3 години
Години някой култивира невежество и лобизъм и какво цъфти от тях? Църква и секти! Сега да ви обяснявам защо не трябва да цъфтят тия паразитен няма нужда. Закона и конституцията са достатъчно красноречиви! Допълнителните архитектурни разпоредби също и за какво си говорим? За системен, целенасочен, умно изготвен тормоз и задушаване на образователната структура, което обаче явно се вижда, че е в нечия изгода! А от тази изгода всички губим!
145
0
 
0
 
! Отговори
И ТАКАААА преди 3 години
Стигаме до важния въпрос за сектите - ако някой не знае с тази дума се определят съмнителни религиозни институции и култове! И някой умник написа по едно време, че тези религиозни институции легитимни или не по конституция нямат право да се бъркат в публичният образователен сектор и трябва да са на отстояние поне 50 метра от училищна сграда! Да стигнем до Враца където Адвентистката сектабе на отстояние на 20 метра от училищна сграда и от десет никой не мое да го изгони, въпреки разпоредбите
144
0
 
0
 
! Отговори
И такаааа преди 3 години
Понеже леко поумряха един милион българи преждевременно - чудя се как ли, а училищата станаха общинска собственост някак си и повечето нямаше роби в които да учат бяха закрити, по-интересно то, че голяма част бяха продадени, но не от МОН, нито от държавата, а от общините и сградният фонд някой хора се сдобиха със страхотни постройки строени с държавни пари ( много сладко да ги купиш на безценица нали) таааа к'вото са строили дедите ви стана обект на търговиика и то жалка! А пък сектитееее охааа
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистик 68Може и да е инфантилен, но най-вече толкова знае за ситуацията в България. Разказали са му, че се краде, лъже и че срещу това протестират другите край него. Толкова знае, толкова е разбрал. Той от българска действителност и понятие си няма. Дреме му какво ще става тук. Най-много да е подочул нещо за пенсията на баба му и дядо му по майчина линия.
142
0
 
0
 
! Отговори
И такааааааа.... преди 3 години
Шамар след шамар след шамар - система делегирани бюджети - всички държавни училища стават общинска собственост, всички учители от държавни служители стават общински. И толкова за образованието като национален приоритет. То всъщност тогава беше умъртвено. Само на хартия е живо. Плюс етикетите с женичките на учениците - тоя ако го запишете при вас ви давам две хиляди на година. Или накратко имаме едни роби давай пари да ти ги обуча! Сарказма ми не ви понася нали?
141
0
 
0
 
! Отговори
Минаваме към МОН преди 3 години
Или както беше тогава МОМН Министерство на образованието, младежта и науката - мойте любимци Сергей Игнатов и Даниел Вълчев - квота НДСВ - демек Сакскобурготски. Прекрасно просто тия двамата ми иде да направя Паци номера на Лоренцо Медичи от Палацо Векьо. Любимци мой лобисти и те като министрите на финансите Николай Василев и Симеон Дянков. Национално движение стреляме по Вапцаров, подкрепено от партията на българските жени с отказана регистрация, което ги прави леко нелигитимно избрани!
140
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко строи пътища, тия ги затварятРабота да ставаБойко преди да го изберат за кмет за първи път, сам запуши една дупка на пътя. Мислех си, че е предизборна реклама,защото никой преди него не показа на дело какво ще прави, но човекът си устоя на думата. Работи. Браво .Тия тук са деструктивни
139
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АНТИФА - БГЗа жалост границите се затварят все повече и повече заради коронавирус.
138
1
 
0
 
! Отговори
Примерно: преди 3 години
В нацистките концлагери за еврейте винаги са слагали надписа Arbeit machts Frei-работата прави свободата или работата ще те направи свободен.В нацисткият случай е било работата ще те направи мъртъв!В смисъл и там е имало хора дето просто нацистите са ги ненавиждали повече от другите и затова са ги карали да работят повече от останалите и съответно за същата храна или респективно липса на храна! Интересно защо министър Рашидов така и не рече гък за преработването точно на арт педагозите!
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АНТИФА - БГ 100А, ето я програмката. Комунизъм значи. Добре забравено старо. Как се въртят нещата. Нищо ново под слънцето. Нищо оригинално от новото поколение. Връщаме се в 1944г..
136
0
 
0
 
! Отговори
Минаваме към МК преди 3 години
Министерство на културата. Опа мойте любимци - първо не рече министър Вежди Рашидов - главен мултак на републиката гък за художественото и естетическото образование в публичният сектор, а принципно му е в работата да протестира за някой неща! За съжаление квота ГЕРБ - да си спомним за Българското министерство на културата с умиление, защото след министъра с прекрасното българско име Вежди РАШИДОВ то вече не беше българско не беше и министерство на културата вече!
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2 187Ама чакайте, нали водачите са за европейски и проамерикански ценности?
134
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стига ни занимавате с тези про. шля* ци
133
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицата от протеста - героите на Чудомир, като наш Понтьо води с байрака!
132
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Защо е на улицата поколението след промените''................Време е Бойко да си ходи, но ... това което леко дразни в 'поколението след промените' е ... има една хубава английска дума без еквивалент в българския - IGNORANCE.Незнание и нежелание да знаеш какво се случва около теб.До Вчера не знаеха името на Прокурорa - днес му искат оставката, защото е модно. Не знаят, че България стартира под нулата по луканово време, не знаят кой е Живков ... дано не научат всичко по трудния начин