ГЕРБ се разграничи от провокатори, нападнали протестиращи и журналисти

От партията заявиха, че призовават разследващите да разберат кои са
Обновена: 5 авг 2020 17:09 | 5 авг 2020 15:00, Веселина Йорданова
341

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ се разграничи категорично от действията на група провокатори на националната конференция на партията, която се проведе днес.
Още по темата
От пресцентъра на партията пишат, че нямат нищо общо с групата, които предизвикаха сблъсъци и напрежение.

"Членовете и симпатизантите на ГЕРБ през цялото време демонстрираха мирните си намерения и не провокираха агресия. За съжаление платени провокатори пробиха охраната на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, така и с протестиращите граждани. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти, съобщиха от партията.

Настояваме разследващите органи да разкрият всички факти и обстоятелства около днешните сблъсъци и виновните да понесат отговорност, пише още в съобщението до медиите.

ПП ГЕРБ не е наемала допълнителна охрана за форума. Охраната бе осигурена от София Тех Парк, уточняват от партията.

По време на конференцията младежи с добро телосложение взеха и изхвърлиха телефона на журналистката Полина Паунова, протестиращи също се оплакаха, че са били бити от същата групичка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващата конференция на ГРОБ да е в имота на Доган по време на събарянето му!
208
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберите докараха лелки и чичаци от провинцията, дето не знаят защо са дошли и не смеят да се покажат пред камера. Освен тях домъкнаха и 20-тина годишни момчета, които се изживявят на яки батки и избиват комплекси въху журналисти. Никакъв админстративен апарат или партиен актив на ГЕРБ май нямаше освен министри и депутати. Тоест изглежда повториха цирка с рейсовете от цяла България за контра минитнга и то със същия жалък резултат :) Отиват си и на всички им става все по ясно. Въпросът е, какво ще правим след тях....
207
7
 
12
 
! Отговори
Хахахаха преди 3 години
Свободна Европа не е Народна младеж. Тиквата е пътник.
206
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата днес беше много тъжна картинка. По-глупав отв сякога.
205
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бългaрcкoтo прaвитeлcтвo, в кaкъвтo и бъдeщ фoрмaт нa ГEРБ дa e тo, плaнирa дa пaрaлизирa цялaтa държaвaтa зa втoри зaрaди СОVID-19. Зa тoвa cигнaлизирaхa притecнeни граждани.Тe ca видeли кaк пo мecтa, в рaзлични грaдoвe, мacoвo върви прeдвaритeлнa пoдгoтoвкa зa пocтaвянe нa КПП-тa, кoитo дa oгрaничaт cвoбoднoтo придвижвaнe нa грaждaни oт грaд в грaд.Cпoрeд инфoрмaциятa, c кoятo рaзпoлaгaт читaтeлитe ни, влacттa ce пoдгoтвя дa блoкирa бългaритe пo мecтa в нaчaлoтo нa ceптeмври, кaтo причинaтa зa тoвa e oчaквaщият ce ръcт нa зaрaзeни c кoрoнaвируc.Нe e яcнo дaли тaзи инфoрмaция щe c
204
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яки мъже, част от тях с баджове на ГЕРБ, нападнаха брутално и блъскаха безнаказано и без да им бъде попречено от никого журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова.Телефонът й, с който снимаше сбирката на актива на партията на Бойко Борисов в "София тех парк", няколко пъти беше изтръгнат от ръцете й и захвърлен надалече от агресивен младеж без бадж пред безучастните погледи на останалите мъже с обозначения, че са от ГЕРБ. МВР още не е задържало нападателя.Безпрецедентната агресия се вижда на два видеоклипа, заснети от журналистката Генка Шикерова и от самата Паунова. На записа на
203
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един осъждан за лъжи и неверни твърдения каквото и да каже няма да има никаква стойност. Той си остава доказан и осъждан лъжец.
202
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ не е партия а мафиотски тумор.
201
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо им плащат, а после се разграничават. Шизофрения!
200
7
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Кво стана с оня свинчо с гладната стачка,че нещо се притесних за него:):):):)Жив ли е?:):):)
199
6
 
7
 
! Отговори
:) преди 3 години
Пълни глупости. Това са псевдо мутричките от ГЕРБ. В нормалният свят такива са по затворите, в Бантустана са "елита на Партията" по думите на главната мутра на Републиката - Тиквун Прости.
198
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е нали се вижда на репортажа на Генка как идва една гербаджийка и го изгони единия,явно беше няквъ организатор хаха
197
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази сбирка днес си беше пореден опит за старт на гражданска война, защо иначе ще изтипосаш горките хорица на 35 градуса слънце да мърмориш 20 мин пълни безмислици. Много се надяваше да стане въргал за да има за какво да се хване. За щастие ние не сме толкова умствено изостанали колкото средно статистическия гербер. Няма да стане баце! ОСТАВКА !!
196
8
 
8
 
! Отговори
Нострадамус преди 3 години
Скоро ще се търкалят глави по площадите. Борисов ще започне Гражданска война срещу народа си и ще иска властта поне до 2030 г
195
5
 
8
 
! Отговори
Ич не са от ГЕРБ, преди 3 години
САмо дето са с баджове на ГЕРБ и са се цанили за разсилни да късат билетчетата на входа на сборището..Това сами, доброволно го правят, само и само да провокаторстват..а, и нецезурните думички са ги чули от ония записи, дето един глас като Баце им ги говори...
194
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те се отричат от децата си и майките си от тези мутри ли няя се отрекат. Хаха
193
2
 
9
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Тоа младеж е слаба ракия:):):)Ако беше Пепи Кърджилов щеше да вие на фалцет Боли мееееее,боли меееее,много ме болиииииии:):):)
192
4
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До аз-ътА познаваш ли Кунг фу мастър Хаджи Генчо?:):):):)
191
8
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
ако действително тоя не е от Герб, за което се съмнявам - тогава Черепа наистина бавно-бавно стяга примката около Борисов. Полина Паунова е журналист от Свободна Европа, което е 100% АМЕРИКАНСКА МЕДИЯ спонсорирана от ам. правителсто. Малкото на снимката би неподходящата жена. Още днес ам. посланник е пуснал нота до държ. департамент. Тва не е като да набиеш леля от Пазарджишки новости. Борисов е пътник.
190
6
 
9
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Чакайте сега,другарю Борисов!Тя самата демонстрация,на сбирката на ГЕРБ,по време на протест срещу ГЕРБ,си е ПРОВОКАЦИЯ...Иначе казано,опит за гражданска война!!!Така направихте и на оня плаж,край летните сараи на Доган,но те хорицата накрая се разпрегръщаха,мирно и кротко!!!