ГЕРБ се разграничи от провокатори, нападнали протестиращи и журналисти

От партията заявиха, че призовават разследващите да разберат кои са
Обновена: 5 авг 2020 17:09 | 5 авг 2020 15:00, Веселина Йорданова
341

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ се разграничи категорично от действията на група провокатори на националната конференция на партията, която се проведе днес.
Още по темата
От пресцентъра на партията пишат, че нямат нищо общо с групата, които предизвикаха сблъсъци и напрежение.

"Членовете и симпатизантите на ГЕРБ през цялото време демонстрираха мирните си намерения и не провокираха агресия. За съжаление платени провокатори пробиха охраната на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, така и с протестиращите граждани. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти, съобщиха от партията.

Настояваме разследващите органи да разкрият всички факти и обстоятелства около днешните сблъсъци и виновните да понесат отговорност, пише още в съобщението до медиите.

ПП ГЕРБ не е наемала допълнителна охрана за форума. Охраната бе осигурена от София Тех Парк, уточняват от партията.

По време на конференцията младежи с добро телосложение взеха и изхвърлиха телефона на журналистката Полина Паунова, протестиращи също се оплакаха, че са били бити от същата групичка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
7
 
5
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
ГЕРБ - с ЮМРУЦИТЕ към прогрес!
188
7
 
8
 
! Отговори
гневен мъж преди 3 години
Идва-а-а,идва затвора гробаджии!Няма да ви се размине.***,***,и банкянски тиквеници.
187
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
явно всеки един симпатизант на герб е импотентен или с умствен капацитет на стелка за автомобил, няма друго обяснение да подкрепяш партия която води тих геноцид над народа си и оставя децата без бъдеще ...
186
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** да се чете шампоан..
185
5
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Познавам манталитета на тва на снимката. Обикнвено прости момчета от крайните квартали с много високо ниво на тестостерон, което ги избива на изпотяване и агресия. По склонни са към инфаркти и инсулти (яко !). От друга страна-глупави, примитивни и тва ги побърква. Вииждат яките коли, хубавите дрешки и знаят, че няма да имат. Част от тях се ориентират към наркораспространението, други към ММА. Но последните са търсени за сериозни поръчки. Тоя е *** дето скача на жени и слабаци.
184
6
 
11
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Помислете добре. Дойде ли Корнелия или Киро Добрев на власт, или пък " Да, България ", Бойко със свещ ще го търсите. " Да, България " е партия на най - едрия капитал в София. Тя не се интересува от обикновения човек. Даже предпочита, да го няма и не го крие. Мислете добре, какво искате. Щото от " алтернативата " на Бойко, няма да останете доволни и ще съжалявате.
183
5
 
9
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
След малко ше броиме хората на протестчето:):):)
182
3
 
9
 
! Отговори
Хубав дъжд вали преди 3 години
Над София... Да им занесе *** на хрантутниците от жълтите павета... Че смърдят от километри..
181
8
 
7
 
! Отговори
На кого преди 3 години
На кого ни оставяш Бойко. Кой ще ни плаща да пишем фалшиви възхвали за Тиквуций - повелителя на западните Балкани, кой ще им го такова с двеста, кой ще усвоява скъпо струващи пътища, кой ще печели държавни поръчки, как ще си строим вили без пари, как ще си купим още 10 апартамента.
180
5
 
11
 
! Отговори
Гадове преди 3 години
Да увиличават с 30% заплати по време на криза и то на не работеща многобройна администрация е подкуп и подигравка с народа.
179
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко се разграничи от личната си охрана от своята фирма:D Циркаджия!!!
178
6
 
15
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Много са хубави кадрите от побоя. Гледайте ги по БТВ:Баце говори за демокрация, а отзад прибиват мирни протестиращи :)))))))) :))))))))Видими Резултати - ГЕРБ!
177
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гербера си вкара автогол с тая охрана :) смешници
176
8
 
16
 
! Отговори
Защо преди 3 години
Какъв беше смисълът на това партиино събрание, за какво се събраха... Да си кажат сбогом ли?
175
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече ще гласувам само за ГЕРБ!
174
6
 
15
 
! Отговори
до 186 преди 3 години
Как да ги хване като той ги е пратил?!?!Наистина ли вярваш, че ако бяха истински провокатори, нямаше да бъдат изолирани , неутрализирани и заловени за секунди, за да може Баце да ги развява като знаме няколко седмици... Това са изпратени от него хора, и кокошките на село го разбраха, само платени , заблудени или луди, биха го отрекли!!!
173
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Превратът на Тримата *** и Черепа не успя и сега беснеят.
172
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахах толкова сте жалки герберчета, че вече дори не може да тролвате , *** ите ви кратуни не могат да измислят повече от предварително зададените ви реплики от севда. Накрая ви е казала "връщайте им със същото каквото ви кажат, вие сте комунисти - не вие сте комунисти, вие сте платени, не вие сте платени" хахаххаа бетер детска градина сте. Ама кранчето скоро спира ще трябва да се работи истинска работа, започвайте да мислите от сега, отваряйте джобса ...
171
4
 
16
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
По голям цирк не бях виждал,жалка картинка с жалки персонажи.
170
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията ВЪН!Псевдо патриотите ВЪН!Безпринципни неморални продажни индивиди като Сачева И Биков ВЪН!Долу Хунтата, на еднокнижника разсипник на България!И децата ви ли искате да живеят с мечта да станат мутри или плеймейтки?!!Всеки подкрепящ мафията ГЕРБ е престъпник и родоотстъпник!Такива хора винаги е имало, както под турско робство, навсякъде е имало поставен биологично роден българин, превърнал се в турска ***, да доносничи срещу своите.Това сте вие днес. децата ви ще ги е срам!!!