Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила

Барикади няма да бъдат премахвани с насилие
Обновена: 10 авг 2020 17:40 | 10 авг 2020 13:11, Веселина Йорданова
638
Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е раазпоредил да се разговаря с протестиращите и да се търси диалог.

Той каза по повод протестната ситуация, че има политически формации, зажаднели за власт и няма да ги коментира, но на протестите "има и деца 15-16-17-годишни".

Още по темата
Възхищавал съм се на генералите, които връщат децата на майките живи, здрави и не бити. Затова съм разпоредил с добро, с убеждаване, спазвайки закона, да се разговаря с тях, подчерта Борисов, сравнявайки нашите протести с тези в други държави.

Той посочи, че барикади няма да бъдат премахвани със сила, съобщава Bulgaria ON AIR.

И аз искам оставката на Радев. Всеки иска оставка на някой, коментира още премиерът. По думите му затова Конституцията и правовата държава е казала, че се провеждат избори, на които се явяват партии и те правят правителство според реда, по който са подкрепени.

Премиерът каза още, че тези, които са дошли да пречат на партийното събрание на ГЕРБ, са провокатори.

Ако на мач на Левски отиде публиката на ЦСКА, кои са провокаторите, попита той журналистите. Те това целяха, ние отидохме ли на "Позитано" или при Христо Иванов да провокираме, каза още Борисов, според когото целта е била именно сблъсък.

Премиерът отиде в Хасковско, където горят силни пожари. На място той заяви, че всички се справят прекрасно със ситуацията и "са свършили работата както трябва да я свършат". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
432
0
 
3
 
! Отговори
Левски - Берое преди 3 години
0:2
431
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Натикаха всички в затворите, конфискуваха им къщите, колите и фирмите. Сега видиш ли Бойко бил диктатор :) Много плоско силоваци. Като мозъка ви.
430
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоКолко човека протестират?
429
20
 
8
 
! Отговори
Agent provocateur преди 3 години
Борисов, покажи поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца, а не яичници! Подай си оставката!
428
12
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Тиквун заповеда:-"Да са говори с протестиращите,да са не бият!"..А това,че протестиращите искат НЕГОВАТА оставка и тая на държанките от Харема му е нещо,което "НЕ ГО ЗАСЯГА"....-"Приказвайте си,нема лошо!..Зер секо чудо-за три дни"....не е ли симпатяга?
427
6
 
5
 
! Отговори
на снимката преди 3 години
На снимката: Баце играе на джобен билярд пред публика!
426
5
 
12
 
! Отговори
1 преди 3 години
пРецедента изказа ли се вече за "протестърите" след като излезе наяве как ВИС в лицето на неговия съветник, и СИК в лицето на Маджо организират метежа?Всъщност, каза ли кога самия той мисли да подава оставка?
425
11
 
8
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 3 години
Какъв диалог с турбо-злодея Борисов? Да му слушаме ругатните и псу*ните ли? Благодаря, вече ги чухме!
424
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стил Жириновски ! Добре се учиш баце
423
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ е душевно боленТЕБЕ И ТИЯ КОИТО ТЕ ОДОБРЯВАТ КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ,ГЛЕДАМ МНОООГО БОГАТИ СПОНСОРИ ИМАТЕ,ВАСИЛЕВ,ЧЕРЕПА,МАДЖО,ВИСАДЖИЯТА А ШАФЕРКАТА ВИ ВОДИ С ВДИГНАТ ЮМРУК,МАЯ И КОРНЕЛА СА ЗА ЦВЕТ ГЛУП...АЧКИТЕ!!Ей ВИЕ ОТ *** излязохте не просто полезни ***..оти А ТОТАЛНИ ***..ОТИ!!Праскайте сега минуси....
422
5
 
12
 
! Отговори
правова държава преди 3 години
ВСИЧКО ПО РЕДА И ЗАКОНА: - " СДВР внесе в прокуратурата доказателства за вандалите от "Орлов мост". Затова организаторите са в паника и истерия заради проваления пуч...Освен записи на поразиите, които буквално разрушиха знаковото кръстовище в София и околностите с изкъртени пейки, кашпи и бетонни постаменти, от полицията са установили и самоличността на хулиганите, причинили тежките щети. Доказателствата ще бъдат подкрепени с точните имена на рушителите "...
421
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Шефадо Шефа от 458,а из другата част от населението сумати хора ще измрът от радост
420
15
 
11
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Борисов отива към печален и срамен залез !Но така е с всеки , който се гаври с народното доверие!Даже има наглостта да се сравнява с Президент Радев!Борисов , дори да те гръмнат сред София, 95 % от твоите съпартийци ще се радват и пируват!
419
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако небъде публикувана снимка на която Борисов с кофа вода и лопата рине и гаси днешните актуални горски и слески пожари, Университета по Пожарникарски изследвания да му отнеме ПиЕйчДито-пожарникарско и пагоните груханалски
418
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 453Казваш, говори си Бойкикев с някакъв натрапник, и от нищото .... МАДЖО!
417
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След СНОЩНИЯ РЕЗИЛ НА РИСТО УМНОКРАСИВИЯЗАЩО ОЩЕ ИМА ЛЕШ..ПЕРИ ПО УЛИЦИТЕ,ЗАЩО НЕ СА ПО АРЕСТИТЕ??Работата Е ЯСНА като бел ден!!Кой води преговори с терористи и анархисти когато може да ги насмете за 5 минути??Борисов думи нямам,какво вършиш.
416
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво Бойко одменя да се замени с говорене. Те момчетата и мъжете от Полицията си мълчаха, кроко с леки забежки тва онова, ама са да им нарежда да говорят, баз да об'ясно с кого, за какво, колко и от кога до кога да говорят, да не земат па те сопите и да одмотатана Борето тапетите
415
2
 
13
 
! Отговори
РИСТЕЕЕЕ, РИСТЕ .... преди 3 години
ТИ *** ПРОТЕСТА ,БЕ....ХЕА,ХА,ХААААААААААА...ЗАД ТЕБЕ , Я ЩО МУТРИ ,БЕ. РИСТЕ .....ЧАК МАДЖО СИ КАЛЕСВАЛ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!ЩО ТАКА , БЕ БОЙКИКЕЕЕЕВ....??!!!!
414
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, щом имаш значи няма проблем да говорим за записите с Маджо-----Да, какво за "записите с Маджо".Някой си се натрапва на Хр. Иванов и без връзка с разговора, съвсем извън контекста, казва "изключил съм си телефона, защото оня се обадил на Маджо". И какво трябва са следва от това?
413
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като участници в коалиция в която се прокламира еднополовата любов кога Ристо и Маджо ще се вземат официално,хайде че сватовете нямат търпение, Божков кумът,Василев кумицата,Гадев шаферката дето вее байрака,ДС ченгета и ВИС аджиите,Маямата и другарката Корнела.Не забравяйте и главанака от Плевен!!Горичиво,горчиво,горчиво.....ОСТАВКА ,ОСТАВКА,ОСТАВКА !!!!!

Спонсорирани публикации