Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила

Барикади няма да бъдат премахвани с насилие
Обновена: 10 авг 2020 17:40 | 10 авг 2020 13:11, Веселина Йорданова
638
Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е раазпоредил да се разговаря с протестиращите и да се търси диалог.

Той каза по повод протестната ситуация, че има политически формации, зажаднели за власт и няма да ги коментира, но на протестите "има и деца 15-16-17-годишни".

Още по темата
Възхищавал съм се на генералите, които връщат децата на майките живи, здрави и не бити. Затова съм разпоредил с добро, с убеждаване, спазвайки закона, да се разговаря с тях, подчерта Борисов, сравнявайки нашите протести с тези в други държави.

Той посочи, че барикади няма да бъдат премахвани със сила, съобщава Bulgaria ON AIR.

И аз искам оставката на Радев. Всеки иска оставка на някой, коментира още премиерът. По думите му затова Конституцията и правовата държава е казала, че се провеждат избори, на които се явяват партии и те правят правителство според реда, по който са подкрепени.

Премиерът каза още, че тези, които са дошли да пречат на партийното събрание на ГЕРБ, са провокатори.

Ако на мач на Левски отиде публиката на ЦСКА, кои са провокаторите, попита той журналистите. Те това целяха, ние отидохме ли на "Позитано" или при Христо Иванов да провокираме, каза още Борисов, според когото целта е била именно сблъсък.

Премиерът отиде в Хасковско, където горят силни пожари. На място той заяви, че всички се справят прекрасно със ситуацията и "са свършили работата както трябва да я свършат". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
392
3
 
7
 
! Отговори
маджо не маджо преди 3 години
Ако се стигне до оставка най-- важен става Радев ,тогава ще стане ясно какъв е Радев ,защото тогава по действията му ще го разпознаем става ли за държавник или не ...А Маджо и мн. други като него щом разполага със средства , ако има интерес ще намери начин да инвестира във хора където им е угодно ....това е нашата държава ,парите са във разни хора ,които велик Винету ги бил унищожил ,па сега го е страх !
391
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Внезапно нямате мерак за записи, а?------Напротив, имам огромен мерак за записи.
390
2
 
3
 
! Отговори
Изгоря преди 3 години
България това е братя.
389
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направил бил герберът магистрали------Това му е задължение и за това му се плаща заплата.Това е минимумът, който дължи на хората и не оправдава престъпленията му.
388
5
 
11
 
! Отговори
правова държава преди 3 години
ВСИЧКО ПО РЕДА И ЗАКОНА: - " СДВР внесе в прокуратурата доказателства за вандалите от "Орлов мост". Затова организаторите са в паника и истерия заради проваления пуч...Освен записи на поразиите, които буквално разрушиха знаковото кръстовище в София и околностите с изкъртени пейки, кашпи и бетонни постаменти, от полицията са установили и самоличността на хулиганите, причинили тежките щети. Доказателствата ще бъдат подкрепени с точните имена на рушителите "...
387
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 424Внезапно нямате мерак за записи, а?8-)
386
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво общо има, че някой споменал името Маджо? Пак си разиграваме номера от селски вечеринки. Веднага се изградиха хипотези, дето да вкарат човека в затвора. Да припомням ли какво Борисов казва за Гешев в записа? Там що не градите хипотези?
385
6
 
7
 
! Отговори
доброволно няма преди 3 години
Да подаде оставка ,защото не може да се договори ,че няма да бъде преследван той и другите най-- важни за него ! Договори ли се нищо не го бърка и от политиката да излезе.....
384
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тулупа е стар комунистически кадър и всички номера, както и начин на управление като такъв са му ясни и ги прилага. Тогава имаше друг съюз сега е ЕС, но мафията си е една и съща, предавана от поколение на поколение, но за съжаление е на гърба на целия нормален бг народ. Като се започне с неговото отстраняване така трябва да се продължи с всичките престъпници които ни докараха до всичките най-зле в ЕС.
383
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страх ги тресе герберчетата, в паниката си не знаят вече и какви ги говорят.
382
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И маджо и баджо, и който да е , другари гербави комунисти, само кожодерите гербави да не са. Със сигурност ще бъдат изметени, каквито и циркови номера да творят. 11 години разруха и бандитизъм стигат.
381
11
 
7
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
БАНКЯРЕЦА ИСКА ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ .ЛУКАШЕНКО ВЕЧЕ ..ШЕСТИ .НА ТИКВАТА МУ ТРЯБВАТ ТРИ ПЕЧАТНИЦИ .... КОСТИНБРОД .
380
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щял да преговаря с протестиращи. Защо не отиде сам да разговаря с тях? Явно не се усеща още, че вече е история и че ще носи отговорност за цялата разруха и разсипия.
379
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направил бил герберът магистрали, дал на пенсионерите. Най-голямата лъжа. Взима от по-богатите пенсионери и раздава на по-бедните. Това е номерът. Хиляди пенсионери са ощетени от тавана на пенсиите, което си е чист грабеж. Тоест-на младини са се осигурявали хората на максимума, гербавите ги крадат и на старини им дават минимума-тавана. Милиони лева. По празниците-отново номера на хитреца-Реже от "богаташите" пенсионери и дава по 40 лева на тези с по ниските. И тръби крадецът, че дал бонуси.
378
8
 
15
 
! Отговори
чистота ще ги измете преди 3 години
Тия протести станаха като купчините тор по пътя, свикваш с тях, заобикаляш ги и продължаваш.
377
11
 
8
 
! Отговори
ФамилнаМафия преди 3 години
Борисов си разкара крадливата фамилия навреме. Сам усеща че камъни ще има за трети път.Народът идва да иска сметка на Борисов.
376
12
 
13
 
! Отговори
Барба Ганьос преди 3 години
Човекът е с психически отклонения.Няма смисъл да се слушат бръщолевенията.Специалисти да му помогнат.
375
10
 
13
 
! Отговори
681 преди 3 години
А бе тоя на,х,ален пр,ост,ак ,защо е още по пътищата и дава акъл който го няма? Че и претенции има !
374
12
 
16
 
! Отговори
до 403 преди 3 години
никога не съм гласувал за Борисов.Но тоя път ще гласувам.Интересно е, че винаги когато подаде оставка всички *** ни обясняват, че това вече му е края.А като спечели за пореден път почват да се вайкат как имало фалшификации.Нали гледам - всички партии купуват гласове, Д не говорим, че толкова помия се изля от кого ли не, толкове псувни понесе този човек и да сега няма и един който да е санкциониран за това.Не знам дали помниш какаво направи Станишев, когато имаше протести.
373
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
наи кротките овце в европа ако беше в гърция или франция испания досега одавна да са си подали оставката но тука може освен блеене не виждам друго от тъй наречените протестъри така ако продължавате ще влезнете в книгата на гинес за наи дъгото искане на оставка ако не сте влезнали вече де