Борисов: Направил съм магистрали колкото всички други премиери!

Министър-председателят имал интересни решения, които да обяви тези дни
Обновена: 11 авг 2020 12:40 | 11 авг 2020 12:39, Веселина Йорданова
1037
Борисов: Направил съм магистрали колкото всички други премиери!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прмиерът Бойко Борисов разкритикува опозицията при проверката на магистрала "Европа".

Програма на политическа партия - да влязат в парламента, сиреч да вземат депутатските заплати. Кой ще строи, кой ще работи, кой ще взема тежките решения, попита Борисов.

Още по темата
Премиерът каза, че е подготвил интересни решения, които ще обяви в следващите дни и с тях хората щели да се успокоят.

"Те са тежки решения, за разлика от тях, където събират CV-та. Винаги като имаш решения и си наясно със себе си, е лесно, другите да му мислят", каза Борисов, който обикаля трасето с джипа си.

Движението тук беше един паваж, хората протестираха, че не могат да вървят и само за месеци - новото трасе. Максимум месец е необходимо да се довърши от нашите герои на социалистическия труд, пошегува се той.

Борисов на няколко пъти коментира строителството на аутобана: "Армия от валяци и багери".

Направил съм колкото всички други премиери магистрали, отсече той.

Остави хората да коментират, тези, които се движат, репликира премиерът зам.-регионалния министър Нанков, който заяви, че Мая Манолова коментира властта.

Премиерът заяви и че по цялото Черноморие са изградени пречиствателни станции.

Представяте ли си какво е било Черно море преди нас, попита Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1037
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
841
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анатема на всички политици
840
2
 
3
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Mеглена дай кординати знам,че си търсиш някой
839
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е е Борето да подпише Окръжно номер 5-две и ЗЗД и да почнат, свинарници има, ще ги потегнат, до всеки бетонен възел да изкопат огромни ями - и че да зарият тва дет не стаа за звинките у големио роф и гнети.
838
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ще изколи хората бе?И дали мафията Гроб точно ще ни пази?Вие ненормални ли сте бе?Тая шайка унищожи бъдещето на децата ни!
837
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора,събудете се,тук не става дума за партии или строежи или кой крив и кой прав,тук става дума за гражданите на България,че ще бъдат изколени като прасета,ако ГЕРБ паднат от власт,не случайно ви сложиха бесилка на площада със знак "път с предимство" , не случайно сложиха бомба под краката на паметника на цар-Освободител,не случайно беше червената боя по парламента и съда,т.е означава унищожаване на ДЪРЖАВНОСТТА,не случайно се развяват черни знаменаПомислете си какво правите и за кой гласувате
836
7
 
10
 
! Отговори
Ха-ха-ха. преди 3 години
Хубав, лош, какъвто и да е, ще се наложи да го..." коментирате" поне още 2 мандата....Факт.
835
3
 
8
 
! Отговори
Скачай Баце преди 3 години
По действителен случай!!!!!Бай *** прелитайки над територията казва на Севда..."Абе Севи, ще взема да хвърля една пачка евраци та да зарадвам некой пенсионер"....А Севда му рекла: "Ама Буби не чуваш ли народа, ако ти скочиш сите българе ще се зарадват!!"Скачай Баце, зарадвай матряла!!!+++++!
834
2
 
2
 
! Отговори
До тонката преди 3 години
Наш.И.бай и Чебурашката от мен. Ама ти пък беше обратен и са пазиш за Вожда.
833
8
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
На протестчето и днес пак 1000 човечета,а аз отивам на Златна Рибка на 365 да допиваме с компанията:):):)Утре или Четвъртъка една яка разходка с яхта от сутринта до когато си поискаме:):):)
832
2
 
7
 
! Отговори
Абе строи човека преди 3 години
Къщата на бай *** в Гърция!!!!!https://afera.bg/източник-от-бтв-корупцията-на-бойко-бо/
831
1
 
9
 
! Отговори
До 888 преди 3 години
Светът да не почва и свършва с Бойко? Време му е да се пенсионира,скоро ще го хване склерозата. Тъй ли няма други по-млади и знаещи хора от един пожарникар? Поне знаят английски.
830
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направил вика магистрали колкото всички други премиери....И открадна колкото всички взети заедно досега, че май ги и задмина, а???
829
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До генчоГенчо ти пък, кога успя да изтрезнееш, че почна и тук да пишеш, това което фъфлиш в кръчмата?
828
9
 
7
 
! Отговори
До 890 преди 3 години
Ама ти наистина си много наивен. Фирмите дето печелят конкурса да асфалтират как са едни и същи при положение,че правят некачествени пътища всяка година? Това са фирмите на Бойко,които дружно си крадат от парите на Европа.Виж какво направиха с улица ,,Граф Ижнатиев"!Цяла година една улица ремонтираха и след ремонта пак за ремонт. 2 месеца се хвалиха с някакви плочки дето се изтрита след първия дъжд.Вместо метални колчета,сложиха някакви малки камъни, които след седмица бяха ритнати от пияна жена
827
7
 
6
 
! Отговори
До 888 преди 3 години
Ако падне ГЕРБ,народът ще се отърве от кръвопиеца Боко. Ей това ще стане. Дори Дилян Пеевски дето даде 100 000 дарение за борба с корона вируса, не ми те вижда толкова крадлив и алчен. Може би защото се е родил богат?
826
5
 
8
 
! Отговори
Stiling 885 преди 3 години
Стига с тия пари от Европа! Да парите от Европа са пари от Европа! Ако ти ги дадат какво ще построиш ти? Метро ли? А труда и организацията на хиляди хора да проектират, възложат, очуждат, възложат, построят,съгласуват, тестват, въведат и узаконят пак от Европа ли? По добре ли ще ти е да платиш ти от твойте данъци метрото, и тогава ще го признаеш ли за чиста заслуга на Бойко и правителството построяването му! Много е прав Бойко в едно "*** Материал"! Парите не строят метро само финансират!
825
2
 
3
 
! Отговори
До 874 за пешеход.зо преди 3 години
Пешеходна зона за Витошка ли? Дето собствениците на заведения окрадаха метри още от улицата . В София освен в Борисовата градина, Заимов,някой друг парк,или воловете,НЯМА пешеходна зона. Пред блоковете в повечето квартали е само бетон и коли. Давам за пример Младост 4. Единственият парк е Бизнес парка.
824
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 874Проблема не е БСП,проблема е друг,готвят ви касапница,ако ГЕРБ паднат от власт,а не че ГЕРБ са идеални или грешни.Нямате си представа какво ви чака,ако ГЕРБ падне от власт,това ще убие България окончателно.
823
2
 
5
 
! Отговори
до 874 преди 3 години
минималната заплата не е 680 лева,явно не я плащаш ти,летящите крепости платени лани ще се приземят 2023,днес търсим подводници,втора употреба и правова държава иправораздаване-забрави,крадене на корем и славни корумпирани министри и депутати си спомни и безброй калинки за вярна служба настани!За другото-виж протестите и погледни
822
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влезте в ПИК и вижте кой стои зад протестите,накрая ще стане така,че всички граждани ще бъдат измамени,но това е най-малкото което ще преживеят,чака ги ада и масови убийства,ако ГЕРБ падне от власт,бесилката не беше сложена случайно на площада със знак "път с предимство" и ви готвят украински сценарий,глу.паци!