Борисов: Направил съм магистрали колкото всички други премиери!

Министър-председателят имал интересни решения, които да обяви тези дни
Обновена: 11 авг 2020 12:40 | 11 авг 2020 12:39, Веселина Йорданова
1037
Борисов: Направил съм магистрали колкото всички други премиери!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прмиерът Бойко Борисов разкритикува опозицията при проверката на магистрала "Европа".

Програма на политическа партия - да влязат в парламента, сиреч да вземат депутатските заплати. Кой ще строи, кой ще работи, кой ще взема тежките решения, попита Борисов.

Още по темата
Премиерът каза, че е подготвил интересни решения, които ще обяви в следващите дни и с тях хората щели да се успокоят.

"Те са тежки решения, за разлика от тях, където събират CV-та. Винаги като имаш решения и си наясно със себе си, е лесно, другите да му мислят", каза Борисов, който обикаля трасето с джипа си.

Движението тук беше един паваж, хората протестираха, че не могат да вървят и само за месеци - новото трасе. Максимум месец е необходимо да се довърши от нашите герои на социалистическия труд, пошегува се той.

Борисов на няколко пъти коментира строителството на аутобана: "Армия от валяци и багери".

Направил съм колкото всички други премиери магистрали, отсече той.

Остави хората да коментират, тези, които се движат, репликира премиерът зам.-регионалния министър Нанков, който заяви, че Мая Манолова коментира властта.

Премиерът заяви и че по цялото Черноморие са изградени пречиствателни станции.

Представяте ли си какво е било Черно море преди нас, попита Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1037
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
821
4
 
5
 
! Отговори
До 874 преди 3 години
Първо за американските самолети платихме 1 млрд. накуп. Да не мислиш,че беше дарение? Метрото с пари от Европа се строи. Още не е завършено. И да ти кажа по времето на Станишев България се беше стабилизирала. Обикновените хора живееха много по-добре от сега при Банковото 10 годишно управление.
820
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е тотално умопобъркан. Мисли си, че е единственият политик на земята. В ГЕРБ може и така да е ситуацията, но извън ГЕРБ е друго.
819
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както за пореден път виждате троловете против Борисов... Просто немогат да се борят с Факти. Едно и също само убиди и напатки.Какъв е извода? Елементарни хора с интереси да го няма. Един няма да посочи, какво се е направило преди Борисов... Тишина.... Глътват бастуна.
818
2
 
2
 
! Отговори
До 184 преди 3 години
Ще сложи младия премиер с харема обикновен човек, но различен само той ще промени държавата другите ще я крадат , той няма да я краде а ще я промени безпартиен с нова партия
817
1
 
5
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Как решихте и как сметнахте колко точно е откраднал? От новото метра в София сигурно е откраднал половината и взел комисионна от Сименс за новите влакчета? Материала бърка кражба с печалба на строителната фирма!Ако от проект за 100 милона фирмата не изкара 20 милн чиста печалба няма за какво да работи! Ядове, срокове, проблеми документи, съгласувания разправия с шофьори, багеристи, чиновници!Материала иска да му построят без печалба, в срок, качествено и с 10 год гаранцияЕ НЯМА КОЙ ДА СЕ ХВАНЕ!
816
3
 
5
 
! Отговори
Бойко замисли се преди 3 години
Много ,,хубави" магистрали,че затова през ден катастрофа. Не искам да съм ло.ш пророк,ама само малко дъжд да падне и си е риск да се пътува. За турските тирове,Бойко им измисли друг път,все се обръщат на Тракия. България е с най-много жертви по пътищата. Ако магистралите бяха без дуп.ки и качествени при ло.ши климатични условия,много катастрофи щяха да се избегнат. Не всички шофьори са мутри или пияни като карат. Бойко защо не помисли за това преди да се хвалиш
815
3
 
5
 
! Отговори
генчо преди 3 години
Все си мисля,че този пръв и охранен ***,колкото крадлив,толкова и безочлив БойкоБорисов,чете ли или срича на това дето хората му пишат!Отивай си и вярвай,че си на прав и единствен път!Цялата ти крадлива и доволна пасмина е вече с теб!Затвор и позор!
814
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е забавно, когато тро'лове с 2 пръста чело хулят Бойко....Обувките му да лъскате... и за това едва ли ставате...
813
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държава не може да фалира ей така, дори *** го знаят :)) *** пример Гърция, верно, не са от Източния блок, но и те са си комунисти, по своему разбира се :))))
812
4
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Че съдейки по изчезналите пари и качеството, трябва и да е откраднал колкото всички други премиери....
811
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво е направил Борисов ли?Метро в София, пешеходна зона в София, синя зона на всякъде, тангенти в село София. Всички големи градове се оправят инфраструктура, пречиствателни станции, минималната заплата е 680 лв преди 15г беше 250лв. Май, нови самолети, нови вертолети, нова техника за гранична полиция, ограда за мигрснри и куп други. Я сега ти кажи, какво направиха БСП до 2009?Чакам
810
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти май не си е час. Ква държава в фалирала. Той човека, какво е виновен че целият свят е блокиран. Голям отворко си в чата. Айде измисли, нещо да станем богати. То тука само бля бля бля всички сте големи играчи :)
809
4
 
4
 
! Отговори
До 844 Тонката преди 3 години
На любимата ти Чебурашка й пука за Крим. На българите хич.
808
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До ВидевДосега какво направиха другите, не че селянина Бойко направи ремонта на ремонта, но....:) Той си е ***, за това няма спор, но...е нарцис, това вече е опасно за демокрацията, доколкото я има разбира се :))
807
5
 
5
 
! Отговори
kory преди 3 години
Този вече отдавна не е в час!Държавата фалира през октомври,а този говори за магистрали!Ами кажи,колко си откраднал и накъде пътуват гробарите?Смешен,тъжен итолкова не симпатичен!Повече от месец ти искат поставката,няма страшно,знаем със сигурност ще я подадеш!Остани бунак и се радвай,като тъжен ***!
806
2
 
5
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Уф тоя единственото което знае,е да се хвали. Нищо не е направил. Дори не останаха хора дето да го хвалят.
805
1
 
3
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Видев, за теб ако е безразлично кой ще ти се напъха таз нощ под чаршафа и ще ти раздруса диференциала, за нормалните хора не е! Всеки избира кой да го води и представлява и желателно е това да не е подобен ***! Иначе, за теб разлика няма , стига да ти свърши работа !
804
0
 
3
 
! Отговори
До 864 преди 3 години
Видев,скоро ще дойде видов ден.Вервай ми.
803
2
 
10
 
! Отговори
До Видев преди 3 години
И какво толкова е направил Бойко освен да краде? Тия пари за магистралите са от Е.С.Да не мислиш,че са от чекмеджето му? В историята ще остане като най-крадливия премиер. Бай Бойко тръгнал из Европа. Затова гърците преиздадоха ,,Бай ***" и на корицата са сложили Бацето.
802
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"представяте ли си какво е било черно море преди нас",попита Борисов.Било е бяло,ти го направи черно.Така харесва ли ти?Поредната бокова безмислица.