Гешев обсъди с прокурори атаките към съдебната власт

Главният прокурор се срещна с окръжните обвинители в Добрич, Силистра и Разград
11 авг 2020 21:25, Красимир Ангелов
26
Гешев обсъди с прокурори атаките към съдебната власт
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев обсъди приоритетите на прокуратурата до края на годината с прокурори и служители от окръжните прокуратури в Добрич, Силистра и Разград.

Заедно с временно изпълняващия длъжността директор на Националната полиция старши комисар Николай Хаджиев и с апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров, обвинител номер едно разговаря и с наблюдаващите прокурори по досъдебните производства за две разкрити убийства, съобщава БНР.

Посещението е част от продължаващата обиколка на главния прокурор в петте апелативни района на страната.

От държавното обвинение уточняват, че освен противодействието на конвенционалната престъпност и  условията на работа на магистратите, Иван Гешев е обсъждал и зачестилите политически атаки срещу независимостта на съдебната власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
14
 
7
 
! Отговори
СТРАХ ОТ ЗАКОНА !!! преди 3 години
"Вече няма недосегаеми! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe на ГЕШЕВ, както и НОВИНАТА за приемането на България във Европейския Валутен Съюз, станаха повод и белязаха началото на спонтанните граждански протести оглавени от натресеният ни от Москва и КГБ уж български президент..
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На този снимката трябва да се гледа с маска за електрожен ...,много му свети главата