Протестиращи призовават за още блокади

Възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет
Обновена: 11 авг 2020 22:01 | 11 авг 2020 22:00, Петя Славова
280

За още блокади в страната призоваха инициаторите на протестите под прозорците на властта. В 34-тата вечер на недоволството протестиращите отново се събраха в района на Министерския съвет и Президентството, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Протестиращите отново замеряха Министерския съвет с домати и топчета за пейнтбол.

Организаторите на протеста в София заявиха, че възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет.

Остават палатките на Орлов мост, както и тези на бул. "Дондуков" и бул. "Цар Освободител

Антиправителствени протести има и на други места в страната. Във Варна протестиращи възстановиха палатковия лагер пред общината и това доведе до нови задръствания и хаос в морската столица.

В Плевен за втори път се организира автошествие. Участниците в него минаха през централни улици в града със звукови сигнали и с искания за оставката. Шествия имаше и в Габрово.

Утре се очаква протестът в триъгълника на властта да започне още в 10:00 сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
9
 
! Отговори
До 176 преди 3 години
Като си платиш данъка и всичко останало, може и да поискаш нещо от държавата.Дай ми 50% от заплатата си, както и всички българи и ела пак да говорим за децата ни.
110
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 172 Май на представа си нямаш , какви пари се заделя за едно дете с тежко заболяване в нормалните държави и въобще за хората с трайни увреждания , защото има деца доживяват до над 25 години . Ще ти стане направо лошо .В България нищо не е . Като се започне от парите , които влизат директно в семействата и се стигне до центрове за социализация , рехабилитация , здравни грижи и т,н
109
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 172 Ами да беше написал това , а не да ми се ревеш кви пари взимали майките на деца с 100 процента инвалидност . Пък за здравите - нямало Ама смятай , на какво са били подложени тези хора , за да прибегнат до такива крайности Ако не си се сблъсквал в живота си да гледаш болен човек , си имаш някакво извинение за мисленето си . Знаеш как е - " ситият на гладния не вярва " , перифразирай си я за случая поговорката
108
2
 
13
 
! Отговори
ДО168 преди 3 години
Използването на деца за политически цели и облаги В ЦЯЛ СВЯТ е престъпление. А ти извърташ нещата
107
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 166 как кой , Борисов се гаври с хората В неговите правомощия е да премахне палатките
106
1
 
1
 
! Отговори
А преди 3 години
НАТО
105
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До нормален българин 163 определено си обратното на нормален Само човек , чиито 2 мозъчни клетки са във ваканция , може да завижда на хора с увреждания - кви пари били взели , кво не били взели Ако ти предложат 1млн би ли се съгласил да се смениш с човек с 100 процента инвалидност - за седмица да кажем ?Или да гледаш години дете с ДЦП . Примерно месец А после си представи 20 години подобно ежедневие
104
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вървете дремнете бре герберски михлюзи,или ще спите утре по държавните бюра?
103
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицемерието на герберите няма край. Днес Бойко от джипа обвини Хр.Иванов, изопачавайки фактите. Четете утре за подарената му от Шиши огромна къща в Гърция.
102
4
 
9
 
! Отговори
нормален българин преди 3 години
имат право,протестират!за мятането на яйца и домати се съмнявам че имат право,но полицията ги търпи!обаче като прочета или чуя за маините майки дето системата ги убиваланаправо ми се повръща! тяхното е наглост и безочие,още пари искат!на майките с нормални деца пари не им ли трябват?трябва майките с нормални деца да отидат на протеста и да им се изплюят в лицата !
101
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Времето е тъкмо за избори. Докога да се търпи тая анархия и терор по градовете и да гледаме как полицията охранява нарушители на закона и бездействието на некадърниците от герб. Че то мина месец и отгоре. На какво разчитат тия гербери? Да спрат протестите? По-голяма глупост няма от това. Просто не стават. В момента ги тресе панически страх и не могат да предприемат никакви адекватни действия. Такава анархия в коя друга държава има. Посочете само една такава.
100
2
 
2
 
! Отговори
FYA преди 3 години
До Кречеталото и Катуни и КратуниСупер сте! Оправихте ми настроението! :)))))
99
5
 
9
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Сякаш не е точно сега най- подходящото време за протести. Тежка есен и зима ни очакват най- вероятно. И икономическа, и здравна криза, въпреки че последната много хора изглежда не са я още осъзнали. Наистина не можеше ли да се изчакат редовните избори пролетта? Да, повето искания са справедливи. Не знам как бързо ще ги решим, защото не виждам много свястна партия с добра програма, ама не само на хартия.. Не знам вече. Сякаш няма оправия с тази наша орисия
98
3
 
14
 
! Отговори
тримата овчари преди 3 години
стадо така се води - обещаващ му зелена трева , но не му казваш че даже и сено няма !
97
1
 
9
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Протести в страната ни е имало често и са се сменяли правителства. И тези ще отминат с не знам какъв резултат. По- важното е какво правим после. Ако още 30 години чакаме все някой да ни оправи, няма да се получат нещата. Отговорност трябва да искаме от властимащите, контрол и, разбира се, да гласуваме масово, за да се спре най- сетне с влиянието на купения и корпоративен вот. Но трябва да има и качествени политици...
96
4
 
23
 
! Отговори
А. Петров преди 3 години
Едно не мога да разбера, докога Гешев ще позволява ръководителите на този метеж да се разхождат на свобода? Разбирам демокрация, ЕС и т.н. но мястото на престъпниците и по специално предателите на Конституцията е в затвора.
95
5
 
20
 
! Отговори
Коменданте Че Говада преди 3 години
имате ли модел на тази нова система за да я видим какво представлява. Ако е тази в беларус, ами по-добре вие да вървите там и да не се връщате дано!!!
94
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви ли е срам бе. И кофите на хората от близките блокове откраднахте. КОФИТЕ !!! Толкова много сте паднали в очите на хората. Ми отидете,бръкнете вътре,наяжте се от огризките и си вървете. А вие си ги дръпнахте около палатките да си ровите сами и да плюскате. Оставихте и клошарите гладни. Щом почнахте и от тях да крадете не ми се мисли как ще управлявате и какъв грабеж ни чака
93
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чукнете в гугъля и напишете " ку-ку кукла " като изберете опцията " изображения".Ще се изненадате отбизумителната й прилика с лице на протеста !
92
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям дипломат как се разбира като не знае бъкел чужд език!!!