12 нови жертви на COVID-19 за денонощие, новите случаи – 210

174 души са излекувани за последните 24 часа
Обновена: 12 авг 2020 07:14 | 12 авг 2020 06:21, Красимир Ангелов
128
12 нови жертви на COVID-19 за денонощие, новите случаи – 210
Снимка: Pixabay

Общо 210 са новите случаи на коронавирус за последните 24 часа, сочи справка в Националната информационна система.

Така общият брой на потвърдените случаи у нас става 13 722 . Направените PCR тестове за изминалите 24 часа са 5388.

В болница за лечение са настанени 861 души, от които 64 са в интензивни отделения.

За съжаление 12 души за загубили битката с вируса за последното денонощие. С тях броят на жертвите у нас достигна 471.

Общо 8154 са излекуваните лица, от които 174 са регистрирани през изминалото денонощие.

Разпределени по области, новите случаи са както следва: Благоевград - 24; Бургас – 5 ; Варна - 14; Велико Търново - 4, Габрово – 1; Добрич – 17; Кюстендил – 3; Ловеч - 2; Пазарджик - 9; Перник – 4; Плевен - 5, Пловдив - 31; Разград - 1, Силистра - 3, Сливен - 2; Смолян - 1, София област - 2; София град - 59; Стара Загора - 11; Търговище - 2, Хасково - 2; Шумен - 4, Ямбол - 4.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
До анонимен 101 преди 3 години
Не си ти човека, който да раздава присъди.... при това най-вероятно само с впечатления от медиите... Има си комисия и тя ще реши дали нещо са сбъркали лекарите. А после има прокуратура и съд.. Много лесно взехте да раздавате присъди.....Бог да го прости момчето!
95
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксините трябва да се тестват дълго за да са безопасни.След бронхит прекаран преди 15 г. всяка година си слагат противогрипна ваксина, най-вече френската, но 2 -3 пъти и швейцарската. Всички грипове от тогава, включително и свинския ги изкарах по-леко.Руска ваксина за мен е все едно да карам руска кола. Няма такъв филм!
94
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момчето от Търново го убиха ... лекарите!
93
5
 
1
 
! Отговори
До анонимен 101 преди 3 години
"Само от вируса не се мре, ....." *** го кажи на онова 19 годишното момче от Велико Търново или на другите млади момчета и момичета , които си отидоха без грам придружаващи заболявания.... Отделно от това я ми кажете кой от всички прочели е убеден, че няма нищо от така наречените придружаващи обстоятелства? Като е стъкмистика при нас има още 200 държави и при тях ли хората не разбират и пишат каквото си искат... 20 милиона минали или минаващи през това в момента това са 3 Българии...
92
1
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Стъкмистики за ***.Няма починал ако не му е правена аутопсия. Само от вируса не се мре *** хора специалисти ви го казаха.
91
0
 
4
 
! Отговори
Blessed преди 3 години
Браво на славянските братя руснаци! Ситуацията с руската ваксина отвсякъде е печеливша, ако ваксината е надеждна това означава край на тази пародия с вируса. Ако пък е през пръсти и има странични ефекти ще засили сроковете за пускането на ваксини от Германия и САЩ. Абсурд да позволят цяла зима единствената регистрирана ваксина да е от Русия!
90
0
 
0
 
! Отговори
тц тц преди 3 години
До ДИМИТЪРТрай бе сплесканяк недоносен
89
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кой вече вярва на поредната масова лъжа, но за всички медии и лица участвали в този театър е наложително съдебно производство и затвор!
88
1
 
7
 
! Отговори
2 за 100$ преди 3 години
Скоро ще се появят нелегални оферти за руската ваксина. Даже и ментета ще има!
87
0
 
9
 
! Отговори
Иде ли? Иде! преди 3 години
Не знам колко ефективна и проверена е руската ваксина, но ще пришпори Запада да ускорят пускането на своите ваксини, т.е вместо по Коледа да дойдат през Ноември!? Дотогава не хващайте covid! Много дълго ги тестват, бе! Иначе има опасност руснаците да Им дръпнат милиарди долари печалба от пазарите в полу-развития свят. Така или иначе в развития свят руска ваксина няма да се използва, защото изследванията и регистрациите не са извършени по западните стандарти.Ние също няма да видим руска ваксина!
86
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На вместо да се концентрираме върху основния проблем - климатичните проблеми - те ни занимават с глупости и реално правят нещата по-зле. Зелените технологии са в регрес, защото петрола е по-евтин! Вече и протести няма и на никой не му пука за това дали планетата ще бъде обитаема след 20 години!Парите трябва да се дават за извеждане на парниковите газове от химическия състав на атмосферата - не за борба със несъществуващ или там не особено смъртоносен и опасен вирус!
85
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кой вече му пука за този вирус?
84
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези, които така агресивно се обиждат за умствения капацитет и IQ защо го приемат толкова лично?? Вие сте от умниците и безсмъртните, ходете си по улиците, ходете по барове по цяла нощ, крещете по стадионите, нищо че после ще отидете на гости при родители , при баба и дядо, какво ви пука, нали вас нищо не ви лови!
83
0
 
3
 
! Отговори
До 88 преди 3 години
Тази полемика за автомобила вече приключи преди повече от 100 години.
82
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доло Мотафчйиски доло доло
81
3
 
3
 
! Отговори
до 71 преди 3 години
би било чудесно да се забранят колите, поне вътре в града ще е направо рай!!!!!
80
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактТака е.при това няма никакви мерки, т.е. който може се заразява.А статистически новозаразените падат като %.До зимата, който умрял - умрял, лека му пръст.Другите незабележимо ще са се изчистили от заразата.
79
1
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Очевидно има изместване във времето, на което не обръщате внимание. Увеличението на новите случаи води след известно време до увеличаване на броя на сериозно болните, а след още време и на смъртните случаи. Сега се увеличава броя на болните в интензивното и броя на починалите, но броя на новозаразените от няколко дни вече намалява.
78
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДимитърТоя който се засяга си ти глуупако.
77
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Димитърмного ти е къса паметта - типично за глуупак обсъждащ IQто на другите.Епидемията започна още от края на януари - зимата.Ако беше опасна, отдавна щяхме да сме измрели.