Ден 36: Протестиращите са недоволни заради проваленото заседание на парламента

Те "проиграха" вот на недоверие срещу правителството
Обновена: 13 авг 2020 20:50 | 13 авг 2020 20:44, Нели Христова
260

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Пореден 36-и антиправителствен протест. Недоволните граждани се събраха в триъгълника на властта, заключен между Министерски съвет, Президентството и Партийния дом.

Протестиращите са разочаровани заради проваленото заседание днес на парламента. Те“проиграха” днешното заседание на парламента, като председател на Народното събрание бе Арман Бабикян. Импровизираният парламент гласува вот на недоверие на правителството с вдигане на ръка.

Протестиращите тръгнаха на шествие към Орлов мост, а по-късно някои от тях ще отидат пеша и до Румънското посолство, където ще покажат своето недоволство.

Остават блокадите на три възлови кръстовища в центъра на София – на пл. Независимост, при Софийския университет и на Орлов мост. Блокади има и на ключови кръстовища в Пловдив и Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
25
 
! Отговори
Лили Иванова преди 3 години
Панаири
5
3
 
23
 
! Отговори
Майките с увреждане. преди 3 години
Да, да. Идва Мая манолова с черни чували за трупове, Христо иванов носи ковчег, Нинова-Гечев ще направят долара 3000лв и пенсия 3 долара. Бати перспективата. Поне Славчо ще ни пее
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преобладават червени тетки и бабугери!
3
4
 
28
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Недоразумението от Дондуков 2 няма ли да вземе отношение относно насилието упражнено върху журналистка от метежниците? Защото веднага реагира след партийната сбирка на Герб веднага започна с внушенията, че :"Противопоставянето на частни охранители на граждани и журналисти издава природата на сегашната власт и е още един аргумент за гражданското недоволство срещу нея." Насилието от страна на протестърите не показа ли днес тяхната мракобесна природа?
2
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Провалянето на заседанието на парламента беше планирано от ГЕРБ. Доказателство е, че Борисов, който трябваше да бъде изслушан въобще не се мръдна да отиде до сградата на парламента, което означава, че той предварително е знаел, че заседание няма да има. Това е и още едно доказателство за заличаване на разделението на властите - депутатите на ГЕРБ са направили това, което е поискал тиквата, което свидетелства за установената авторитарна власт, която стои и над парламента.
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А при това "гласуване" на вот на недоверие събрали ли са 121 гласа? Май и с двете ръце да са гласували, няма как да съберат толкова.

Спонсорирани публикации