Ден 36: Протестиращите са недоволни заради проваленото заседание на парламента

Те "проиграха" вот на недоверие срещу правителството
Обновена: 13 авг 2020 20:50 | 13 авг 2020 20:44, Нели Христова
260

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Пореден 36-и антиправителствен протест. Недоволните граждани се събраха в триъгълника на властта, заключен между Министерски съвет, Президентството и Партийния дом.

Протестиращите са разочаровани заради проваленото заседание днес на парламента. Те“проиграха” днешното заседание на парламента, като председател на Народното събрание бе Арман Бабикян. Импровизираният парламент гласува вот на недоверие на правителството с вдигане на ръка.

Протестиращите тръгнаха на шествие към Орлов мост, а по-късно някои от тях ще отидат пеша и до Румънското посолство, където ще покажат своето недоволство.

Остават блокадите на три възлови кръстовища в центъра на София – на пл. Независимост, при Софийския университет и на Орлов мост. Блокади има и на ключови кръстовища в Пловдив и Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
20
 
! Отговори
Софианец преди 3 години
A, aз съм недоволен от касиерката в магазина. Не поздрави и не ми се усмихна. Оставка. Касиерки вън. Държавата в ремонт. Трабват, младу, умни и красиви касиерки.
25
1
 
13
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... долнопроната жълта медия ПИК е бил човек?..... По твоята логика и собственика на сайтове за фалшиви новини Арман Бабикян не принадлежи към homo sapiens.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Шака Зулу 19Утре аз съм председател......Бом, бом бом бом бом бом бом бом бом:)))))))))))))))))))))))))))
23
3
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен....... хапчетата? Кога Ива Николова е била журналист и кога шефа й Недялко Недялков. Болен мозък.... Радев ти ли си? Защо делиш на партийна, която да защитаваш и на твои критици, които могат да ги псуват и бият?
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
36 дни-отпуската от психо диспансера. Изживяват се като революционери, сражаващи се с вятърните мелници с домати и яйце. Победата им е в кърпа вързана. До март месец има още време.
21
2
 
19
 
! Отговори
Карандаш преди 3 години
Протестиращите, цицехте се, че не щете политическите партии да ви "яхат". След днешното замеряне с яйца и домати и политическите партии не ви щат. Сега сте съвсем сами с триото, щангата, адвоката, шоумена и всички "благодетели", които услужливо ви поиха и храниха тези тридесет и вие си знаете колко дни. Аз ви благодаря предварително, че ще си оберете партакешите и ще се разкарате яко дим. Айде, *** може да си оставите. Лелите от хигиената ще ви ги почистят. Да ви няма!!!
20
2
 
18
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Дали има протестъри - ветерани, които са издаянили 36 вечери да ядат и пият на корем?
19
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще си го преместя фара от другата страна на борда. Вместо да си пият биричката на плажа и да се радват на красивото в живота, балъците лежат по плочките и тропат ръченици по площада. А и тия, на които искат оставката едва ли им дреме на дедовия.
18
0
 
8
 
! Отговори
Шака Зулу преди 3 години
Утре аз съм председател!
17
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
36, като 35,35, като 34,34 като 33 тия ден и накрая всички ще ви намразят, че тровите живота на хората с вандализмите си и блокирането на кръстовищата.А резултатът ще е много на нула в полза на Бойко...
16
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смех,тия неудачници ли ще събарят държавата?
15
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не са протести, това е келешлък. Всеки депутат има електорална подкрепа, в пъти по голяма, от всички протестиращи пред парламента. Замерването с домат и яйца, изисква почистване. Крайно време е, на замерващите, да се предостави сметката.
14
2
 
23
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 3 години
Другарката Нинова да обясни пред протестиращите защо не подсигури кворума за извънредното заседание.
13
2
 
30
 
! Отговори
И? преди 3 години
Е и ?! Нищо ново, нищо градивно, нищо смислено. Факт:70% от българите не искат предсрочни избори, 60% са против протестите, соччат последните социологически проучвания. Ако менажерията продължи ,то до 2-3 седмици тези проценти ще се увелипат.
12
2
 
17
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Майките с увреждане....... Поне Славчо ще ни пее...... Ще пее срещу заплащане. От септември за 78 стотинки на месец а като стане министър на културата срещу 7.80лв. И ТО задължително да всички!
11
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ФЕЛДФЕБЕЛ КРАДЕВ,ДНЕС ПРОСТИТУИРАЩИТЕ ПОДСТРЕКАВАНИ ОТ ТЕБ СЕ ОПИТАХА ДА БИЯТ ЖУРНАЛИСТКА,НЯМА ЛИ ДА КАЖЕШ НЕЩО МИШКО СТРАХЛИВА?
10
4
 
16
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Премествам си го в другия крачол.
9
6
 
4
 
! Отговори
59589 преди 3 години
За население от 6 милиона с тенденция към необратим спад 60 народни представители са съвсем достатъни - по един на 100000граждани /малки и големи/. 60 души се събират къде-къде по-лесно и по-бързо от 240.
8
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проституиращите намаляват с всеки изминал ден,а вонята им остава все така непоносима.Хора ,къпете се бе,срамота е млади хора да сте толкова нечистоплътни.Че сте прости го разбрахме отдавна,но да не знаете ,че трябва да се къпете,че трябва да ползвате тоалетна,а не градинките до Орлов мост.Наистината тук се е събрала Софийската ***
7
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви протести?