Протестиращите опънаха палатков лагер и при Румънското посолство

Той би трябвало да остане там 24 часа
13 авг 2020 23:11, Нели Христова
512

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Нов палатков лагер се появи в София - кръстовището при Румънското посолство бе блокирано около 21 часа.

И там протестиращите разпънаха шатри и палатки, а част от тях издигнаха и барикада от гуми и палети.

По думите им блокадата там ще остане за 24 часа. Единият от организаторите Светослав Трайков обаче казва, че ще остане докато е необходимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


512
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
385
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свободата не е свободия! Водни струи, гумени куршуми, сълзотворен газ. Има си закон за митинги и шествия. Взимат си разрешение от общината, правят го! В момента в който започнат да мятат яйца по сградите или хората - водни струи, гумени куршуми, сълзотворен газ. Много път има да изминем още!
384
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези *** Народа ги намрази още преди да са станали депутати, та още не влезли в Парламента ще полетят по тях домати.С беззаконие да влезеш в Парламента и да пишеш закони, това може да го има само в Армения.
383
5
 
16
 
! Отговори
Йон Илиеско преди 3 години
Най - пък малко са виновни румънците за вашите неуредици.Глупост след глупост се редят с тези протести.
382
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КИРО ПРОТЕСТАКирче явно добре познава руския алкогол,но не е запознат с международното положение.За съжаление русия ни отряза още при горбачов и сега херния мустафова се е разположила тук в народна носия.
381
1
 
14
 
! Отговори
КИРО ПРОТЕСТА преди 3 години
ПОСЕТЕТЕ , РУСКАТА ПАЛАТКА "БЕРЬОЗКА" СЪС ВОДКА НА БАКАЛСКИ ЦЕНИ!БЯРИШНИКА --Е БЕЗ ПАРИ С РЕКЛАМНА ЦЕЛ!ОПИТАЙТЕ НЕПРЕМЕННО !ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ!
380
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещата са прости.Страната е разделена на две-герберска хунта и прикачени към нея чиновници,по които сме на първо място в европата на глава от населението и останалите,които се борят за парче хляб.Каквото и да си говорим,винаги става дума за пари.Ние по население сме един квартал на ню йорк или масква.При тая благословенна земя,може да живеем като царе.Но колонизаторите разрешават само хунтата да граби,за да подкрепя тяхното голямо грабителство.Просто и ясно.
379
4
 
8
 
! Отговори
Протестър преди 3 години
Сърби сърбииии няма ли полицейска палка да ме почеше? То вече се не издържа. Оставкааааа Нема значение на кой!
378
14
 
9
 
! Отговори
уточнение преди 3 години
Да аплодираш политик, че е построил път,мост,болница е все едно да ръкопляскаш на банкомат,че ти е пуснал твоите пари.
377
1
 
16
 
! Отговори
хаджигенчов чака преди 3 години
някой да го опъне и ще освободи... напрежението:)))))
376
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а гейовете няма ли да направят някой палатков лагер? скоро не сме чували нищо за тях.
375
2
 
11
 
! Отговори
КИРО ПРОТЕСТА преди 3 години
ПРЕДЛАГАМ ПАЛАТКИ, ЗА СВОБОДЕН СЕКС НА УЛИЦАТА.ЧУВСТВОТО Е НЕСРАВНИМО!САМО ТАКА ЩЕ СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА, СЪС СВОБОДЕН СЕКС!РОТФРОНТ!
374
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези да не искат оставката и на румънското правителство !?
373
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯНещо си се объркал.Русия не ще оставката на боко,защото и нея е успял да излъже,че ще довърши патока.Някога,след 100 гадини...
372
4
 
26
 
! Отговори
До 461 преди 3 години
,, стресирани,, герберасти?Колко да са стресирани.Катунът го няма.Само перушина от пъдпъдъчените революционери е разхвърчана наоколо.Снощи е минала жандармерията и за 5-6 минути ги е вразумила.
371
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям майтап - когато трябваше да се махне Орешарски протестите и затварянията бяха правилни и добри, според същите тези герберасти, а сега са лоши и вредни! Каква е разликата, а герберчета ***?Впрочем, подкрепям исканията, но за съжаление не мога да подкрепя протестиращите, защото са същите, които подскачаха срещу Орешарски и докараха на власт Туквун!Явно Тиквата нещо не е угодил на Козяк и затова са активизирали "Дай, България", предполагам със строителството на газопровода и АЕЦа.
370
5
 
25
 
! Отговори
До 462 преди 3 години
И защо не те искат в Русия?Между другото.Катунът пред Румънското е премахнат.Катунарите упражняват краснопис в Районното. Пишат по десет пъти изречението:,, Няма да правя повече така,,.Вземат пример от проваления зам.кмет на Младост, бабоборецът Кърджилов (разбойническа фамилия) и Хаджи незнамкойси от оаканото трио.
369
4
 
25
 
! Отговори
До 461 преди 3 години
На ГЕРБ му остава време поне до редовните парламентарни избори. А на келешчета като теб, които участват в опити за метеж или подклаждат гражданско неподчинение, наистина им остана много малко.
368
27
 
3
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯ преди 3 години
НАРОДА Е УМОРЕН ЦЕЛ ЖИВОТ ДА ГО ЛЪЖАТ И ИСКА ВЕЧЕ СПРАВЕДЛИВОСТ,АКО НЕ СТАНЕ ПО МИРНИЯ НАЧИН ТО ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВОЙНА,ЩЕ ИМА ВОЙНА НО СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ СЕ ПОСТИГНЕ,НЕМА КАК ПОВЕЧЕ НАРОДА ДА ОСТАВИ ШЕПА МАФИОТЧЕТА ДА ИЗЛАПВАТ ПАРИТЕ НА ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ,АКО ТРЕБВА УБИЙСТВА ЩЕ ИМА НО ГНУСНИТЕ МУТРИ ЩЕ БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ ВЛАСТ,НЕЗАБАВНО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКААААААААААААААААААСМЪРТ НА ТИКВАТА И НА ШАЙКАТА МУ,ДА ЖИВЕЕ РЕВОЛЮЦИЯТАААААААА,ИСКАМЕ ВОЙНААААААА ИСКАМЕ ГЕРБЕРСКИ ТРУПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
367
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук е пълно със силно стресирани герберасти!! Удоволствие е да им чета постовете.Дерзайте, малки ви остава!
366
0
 
2
 
! Отговори
До 440 преди 3 години
До АнонименТи се шегуваш!!!