Борисов: Днес ще се помоля за здравето на всички българи!

Премиерът поздрави всички с празника Голяма Богородица
15 авг 2020 11:51, Петя Славова
264
Борисов: Днес ще се помоля за здравето на всички българи!
Снимка: БГНЕС

Премиерът на България Бойко Борисов поздрави всички с големия християнски празник Успение Богородично. Това той направи на страницата си във Facebook.

Там той написа:"Днес е един от най-големите християнски празници - Успение на Пресветата Богородица. Нека Божията майка да ни помага и да ни закриля! И днес ще се помоля за здравето на всички българи и ще запаля свещичка за успеха на България. Благословени да са всички именици!"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
7
 
27
 
! Отговори
До 134 преди 3 години
Все ми е тая ,че е спасил твоя роднина.Погуби живота на стотици хиляди хора, които са заради него в чужбина, подиграва се с пенсионерите , лекарите, мед.сестрите, ограби стотици фирми, опитва се да окраде бизнеса на много хора.Не ща повече да изброявам,че се нервирам.Може някога да е имало нещо човечно в него, но то отдавна се е изпарило.Човек дето на черното ,вика бяло, на кражбата вика присвояване, за упадака на държавата иска рестарт, такъ не ми го фали, ама ич.Само го слушай- злобар.
126
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АНе пиши безмислици!Какви пенсионни фондове и здравна каса са окрадени??????Всеки пенсионер си взима пенсията и всеки болен се лекува!!!!!А ПРИ КОМУНИСТИТЕ ВЗЕМАХМЕ 5 ДОЛАРА ЗАПЛАТА И 3 ДОЛАРА ПЕНСИЯ,ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА И ТОГАВА БЯХМЕ ОГРАБЕНИ ДО ШУШКА,А НЕ СЕГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
125
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафиотите много обичат да се правят на вярващи и благоверни,вероятно търсещи индулгенция за греховете си...
124
17
 
9
 
! Отговори
Хан Тервел преди 3 години
Важно е че само той (от политиците)днес ще се помоли пред Господ за нас. За Нинова, Радев и т.н това не е празник и те плямпат всякакви други неадекватности...но Бог вижда!
123
5
 
25
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Господ ще го накаже тоя безбожник,които на 18 години комунист стана и докладваше кой ходи на църква !!!
122
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
153 роза ли си или каквото там, какво ни будалкаш с клишето "демокрация"???Ти къде видя тука демокрация, при положение, че имаме автокрация в България?При социализма е имало Белене за непоправимите престъпници и враговете на властта. А сега?И не ти ли прави впечатление, че сега цяла България е един концетрационен лагер от който всеки се чуди как и къде да избяга?
121
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сетил се за народа на България?!?Десет години ни закопава комплект и пикае отгоре...Направи ни най-болните и бедни хора в Европа, продаде националния интерес безброй пъти, гледаше само да се обогатява и да натрапва своите прислужници от ОПГ Гроб, а сега се загрижил за народа на България?Не вярвам! Чисто притворство и лукаво дебелоочие струи от това платено съобщение.
120
15
 
8
 
! Отговори
роза преди 3 години
Демокрацията си има и своите добри страни!Някога замисляли ли сте се,че по времето на соца всички тези коментари нямаше да бъдат възможни,а ако някой някъде ги беше публикувал,коментиращите щяха да отидат или в затвора,или в Белене?!!!
119
7
 
16
 
! Отговори
Европеец преди 3 години
Господи прости му,че си е изгубил разсъдъка! Той не е виновен!
118
7
 
18
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Питал ли си ме бе толуп?Изчезвай!
117
6
 
25
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Този е отвратителен демагог и фарисей!!! През цялото му управление плющи убийствен бич върху народа ни! Откраднаха два милиарда от здравната каса,закриват болници,превърнати в търговски дружества.Плащаш здравни осигуровки,а когато се наложи да те лекуват плащаш отново.Ако нямаш пари те оставят да умреш като куче! Най-бедни, най-болни,най-бързо изчезващи,най-брутално ограбвани.*** да престане да се ***,ами да подава ОСТАВКА! Всичко,направено от него е прокоба за БЪЛГАРИТЕ!!!
116
5
 
13
 
! Отговори
Да съ моли преди 3 години
За здравето на бай Ставри, че бая време ша го упрая не с 200 ами поне с 300 и ша са върти,върти...
115
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов много добре прави - бави "топката" и чака кукловодите на протеста да загубят търпение, и сами да се покажат на сцената и след това ще им хвърли оставката точно в момента когато не очакват, за да започне голямото ръфане !Тогава ще започнат да се карат кой колко яйца е хвърлил, колко домати, колко тоалетна хартия.Да не говориме кой е плащал за палатки, кой е купил доматите, кой е платил хепънинга на Куку, Пипи и Ян Бибиян, кой е зареждал бензин за автокорсото до Калотина,...!
114
18
 
12
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Гражданска война в България от отдавна тлее но Президента се опитва да я зпали отново.Нему позволяваите хора.Тази война винаги ни е пречела на Българите.Тази война само е губила БЪЛГАРИЯ
113
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен да се помолиш , трябва и да се напънеш малко да изградиш деистваща социална система, да обновиш и реформираш последната и най -малка болница и да осигориш довилни от заплатата си работищи специалисти.И най -важното достъпни болници за ВСИЧКИ,бе знаение кой-колко си плаща за да имаш здрав народ.Тогава няма да имате нужда да се молите за здраве ,и ще ви устане време да свършите нещо полезно за народа.
112
11
 
21
 
! Отговори
А преди 3 години
Окрадохте всичко- здравната каса, пенсионните фондове, не остава нищо друго. Само молби до бога да ни пожали.
111
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 139Ами като си овца съдбата ти е препрограмирана - или пасеш кротко или белееш !
110
6
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До ВладоАз когато трябва съм протестирал пред съветското посолство. Ти, ако можеш да обясниш логично, защо да протестираме сега, може и да дойда.ПП. Аз лично не виждам, защо трябва да имаш топки, за да го сториш... освен ако не си евроджендър с малки грахчета като плевнелиев.
109
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото по радикални са протестите, толкова разочарованието след това ще е по-голямо.Единствената утеха на наркофенчетата на Черепа и Зайчарника на Фигуранта е, че вместо "тиквата" ще е "кратуната".Лентяйте ще са винаги недоволни.
108
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все едно вълци да обясняват на овцете как ще им построят нова и по-безопасна кошара.