203 са новите случаи на коронавирус, 9 души са починали за денонощие

104 души са оздравели за последните 24 часа
Обновена: 26 авг 2020 06:03 | 26 авг 2020 06:02, Елка Василева
91
203 са новите случаи на коронавирус, 9 души са починали за денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

203 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 6 232 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 15 589, като към момента 4 416 от тях са активни.

Още по темата

10 601 са оздравелите, от които 104 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 715 пациенти, 64 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 572. Девет души са починали през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде, събудиха се пациентите с конспиративните теории и примитивен мозък и тръгнаха да дращят небивалиците си. Не ви ли омръзна все едно и също, бре? Не се ли усещате колко сте досадни и жалки? Цял свят пламнал, те за конспирации говорят, щото са по-осведомени и по-учени от световните учени. Примитивният човек е подозрителен, все е убеден, че всички го използват и всички го лъжат. Може би защото той използва и лъже другите, такъв му е манталитетът.
36
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1 октомври КПП та, полицията вече е готова, караулки, бариери, фургони....две седмици след началото на уч година вс минава на затворен режим
35
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отричащите опасността от пандемията трябва да бъдат гонени по улиците с гладни вълчаци. В една група с корумпетата гербери. Все са вредни за обществото. Макар че герберите са по-тлъсти и вълчаците все към тях ще налитат. Може би все пак, на две вълни трябва да бъдат организирани гоненията.
34
15
 
5
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Имам претенции,че обикалям из цяла България и покрай работата и удоволствието срещам много хора,като гледам всички са Ок,обаче интелектуално нещо им куца!Та къде е този вирус,така и не разбрах!Хайде на плажа,че не остана,обаче един вятър е излязъл,ще прогони монокините
33
20
 
10
 
! Отговори
Михаил Семков преди 3 години
Вирусът го има само по медиите. Лекарски лъжи за много пари. Още малко и ще ни изкарат шампиони по смъртност в Европа с фалшивите им статистики. Както викаше плешивия униформен клоун преди да го скрият - починал от коронавирус с придружаващо заболяване тежка черепномозъчна травма. В момента се мъдрят някакви кухи цифри. 18, 9, 12...Хората си живеят живота и пет пари не дават за тази измама и за скапаните им маски. Жена ми работи в болница и казва че отделенията изобщо не са пълни.
32
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно доста хора не осъзнават до какво води тяхното необмислено поведение. Един такъв младеж на 25 години си живееше живота и цялата им група се изпозарази. Той обаче живее при родителите си и те веднага се изнесоха под наем, а нямат много пари. Спряха да ходят на работа, фирмите им затвориха за 10 дни, колегите им си промениха плановете и се самокарантинираха и т.н. и т.н. и всичко това, заради веселбата на децата.
31
6
 
7
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 3 години
България се справи с вирусът много по-добре от другите държави.....Цитат на Тиквата---ще бъде мото на погребалната плоча на починалите от Ковид-19.
30
7
 
9
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Политика, пари, конспирации, отнемане на свободи и чипиране.. На някои все това е в главите и устите. А става въпрос за вирус, каквито доста е имало в историята на човечеството... Ех, народе!
29
22
 
8
 
! Отговори
Златина преди 3 години
Стана страшно! Ужасната и много коварна зараза продължава да се вихри и да взема жертви! Броят на инфектираните расте! Хиляди ще измрат! Яко ще измрат! Единствено ваксината ще ни спаси от неминуема смърт, но тя се бави! За това обявяване на новото извънредно положение на 31.08.2020 г., а не правителството да чака до 18.09.2020 г.! КПП-та, СМС-си за излизане от жилищата на цена 10 лв. с ДДС, забрани за паркове, градини, Витоша, маски за всички навсякъде, дистанционно обучение, полицейски час..
28
7
 
3
 
! Отговори
Сутрешни стотинки преди 3 години
Отново прекрасна сутрин, пия кафенце, пиша коментари и стилни по стотинки пачка правят. Тоя вирус добре ми дойде, не се налага да проявявам творчество, под много изсмукани статии си пиша едно и също, а стотинките цъкат с 200, яко цъкат.
27
9
 
2
 
! Отговори
Ма преди 3 години
До БлаТи къде го видя тоя вирус? При 99% за нула време какво прави?
26
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как за толкова време един политик не ритна камбаната?Един поне!!!!Имат лекарство,но не и за обикновените хора!За обикновените ваксина!
25
17
 
8
 
! Отговори
Fin преди 3 години
Нека първо да се докаже Ковид 19, а след това да мисли за ваксина.
24
4
 
25
 
! Отговори
Бай Хой преди 3 години
Човекът: Аз съм цар на природата!Природата: Вземи тази корона щом си цар.
23
4
 
22
 
! Отговори
Бла преди 3 години
Българите сме докато не видя, не вярвам и е напълно разбираемо. Толкова е лъган тоя народ, но тоя вирус - дано не ви се налага да го виждате. За отрицателно време прави пневмония. *** твар е.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Спя на отворен прозоПушат много и до късно. Въздухът е мръсен. Настиват. Ако всичките тези, които кашлят сутрин са с Ковид, това вероятно е добре, защото нищо не им става, освен че се покашлят. Ако в това се изразява заболяването при тях - ще си формират имунитет и без ваксинация. Но едва ли е толкова просто.
21
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 20Аз си покашлям и подсмърчам цял живот щото имам сума алергии. Това прави ли ме болна от ковид?!
20
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Колко от тия с тръба в гърлото са терминални от други болести и дори и без ковид щяха да са в подобно състояние??
19
6
 
1
 
! Отговори
Спя на отворен прозо преди 3 години
И се чува как покашлят хората които спят на отворен прозорец също. Всички са болни. Но това е.
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13Не се спряхте, бе! Ако китайците са пуснали вируса с цел печалба, къде е китайската ваксина тогава? Вече трябваше да е на пазара. Че губят време и пари. Целият зор за нищо.