49-ият ден на протести: Блокадите остават, шествията продължават

Пред НДК се събраха недоволните от палатките на възлови кръстовища
206
49-ият ден на протести: Блокадите остават, шествията продължават
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Нова вечер на протести в София и страната. Остават блокирани три основни кръстовища в столицата. Това е 49-ата вечер на антиправителствени протести.

Още по темата
След 19:00 часа недоволните от властта се събират пред бившия Партиен дом и Министерския съвет.

Исканията на протестиращите остават същите – оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Очаква се по-късно да има шествие до „Орлов мост”.

За трета поредна вечер пред НДК се събират граждани, които осъждат действията на блокиралите възлови места в София и настояват за импийчмънт на президента Румен Радев, когото наричат "разединител на нацията".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е Курц Ернс и качеството си на какъв говори за платената *** на площада?
161
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка за ГЕРБ-аджийските крадци........................тия две партии са най-вредни за България................ДПС и ГЕРБ!!!!
160
4
 
4
 
! Отговори
Ме преди 3 години
България, е окупирана от про-мафиотски структури, задушена от корупция, липса на обществени услуги и правосъдие но на нас така ни харесва. Заради това, няма да протестирам Ами ще си седя в къщи и ще се подигравам на тези, които това не им харесва и искат да го променят.
159
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 12-ти септември- какво ще празнувате ??? Щото "мутрата" Борисов ще си е на власт до март и след това пак. А Радев и компанията от БСП ще гледат злобно:))))))))))))
158
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и едни други разправяха колко готино ще бъде Англия да излезе от Евросъюза, ама сега се крият, даже единия е с двойно гражданство вече.Айде стига глупости. Умствено ограничените протестъри от псевдо-протеста се хващат за сламка, кой какво бил казал. Всеки си говори каквото си иска. 20-30 платени лешпера на площада НЕ СА НАРОДА! Троловете си говорите за корупция и т.н., ама само приказки без покритие, като вашия началник Радев- магаре да беше Президент- по-добре ще се справи.
157
13
 
2
 
! Отговори
до евроантлантик преди 3 години
Тези,които са ти писали минуси слушали ли са речта на германският депутат от Бундестага Курц Ернст да видят какво е мнението за управлението у нас.Със сигурност нито четат/защо ли/, нито се интересуват.Повтарят като мантра казаното от вожда.
156
11
 
1
 
! Отговори
БСП преди 3 години
На 9 септември ще празнуваме падането на режима на мутрата Борисов
155
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой броили колко хора се има на тези протести и кой какъв е! тази сутрин някакви от Борец ли бяха дето лидера го изгонили от ГЕРБ заради липси в касата им врещи с 10-тина човека (едни и същи - явно на заплата), а от страни имаше бая журналисти дето отразяват събитието и те за това заплати вземат.. Пълна пародия... Вечерно време някакви се събират пред президентството, други къмпингуват на орлов мост, други се събират пред румънското посолство те пък били против тези с палатките.
154
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо си мислите, че дори и да има избори сега- ГЕРБ ще изчезнат. Не напротив- пак ще са първи, и пак ще направят кабинет. Предните избори ги прави служебен кабинет от Радев- защо казвате ще са били манипулирани- значи Радев е изменника и лъжеца. Народа гласува за ГЕРБ- за хубаво или за лошо- това е демокрацията. Ако не ви харесва- направете си партия. Той Радев вече е готов с кабинета. Двамата с Божков са го сглобили. Апропо- какво стана с оня дето гладуваше и оня дето биеше бабата?
153
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не за озверели от глад. Озверели са само от злоба, че нищо не могат да направят . Безсилни са, ама са и доста прости тия протестъри.
152
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много приказки, ама от платени *** в нета. Не мога да подкрепя протеста- Радев бързичко го спретна, като арестуваха неговите хора. Просто този така наречен протест е да може да се забави разследването на хората около Радев и евентуално да избегне ареста и той самия когато сдаде поста. Това е. Не милиони, а милиарди продкрепят протеста, и не са на Земята ами и във Вселената:)))))))))))))))))))Опитват се да правят псевдо - метеж от псевдо -президент, дето е срам за държавата
151
14
 
2
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 3 години
ГЕРМАНИЯ ПОДКРЕПИ ПРОТЕСТИТЕ
150
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези 200-300 души са озверели от глад и злоба, защото ги мързи да работят и много им харсва да лежат по асфалта и да ядат и пият без пари. Това е голата истина за т.н. протести, а това си е опит за преврат на пРезидента Радев от КГБ.
149
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не бръсне кестените за сливи...
148
1
 
7
 
! Отговори
НИНОВА преди 3 години
аз съм!
147
4
 
2
 
! Отговори
Стомин преди 3 години
До до148 не сигурно не е най доброто и в тоя ред кое какво или кой според теб е по доброто към днешна дата
146
14
 
0
 
! Отговори
до148 преди 3 години
Сериозно ли това е най-доброто,което може да се даде на българите?Ти промит мозък ли си?Вземи прочети мнението на германският депутат Курц Ернст от Бундестага,за да видиш какво мислят на запад за управлението у нас и за живота на българите.
145
18
 
4
 
! Отговори
МУТРИ ВЪН преди 3 години
БОЙКО БОРИСОВ МУТРАТА Е БАЙ *** НА НОВОТО ВРЕМЕ. УМСТВЕН ФАЛИТ ЗА ВСИЧКИ КОИТО МУ ПРАВИТЕ С---КИ. К-ВИ СБОГОМ.
144
18
 
2
 
! Отговори
До 164 преди 3 години
Ами тъпчо , ако гледаш кошлук тв , домус тв , и босфор тв ,, то ТИКВАТА е определен като умен и образован държавник , да ама не е. Той е мутра , и направи изследване в нета колко души са изчезнали......с дела свързани с тая тиква
143
5
 
15
 
! Отговори
до 165 преди 3 години
започват с това, че имало мноооого на площада и ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ искала оставката на Баце