Пребиха един от лидерите на контрапротестите в София

Трима мъже са го причакали в "Лозенец" през нощта
Обновена: 28 авг 2020 07:54 | 28 авг 2020 07:50, Камелия Цветанова
746
Пребиха един от лидерите на контрапротестите в София
Снимка: БНР

Около 1:30 ч. тази сутрин в столицата е бил нападнат и пребит Георги Флоров - един от лидерите на хората, които не подкрепят антиправителствените протести и блокадите в центъра на София.

Той е бил нападнат от трима души на улица „Крум Попов“ в квартал „Лозенец“.

След като бил пребит, сам повикал „Спешна помощ“ и полицията. Освидетелстван е от съдебен лекар, след което полицията е взела показанията му по случая. Образувано е досъдебно производство, обявиха от МВР пред БНР.

Издирват се нападателите, за които Флоров твърди, че са трима.

Телефонът на Флоров е изключен.

По случая работи Четвърто РПУ и СДВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


746
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
435
1
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
До 463. Ама, значи само вие имате право да протестирате, други не. Това знаеш ли как се нарича?
434
1
 
8
 
! Отговори
ейииии преди 3 години
Много ***,много нещо!Тц-тц-тц...
433
8
 
12
 
! Отговори
Селска вечеринка преди 3 години
Значи ако е верно много добра работа....Браво!!!!Ама най вероятно си е дежурната селска вечеринка на Гейрп!!!!!
432
11
 
10
 
! Отговори
Жана преди 3 години
Пак са му платили.
431
12
 
12
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Този беше само нацапан с червна боя.Всичко по лицето му е добре.
430
11
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
артистнякой му е наредил да инсценира а сега това ще бъде удобен случай да закопчеят някой протестиращ който ги дразни за да му повдигнат фалшиво обвинение за побойтеатри в балкански стил
429
3
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Щях да си изкажа ама ша взема да сбъркам и да кажа някоя истина. Ати младок къде си тръгнал? Срещу собственика на милата ни родина току-тъй не се застава. Той и Стамболов ритна ама го посякоха посред Раковска. После решиха да спретнат антифашистко въстание ама за да не бие на очи го предложиха на Сърбите,те обаче яростно отказаха и го пробутаха на нас. В резултат над 3000 избити от властта. После срутиха тавана на СВ.София в/у главите на генералите и обезглавиха армията.Другото маааалко по ната
428
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
454С никой не се е саморазправял. Излезе видео как дава интервю без грам синини след дадени интервюта с такива. Във фейса е хит вече.Сценка и грим, а явно е подкупни лекари и МВР в схемата. Сам се изложи.
427
3
 
7
 
! Отговори
А кажи....... преди 3 години
...че протестите не са на върли комунисти ....
426
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя гей,къде е тръгнал
425
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гардът на Пашата, шофьорът на Тодор Живков, колегата на Маджо, конкурента на хора като Жоро Илиев и познати, сега ви управлява. А ВИЕ СЕ ПРАВИТЕ, ЧЕ НЕ Е ТАКА!
424
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно е решил, по аръка на лидера си Стъки, да се саморазправи с някой, който е изразил подкрепа за протеста.
423
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойкикев дали е получил отговор на въпросите му към РадОФ че няма да променя геополитическия курс на България по време на евентуално служебно правителство?Не се е похвалил,явно РадОФ не иска дори да отговори на ПОЛиди..от Бойкикев който му прави опита за преврат!Може ли претендиращият да е не само красив??но и умен Бойкикев да е толкова замлатен!??Промяната няма да стане за три месеца,виж за няколко години може,тогава деснияБойкикев и Радан какво ще отговарят!НЕОболшевики сър,това е отговорът.
422
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До комунист,прав сте и аз написах нещо подобно но го изтриха.Сегашните превратаджии са невероятна смесица от болни русофили Възраждане на Копейкин,либерализелениЛГТБ организации което показва че наистина идеята е просто сваляне на Борисов и по всякакъв начин РадОФ да дойде на власт.Преди 4 години успяха с приспивните приказки за натовския генерал който обаче обича пРосия!Каква връзка може д аима между Копейкин и Бойкикев??ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ!нема леви нема десни,сички са бесни!за власт.
421
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този вече можем да го броим за политик.
420
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е, Борисов АКО НЕ БЕШЕ ЖЕСТОКАТА ОБЩЕСТВЕНА РЕАКЦИЯ приемаше ИК като стой та гледай, това казвам от доста време БОРИСОВ СЕ ВОДИ ПО АКЪЛА НА ПСИХОДЕСНИТЕзащото много държи всички да го обичат,което е про/стотия разбира се!Сега пак така,усуква се и е готов за оставка под натиска на народното недоволствокакто твърдят ОФ-МЕДИИТЕ,няма значение че са 100 човека влачещи се от едно място на друго!Борисов е...!!ОФ поддържниците не се надявайте на високи постове.Ще ви прецакат,защото стеПолИди.ти
419
4
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Стъки"няколко тюфлека наричащи себе си БОЕЦ":):):):)
418
12
 
10
 
! Отговори
Platen преди 3 години
Този пиклю имаше интервю на което си призна как му плащат за да ходи по протести. Сега, може изведнъж да е станал честен,ама надали.
417
12
 
15
 
! Отговори
До тъпака преди 3 години
под мен. Лично Бойко Борисов ходеше с Истанбулската конвенция в ръка и навиваше всички. Айде вземи се скрий. Борисов *** си с мир мутро.
416
11
 
16
 
! Отговори
комунист преди 3 години
комунисти, комсомолци са в единен строй, под диригентството на джендърите - бабичкян, *** и минеткон с парите откраднати от нас чичо Васко, Цецко Василев, Гумен Гадев идруги знайни и незнайни... бай Тошо ще се обърне в гроба