Протест в 52-ия ден и контрапротест, блокадите остават

Сборните пунктове са пак пред президентството и посолството на Румъния
Обновена: 29 авг 2020 21:27 | 29 авг 2020 20:12, Веселина Йорданова
606
Протест в 52-ия ден и контрапротест, блокадите остават
Снимка: БГНЕС

Пореден ден на протести с искания за оставката на правителството и главния прокурор в столицата.

Блокирани остават трите ключови кръстовища - на Орлов мост, пред Ректората на Софийския университет и пред Министерския съвет.

На площад "Независимост" протестиращите скандираха "оставка", а по-късно се отправиха на традиционното шествие до Орлов мост.

Гражданската инициатива срещу протестните блокади в София отново се събра пред Румънското посолство. Целта им е да предотвратят евентуалното затваряне на ключовото кръстовище на бул. "Ситняково", предаде БНР.

Според събралите се, протестите с блокади в центъра вредят на каузата, защото от тях страдат обикновени хора.

На кръстовището е преместена и подписката срещу блокадите в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


606
Още по темата: протестконтрапротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
456
1
 
3
 
! Отговори
До 476 преди 3 години
питам как ще реагира на 2 септември,виждайки че жълтите павета са почернели от хора,искайки му оставката на часа и веднага! -:) ######'###Няма как да почернеят жълтите павета с два файтона лу м *** ни.
455
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът е,.че ще бъдат заменени с правителство на Радев и на БСП. Не желаем четвърта национална катастрофа.
454
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В бъдещата конституция трябва да се запише,че премиер може да бъде психично здрав човек,доказал това чрез петорна експертиза и медицинско...Давам едно шкафче със злато и пачки евро на този,който ми докаже,че Борисов няма шизофренични прояви...
453
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парламент под обсада - Януарските събития - България 1997 г. 29:56 Александър Маринов ДС с кодово име Майстора (ВИС)(последният човек говорил с В. Илиев ВИС) в момента съветник на Фигурната. През 1997 бистри парламента до Костов. Кой? Кой пусна слъзлив газ по онова време? Баш Майстора знае.Сега същият този Майстора стои до Че ГеРадев и реди служебен кабинет.Честито на печелившите!
452
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
492 Нещо бъркаш! Няма как тези протести да си приличат с тогавашните нали?-:) Ако помниш,защото аз помня и режима на Живков! Тогава хората скочиха срещу системата като цяло,срещу Живков и обкръжението му.Днес един "бизнесмен" няма да скочи срещу Борисов ,стига да не са засегнати интересите му! И да отиде да протестира! Днес протеста е лично срещу Борисов и едноличното му управление!И проблема е че Не е само един мандат! Което ни връща в комунизма!Будните българи са против такова управление!-:)
451
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от комунисти в България - няма отърване.
450
8
 
7
 
! Отговори
Малиййй СРАМ преди 3 години
Срам! Ще привикат Бойко Борисов за обяснения пред целия Европарламент.....https://narod.bg/2020/08/30/%d1%81%d1%80%d0%b0%d0%bc-%d1%89%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%82-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%8f%d1%81/
449
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арест за палаткаджийте. Няма да допуснем шайка анархисти и алкохолизирани хипари да тормозят целия град.
448
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
52 дена по 3 часа средно на ден = 156 часа протестен театър.Другото по палатките не се брои за протестен театър - там е протестен туризъм.за 156 часа ако мислете, че можете да свалите законно избрано правителство-няма да ви се получи далаверата.През 1989г. протестите бяха ежедневни. Неорганизирани по интернет. Тогава през онова мрачно тоталитарно време бяхме стотици хиляди. Сега е лесно да се протестира. Знаеш, че няма Белене. Трудно е да си съберете ума и да разберете, че сте употребени.
447
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 489 Борисов забрани на полицията да се намесва с една единствена цел! Да ги игнорира от държавата сякаш са никои.И да избегне сблъсаци между полиция и протестиращи.Не дай си боже пък да имаше и поне една жертва.Това му даде възможност да се задържи още малко на власт!Успешен ход пазейки си властта! Но се питам как ще реагира на 2 септември,виждайки че жълтите павета са почернели от хора,искайки му оставката на часа и веднага! -:) Предстои да видим реакцията му.Оспуските свършиха за всички!-:)
446
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това че Борисов е на страната на блокиращите и забрани на полицията да се намесва е обстоятелство,което ще му помогне донякъде за по-малка присъда...
445
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до" умник" Виж..През годините никой нищо не е подготвял в политиката.Тръгва си един и се качва друг на негово место.И ако ти си мислиш че Ако някой ти е загубил доверието и Ще си тръгне без да викаш УУУУУ. Много се лъжеш! А че е грешка на младите хора Че не са си избрали все още млад техен лидер ,вината си е тяхна! Много знаят само Борисов! Но има и интелигентни които вече си имат лидери! Та нещата се решават в движение! Слезе ли Борисов ще се появят и водачи!-:) Бързате нещо?-:) Изчакайте!
444
6
 
12
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Няма интелект в протеста. Няма позитивни послания. Обречени са. Само с ууу и долу никой нищо не е постигнал в политиката
443
6
 
9
 
! Отговори
До 485 преди 3 години
Съгласен. Отдавна. Никога не съм гласувал за ГЕРБ/БСП. И аз, мойте роднини и приятели винаги сме били за СДС и ДСБ. Но сега те се свързаха с Христо Иванов и Мая Манолова. Генерал Атанасов е слаб лидер. Властта на- тая коалиция е в ръцете на луумпен-пролетариата от ДБ. Затова са такива посланията - бесилки, ковчези, чували за трупове.
442
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А относно "контра протестиращите" .Не мисля че могат или че ще променят нещо или нещата! Имаха почти 2 месеца време да вдянат.Че хората протестират вече СРЕЩУ Борисов! Че вече Не БСП е проблема!А самият диктатор с едноличното си "управление"! Държавата се превърна в кръгове от фирмиедни и същи частни които смучат с години вече "поръчки" които се плащат от държавата!Всичко е затънало в корупция! Не може една партия на ни управлява деситилетия както беше през комунизма!Време е за промянаОСТАВКА!
441
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под народното събрание има тунели и на 2-и герберастите ще се опитат да ае измъкнат от там...трябва да им се пуснат няколко димки да се издушат гадовете...
440
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иоще нещо.В малките общини днес са на власт,същите хора излезли от БСП след като БКП се преименува в БСП!И др Борисов направи "партията" ГЕРБ! Тоест.Тези хора от бившата власт,преминават към всеки в който е властта! Побелели глави от комунизма колкото щеш в парламента! И то хора членували вСДСслед 1989 г.Има и от БСП разбира се! Ако утре дойде на власт примерно Слави.Голяма част от тях ще преминат И към него само и само властта в Общината да остане Пак в тях!Какво да кажем повече?НОВИ ЛИЦАА!!!
439
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 444Протестите до момента са на базата СИК <> ВИЗ или стани за да седна АЗ да се наям, после ти пак ще седнеш и така до края на света.Герб не са цвете за мирисане както и червения мениджър на Бутик Болшевик.
438
10
 
17
 
! Отговори
смях !!! преди 3 години
Тримата комунистически лумпeнa и ФИГУРАНТА, смятащи се за вдъхновители и водачи на протеста - това ли са умните и кадърни младежи които ще възродят България ??? ... Жалки *** и слуги на Божков и Цв.Василев !!!
437
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали ще има въстание на 2 септември след като полицията окошари криминалните комити пратени от черепа да бунят народа?Тоя нов Левски даже и революционни комити създавал ама дистанционно от Дубай по интернет според духа на времето! :)

Спонсорирани публикации