Протест в 52-ия ден и контрапротест, блокадите остават

Сборните пунктове са пак пред президентството и посолството на Румъния
Обновена: 29 авг 2020 21:27 | 29 авг 2020 20:12, Веселина Йорданова
606
Протест в 52-ия ден и контрапротест, блокадите остават
Снимка: БГНЕС

Пореден ден на протести с искания за оставката на правителството и главния прокурор в столицата.

Блокирани остават трите ключови кръстовища - на Орлов мост, пред Ректората на Софийския университет и пред Министерския съвет.

На площад "Независимост" протестиращите скандираха "оставка", а по-късно се отправиха на традиционното шествие до Орлов мост.

Гражданската инициатива срещу протестните блокади в София отново се събра пред Румънското посолство. Целта им е да предотвратят евентуалното затваряне на ключовото кръстовище на бул. "Ситняково", предаде БНР.

Според събралите се, протестите с блокади в центъра вредят на каузата, защото от тях страдат обикновени хора.

На кръстовището е преместена и подписката срещу блокадите в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


606
Още по темата: протестконтрапротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
396
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Московското трио срещу Отровното трио.
395
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
432 Добре когато съсипете градският транспорт КОЙ ще го възтанови на сегашното ниво? От русия ли ще вземете стотици милиони Евро, или Борисов и за това ще е виновен?
394
3
 
4
 
! Отговори
В. Божинов преди 3 години
Новия парламент е като стария.. само че нов!
393
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите ни " убеждават", че при тях правилото " със стари хор ви, нов бардак не става" не важал, и ни натрапват старите комунистически мутри от печалния за Бг " руски преход", хора вижте беларус, погледнете русия, това искат да сторят и с Бг, не го позволявайте, съд и затвор за превратаджиите!
392
0
 
15
 
! Отговори
Да бе да преди 3 години
Слави отдавна профука парите за бЕлия прах и силно го е закъсал финансово. Защо иначе дрънчи по 78 стотинки от хората ? Явно рекламата не му стига да си плаща за вълшебното брашно
391
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно ми е ако С.Т. влезе и стана патерица на БСП и ДПС дали ще ги изнуди да му приемат референдума на който и аз гласувах ЗА?
390
2
 
11
 
! Отговори
руски поодлоги преди 3 години
И Слави Трифонов и Ахмед Доган са стар и вкиснат руски борш и от неговото претопляне манджа няма да стане, но вие дерзайте друзя .
389
6
 
1
 
! Отговори
Няма контрольори преди 3 години
До Няма контрольори. Отговарям на въпроса от предишния ми коментар: защото ченгетата са заети да охраняват протестите и няма кой да пази контрольорите от агресивните гратисчии. Не дупчете билети, защото вече не могат да ви санкциониратне си давайте парите за глупости.
388
2
 
13
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Вие се гласувайте за Слави. Аз гласувам за Бойко. Поне знаем какво може и гласувам на сигурно. Да не останете силно изненадани .
387
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави е достатъчно богат. Него парите не го блазнят. Той работи единствено за България!!
386
0
 
16
 
! Отговори
Слави ли ? преди 3 години
Учиндолският чалгарОсвен да хули и недоволства не е казал нито една идея за подобряване на положението в държавата. Типичен представител на комунистическата идеология и ако влезе в НС ще извърви пътеката на Бюреков. Може и да не е човек на някоя мутра, но със сигурност ще си изиграе картите за лично облагодетелстване.
385
0
 
10
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
До До 413 Дали Слави е руски агент не знам , но от него политик не става. Всичките му действия са за пари.Не се лъжете.
384
14
 
1
 
! Отговори
Ще гласувам за Слави преди 3 години
Е той си го каза навремето. от Референдума до сега не си е менил мнението. Последователен е:- Каза че ще прави референдум- Направи го- Парламента не го прие- Каза, че ще влезе да си го приеме сам- Прави го.Слави си е много последователен. Той има подкрепа, заради действията си, а не лъжите си.Аз за това го харесвам и ще гласувам за него. Надявам се да стане и премиер. Социолозите дават много хубави прогнози.
383
14
 
2
 
! Отговори
СТРАХУВА ЛИ ВИ СЛАВИ преди 3 години
Слави влиза със заявка да приеме Референдума, с който депутатите се подиграха.После може да си ходи, ако иска. Може и да остане в парламента. Негова си работа.Ако поостане, да разтури тия клакьори и калинки навсякъде, би било чудесно.Аз за това го подкрепям и ще гласувам за него.
382
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГЛАСУВАЩ ЗА ПП ИТНЕ това не знам от къде си го разбрал. Аз колкото пъти съм си пуснал неговата телевизия само гледам осмиване на ГЕРБ и ББ и това е, нищо градивно. На С.Т. и на Корнелия Нинова извадиш ли им от думите ГЕРБ и ББ и не остава нищо смислено. Нито интервюта дава, нито нищо. Явно трябва да му гледаш постоянно телевизията за да го знаеш какво мисли да прави. Поне за него информацията в информационния поток е нулева. За това според мен я влезе в парламента, я не.
381
11
 
1
 
! Отговори
Bulgaria PM Trifonov преди 3 години
Слави вече Е в парламента.Нали се сещате, че когато влязат, коалиционните партньори ГЕРБ и ПатрЕоти ще започнат да се джавкат, че не могат да направят мнозинство?ГЕРБ ще свърши като позорно разсипана малка партийка, голяма по размер колкото ВОЛЯ. Бъдещето на ГЕРБ е под ОГРОМНА въпросителна.Слави ще ви оправи. Ще гласуваме за него.
380
3
 
11
 
! Отговори
До 413 преди 3 години
Това за Слави не е така. Той е от фирма ,,Куку,, - предаването, в което комсомолците прокарваха пропуска политика.Помним как пуснаха първата фалшива новина за авария в АЕЦ Козлодуй.След това започва голямото разграбване на енергетиката в България.Това е вашият Слави - руски агент.Газпромаджия.
379
2
 
1
 
! Отговори
Няма контрольори преди 3 години
в рейсовете, които са с променен маршрут. Познайте каква е причината?
378
5
 
13
 
! Отговори
Виц за Славчо преди 3 години
Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят смислено гражданско движение - партия ? А Вие как мислите ?
377
10
 
0
 
! Отговори
ГЛАСУВАЩ ЗА ПП ИТН преди 3 години
Е как няма платформа?Има - ще влезе да си приеме Референдума сам. Той за това влиза в политиката. Аз за това ще гласувам за него. Ще вкара и електронно и дистанционно гласуване.Да. Знае се какво предлага Слави. Пределно ясно е.